İdareci Dyned kurmamı istedi..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar idareci bende dyned kurmamı istedi.Şimdi benim ne yapmam lazım.yani nede başlayayım.Ben ve okulda dyned programı da yok(nerede bulabilirim) ve kurması nasıl bir şey?Yardımcı olursanız sevinirim...

ben de yeni kurdum laba. Okulda CDsi vardı ama bozuk çıktı. Müdür yardımcısı başka bir okuldan kopyalayıp getirdi. Sana ilçe eğitici formatörü yada dyned koordinatöründen temin etmeni öneririm. ayrıca internetten de indirmen mümkün ararsan bilgisayarbilisim de bulabilirsin. yaklaşık 500 mb boyutu var.
CD yi temin ettikten sonra setup programını çalıştırıp kuruyorsun. Kurulumdan hemen sonra güncelleme yapmak isteyip istemediğini soruyor. Evet deyip programı güncelliyorsun. Güncelleme internet hızına göre biraz sürebilir. Sonrası ingilizce öğretmenine kalmış. En azından bizim okulda öyle oldu. İngilizce öğretmeni öğrencilere kullanıcı adı ve şifrelerini ve programı nasıl kullanacaklarını anlattı. Ben o bölüme karışmadığım için işin o kısmını bilmiyorum.

ne de güzel anlatmışsınız yasamisd hocam. bende tıpkı söylediklerinizi yaptım yetmedi başka sitelerden de dynedi indirdim elimde tam 3 tane cd oldu. ama kurduğum halde geçersiz şifre hatası alıyorum hala. okuldaki bilgisayarda ise "floting support..." diye bir hata veriyo. hadi bizim okulun şifresi yanlış dedim. başka bir okulun doğru olduğu söylenen şifresini denedim. hala geçersiz şifre diyor. biri beni şu dyned belasından kurtarsın nolur :(

MEMEK' Alıntı:
Arkadaşlar idareci bende dyned kurmamı istedi.Şimdi benim ne yapmam lazım.yani nede başlayayım.Ben ve okulda dyned programı da yok(nerede bulabilirim) ve kurması nasıl bir şey?Yardımcı olursanız sevinirim...
O idarecine söyle, sana CD versin. Gidin Milli Eğitimden alın da deme. O zaman seni gönderirler. :( Senden iş istiyorsa en azından malzemeyi vermesi lazım...

Yasamisd hocam çok teşekkür edeirm Verdiğin bilgileri için.Bizim okulda 15 Bilgisayar var ve her sınıfta en az 50 öğrenci var İngilizce öğretmeni nasıl yapacak bu işi.

Biz evinde interneti olan öğrencilere cd verdik, her öğrenciye 1 pc düşmediği için okulda verimli uygulanabilecek bi değil dyned, zaten ing öğretmenleri de konuları yetiştiremeyiz diye derslerinde uygulamıyolar. Ama gene de bts'ye kurmak şart dyned'i, çünkü sene sonundaki dyned raporunda ingilizceciler topu sana atabilir.

ntmatilda' Alıntı:
Biz evinde interneti olan öğrencilere cd verdik, her öğrenciye 1 pc düşmediği için okulda verimli uygulanabilecek bi değil dyned, zaten ing öğretmenleri de konuları yetiştiremeyiz diye derslerinde uygulamıyolar. Ama gene de bts'ye kurmak şart dyned'i, çünkü sene sonundaki dyned raporunda ingilizceciler topu sana atabilir.
valla hocam o dediğini geçen sene bende yaptım cd leri çoğaltıp verdim ama uygulama olmadığı için kaldı bu sene bizim ilçede birde bilgisayar sorumlusu istediler artık resmi olarak bizide dyned den sorumlu yaptılar ve müfettişlerin gezdiğini rapor istediği duyumunu aldık laba kurudm en sonunda artık konu bittiği zaman serbestsiniz demek yerine dynedi açın diyorum:) ve benim olmadığım saatlerde ingilizce öğretmenimiz sınıflarını getiriyor. elimizden gelen bu kadar ama bazı sorunları bizde yaşıyoruz mesela baız öğrencilerin kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparken geçersiz diyor aynı kullanıcı adı ve şifre ile öğretmenimiz kendi evinden girmiş sorunsuz olarak:) artık yürüdüğü kadarıyla ne yapalım herkese kolay gelsin.

BBNET
Geri