sefatetik' Alıntı:Genel merkez açılışımızı yaptık..
http://www.idealegitimsen.org
sefatetik' Alıntı:Bu sendika hiç bir siyasi akım veya ideolojik yapı çerçevesinde kurulmamıştır.
Ki kurulsa üye sayısı bir ayda binlerce olur . Mevcut sendikaların başka macera ve düşünceler peşinden koşmasından
rahatsız olan eğitimcilerin kurmuş olduğu bir sendikadır. Yönetimde Her bölge ve her düşünceden öğretmenimiz mevcuttur. sendikalı olmanın avantajlarından ve toplu sözleşme piriminden yararlanmak isteyen siyasetle ideolojiyle ilgisi olamayan tüm öğretmenlerimizi davet ediyoruz ..
metex1234' Alıntı:Tebrikler hocam inş. öğretmenlere barış getirirsiniz. Gerçi bazı arkadaşlar barış kelimesinden korkuyorlar... Baksanıza 77 de demirelin mitinglerine başlamadan önce alanda atmaca ve şahin uçurması gibi korkuluyor güvercinden .. Bırakın amblemi logoyuda kimsenin hakkını gasp etmeden mesleğinizi yapın. Gerçi btr ile artık öğretmensıfatıda kalmadıya..
mse' Alıntı:babaaa hayırlı olsun..
ortalıkta ebsden başka sendika görmüyorum... sen istediğin kadar siyasetten uzak ol, olduğunu iddia et..
öyleyse benim gözümde diğer sendikalardan bi farkın yok.
hükümet sendikacılığa yol verdi, kıskıvrak sendikayı eline aldı.
ebsden başka iş yaptıran var mı
hükümete yakın başka sendika varmı
başka yalaka var mı, başka yalama var mı
kul hakkı yiyen başka sendika var mı..
sendika mendika hikaye, adamın varsa adamsın..
hangi konuda yazacaz sadece bilişim mi genel misefatetik' Alıntı:Baya görüntü yolladık sosyal medya ya
Siteye yazar bölümü eklemek istiyorum ayrıca düşüncelerini burdan dile getirmek isteyen arkadaşlarda
köşe yazarlığı verebiliriz.
sefatetik' Alıntı:SENDİKAMIZIN KILIK KIYAFET İLE İLGİLİ ALMIŞ OLDUĞU KARAR
Kılık- Kıyafet Yönetmenliği insan haklarını kısıtlayan bir yönetmeliktir. Bireylerin kıyafetlerinin bir güç tarafından belirlenmediği bir ortam gerekmektedir. İnsan hak ve özgürlüğü noktasında eğitim çalışanları kendi kılık kıyafetlerini belirleyebilmelidir.
Öğretmenin her şeyden önce fikren ve şeklen özgürleşmesi, sınıf ortamında rahat hareket etmesini engelleyecek temiz giysilerle derse girmesinin esas olduğunu,
08/10/2013 tarih ve 28789 sayılı resmi gazetede yayınlanan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kılık ve kıyafetine dair yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik ile yalnızca başörtüsü yönünden kısmi özgürleşme sağlansa da erkek eğitim çalışanlarının dışlandığı, kadın çalışanlar içinde kısıtlayıcı hükümler içerdiğini, bu haliyle Anayasamızdaki eşitlik ve özgürlük ilkeleri ile çeliştiğini,
Yukarıda açıklanan gerekçelerle Sendika MYK; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin kılık kıyafetlerine dair yönetmeliğin 5. Maddesindeki çalışanları tek tip hale getiren kısıtlamalar ve sınırlamalar son bulana kadar 13.12.2015 tarihinden başlayarak, süresiz olarak bu eylem sürecinin kamu görevlilerinin kılık ve kıyafet özgürlüğünü teminat altına alan yasal ve yönetsel düzenleme yapılıncaya kadar devam ettirmelerine-seminer dönemi dahil olmak üzere- üyelerimizin serbest kıyafet ve erkek öğretmenlerin saç ve sakal tıraşı olmaksızın kurumlarına gitmelerine karar verilmiştir. Karar aşağıda isim ve imzası bulunan MYK tarafından OYBİRLİĞİ ile imza altına alınmıştır.