O idarecine söyle, sana CD versin. Gidin Milli Eğitimden alın da deme. O zaman seni gönderirler.MEMEK' Alıntı:Arkadaşlar idareci bende dyned kurmamı istedi.Şimdi benim ne yapmam lazım.yani nede başlayayım.Ben ve okulda dyned programı da yok(nerede bulabilirim) ve kurması nasıl bir şey?Yardımcı olursanız sevinirim...
valla hocam o dediğini geçen sene bende yaptım cd leri çoğaltıp verdim ama uygulama olmadığı için kaldı bu sene bizim ilçede birde bilgisayar sorumlusu istediler artık resmi olarak bizide dyned den sorumlu yaptılar ve müfettişlerin gezdiğini rapor istediği duyumunu aldık laba kurudm en sonunda artık konu bittiği zaman serbestsiniz demek yerine dynedi açın diyorumntmatilda' Alıntı:Biz evinde interneti olan öğrencilere cd verdik, her öğrenciye 1 pc düşmediği için okulda verimli uygulanabilecek bi değil dyned, zaten ing öğretmenleri de konuları yetiştiremeyiz diye derslerinde uygulamıyolar. Ama gene de bts'ye kurmak şart dyned'i, çünkü sene sonundaki dyned raporunda ingilizceciler topu sana atabilir.