okanformula' Alıntı:aradaugrarim' Alıntı:Karşıt haber getirecekmiş, gazmış, jopmuş, şiddetmiş, gençlik kollarıymış.
Bi yürüyün gidin! Sermayenin uşaklığını yapıyorsunuz hala uyanamadınız. Semirdiniz vatanın değerlerini, hadi aslanım hadi koçum diye sürüyorlar siz gibi koyunları. Yok polis galeyana getirmiş, yok joplamış, yok gaz sıkmış. Daha hala savunuyorsunuz olanları.
Nerede önde giden derdi imanı para olan o sanatçı bozuntuları.
Eylemcileri ezen polis arabası mavi laguna dediniz hamile bayan çıktı.
Panzer ezdi dediniz yurtdışından pervane kazası çıktı.
Köprü tıklım tıklım dediniz maraton fotoğrafları çıktı.
Gençlik kollarından dediğiniz adamlar sivil polis çıktı.
Ha bi de hassasiyetinizi unutmayalım camilerden izmaritler bira kutuları çıktı.
Yıkamayacaksınız, bölemeyeceksiniz bu vatanı, bırakın el ovuşturmayı.
Hocam bu dediğin iddiaları, benim arkasında olduğum grup söylemedi, bizi provake etmeye çalışanlar söyledi. Bizden çok sen provake olmuşun belli. Ama dediğin bişeye çok katıldım, derdi imanı para olan akil sanatçılarımız nerde onları bende merak ediyorum.
Halit Ergenç bölüm başı 65.000 lira, Bergüzar Korel bölüm başı 35.000 lira alıyor. Adamlar ayda 400.000 lira kazanıp, Bebek'te oturuyorlar. Ama onlar hergün gezi parkında gerçek eylemdeler. Ama senin meslek onurun ezilmiş, en az para alan devlet memurusun nolcak, şükür buna da şükür. Amin.
Haklısın sanırım. Olaylar bi anda çıktı. Hazır gezi parkı eylemleri var bizde bi kaç çapulcu birleşelim ortalığı kırıp dökelim dediler. Yoksa öncesinde bi hazırlık falan yapılmadı ha.
At gözlüğüyle bakmaya devam edin. Demokrasi, özgürlük elden gidiyor diye kendinizi perişan edin. Doğru yoldayım diye sıkıca sarılın davanıza.
Bir gün olayın temelinde para ve güç olduğunu anladığınızda çok pişman olacaksınız.
Evet para ve güç var, nasıl ki 70'de, 12 Eylül 1980'de, 28 Şubat 1997'de, 22 Şubat 2001'de varsa şimdide var.
Olayları savunun, çünkü savunarak istenileni yapmıyorsun, çünkü senin arkanda olduğun grup söylemedi, provokatörler söyledi.