öğretmenliği bırakacak olsanız ne iş yaparsınız?

Kodla Büyü
merhaba arkadaşlar,
öğretmenliği bırakacak olsanız ne iş yaparsınız?Bunu yapan var mı acaba?(aklımdan geçmiyor değil)

besicilik hayvancılık olabilir köyden bi kaç dönüm toprak alacaksın birazda küçükbaş büyükbaş hayvancılıkta para vardır.hem öğrenciyle uraşacağına başına bi adam tutarsın hayvanlara bakar onla uraşırsın

valla bi koyun türünden bahsediyorlar. senede 3 yavru veriyormuş. biri yem masrafı olsa biri kendini kurtarsa diğeri direkt kar. :)

zozothekid' Alıntı:
valla bi koyun türünden bahsediyorlar. senede 3 yavru veriyormuş. biri yem masrafı olsa biri kendini kurtarsa diğeri direkt kar. :)

hocam sana zahmet şu koyunun nerede olduğunu bul da ortak olalım. :D

o da bişey mi, her seferinde üçüz doğuran bir keçi türü var.8 ayda bir doğum yapıyor diye bililorum

Bir reklam şirketi kurar, Grafik Tasarım, kurumsal çözümler, dijital reklamcılık, afiş bilboard tasarımı üzerine bir iş yapardım.

torpilini bulsam :) (çok şükür hiç öyle bir şansım olmadı) halk kütüphanesine müdür olmak isterdim. Kitap okumayı severim geriye sınırsız ve engelsiz internet bağlantısı ve bir laptop (laptop tamam, sınırsız ve engelsiz interneti kendi adıma açtırırım) geriye sadece müdür olmak kaldı. .:D

Hayal kurmayalım arkadaşlar :lol: memuriyete çok pis alıştık. :mrgreen:

Bakınsana hep kar ve az işten bahsediyoruz. Memuriyette "yağsa da yılı, yağmasa da yılı".

zozothekid' Alıntı:

Hocam Saanen diye bir koyun türü var aynı şekilde. Çiftlikleri bile dürbünlü silahlı adamlar bekliyor koyunları çalmasınlar birşey olmasın diye. Öyle değerli. 3-4 tane alsak 2-3 seneye bir sürü olurlar. Antepli kebapçılara kesip kesip satarız artık

masterkartall' Alıntı:
zozothekid' Alıntı:

Hocam Saanen diye bir koyun türü var aynı şekilde. Çiftlikleri bile dürbünlü silahlı adamlar bekliyor koyunları çalmasınlar birşey olmasın diye. Öyle değerli. 3-4 tane alsak 2-3 seneye bir sürü olurlar. Antepli kebapçılara kesip kesip satarız artık
hocam saanen olan keçi türü.. ülkemizde yoğun olarak çanakkale balıkesir taraflarında çiftliklerde yetiştiriliyor.. bakımı iyi olursa bir batında 2-3 olmak üzere 8 ayda bir yavruluyor.. ve her keçiinn süt verimi oldukça yüksek..

TRT, milli piyango idaresi, karayolları, orman bölge, devlet opera balesi, kadının statüsü müdürlüğü, yunus emre araştırma vakfı vb. kuş uçmaz kervan geçmez bir yerlerde calışmak isterdim

Evlere temizliğe :mrgreen: Günlük 80 tl. Ayda 2400 iyiymiş. Şimdide okulu temizliyoruz zaten. Evler enazından daha sıcaktır :)

Ya da eski türk filmelerindeki gibi kalan son parayla lüks bir otele yerleşip zengin ve yakışıklı bir eş bulunabilir :)

A yok yok ben bir filmde rol almak için uğraşırdım :p

Seçenek çok ve hiçbiri şu durumumuzdan kötü olmazdı herhalde..

Geri