hakançöllü' Alıntı:ismailt' Alıntı:eğitim birsenli olarak başarılar diliyorum.
Sendikamdan memnun olmadığım durumlar var,örneğin; bizim branşa hiç mi hiç sahip çıkmıyor.Sadece koltuk davası güden bir hal aldı.Hükümetin yanlışlarını gerçek anlamda eleştirmiyor.
Diğer sendikalar ise çok marjinalleşti onlardan da hoşlanmadığım konular var.
İnşallah gerçek anlamda sadece hak savunan bir sendika olursunuz diye temenni de bulunacağım ama bu size iyimi ya da kötü bir temenni mi olur bilmiyorum çünkü gerçekten hak savaşı veren sendika olursanız büyüyemezsiniz.Büyümek istiyorsanız ya hükümete yakın olmalısınız ya da hükümeti ölesiye eleştirmelisiniz.Maaelesef bugünün Türkiyesinde ancak böyle büyünebilir.Bu da öğretmen camiasını böldüğü için kısa vadede bir kısım öğretmeni uzun vadede tüm öğretmenleri bitiriyor.
hocam komik duruyo. ya inanın yada inanmadınız lafları söylemeyin. bunları söyleyen biri nasıl eğitm birsende durur?
Türkiye de sendikacılık bu hükümetlede başlamadı; bknz:https://www.google.com.tr/webhp?sou...n=1&espv=2&ie=UTF-8#q=türkiye'de sendikacılıkmse' Alıntı:sendikacılık bu hükümetle başlamış, bu hükümetle bitmiştir... aksini iddia edin beri buyursun.
ismailt' Alıntı:eğitim birsenli olarak başarılar diliyorum.
Sendikamdan memnun olmadığım durumlar var,örneğin; bizim branşa hiç mi hiç sahip çıkmıyor.Sadece koltuk davası güden bir hal aldı.Hükümetin yanlışlarını gerçek anlamda eleştirmiyor.
Diğer sendikalar ise çok marjinalleşti onlardan da hoşlanmadığım konular var.
İnşallah gerçek anlamda sadece hak savunan bir sendika olursunuz diye temenni de bulunacağım ama bu size iyimi ya da kötü bir temenni mi olur bilmiyorum çünkü gerçekten hak savaşı veren sendika olursanız büyüyemezsiniz.Büyümek istiyorsanız ya hükümete yakın olmalısınız ya da hükümeti ölesiye eleştirmelisiniz.Maaelesef bugünün Türkiyesinde ancak böyle büyünebilir.Bu da öğretmen camiasını böldüğü için kısa vadede bir kısım öğretmeni uzun vadede tüm öğretmenleri bitiriyor.
Sayın hocam öncelikle hayırlı olsun sendikanız, yalnız ben bu yorumları hiç okumadan sitenize giriş yapmış olsaydım bir siyasi parti uzantısı sendika derdim, çünkü logonuz ve sitenizde kullandığınız bazı resimler bir siyasi partiyi çağrıştırıyor. Ayrca uluslararası simgeleri kullandık demişiniz haklısınız ama zafer işareti de ülkemizde ne anlamda kullanıldığını herkes bilir biz masumane bir şekilde iki parmak kaldırıyoruz diyebilir miyiz? Bu simgeyi kim ne amaçlı kullanıyor bellidir? Sayın hocam sizin anlattığınız karşıdakinin ne kadar anladığı kadardır? Ben böyle anladım ki bnim gibi anlayanlarda var. (sendikanızın logosundan ve resimlerinden) eleştiye açık olarak yorumladım, bu şekilde anlaşılmamak için bence logonuzu ve kullandığınız resimlerinizi güncelleyebilrsiniz.sefatetik' Alıntı:kimseye birşey demek istemiyorum ama
logoyu sadece siyah bir nokta yapsam bu sefer işid der biri
Lütfen ayrıntılara takılmayalım. Söylemler önemli sitemizin ana sayfasında yayınladık. http://www.idealegitimsen.org
Simgemiz kitap simgesinin HDP ile ne alakası var Ki hocamın dediği gibi uluslararası bir simge
Bunu başkası söylese anlarımda bilgisayar öğretmenine yakıştırmadım http://www.google.com hazretlerine sor bariiii
Logo da şunu demek istiyoruz . Zeytin dalı uzattığımız her eğitim bilim çalışanı haklarını savunmak için bilinçlenecek . Hakkını ve hukukunu korumaya çalışacak ...