Ben vazgeçicem en sonunda bu ne yaw
nerde hocam sayfasında yok
http://istanbul.meb.gov.tr/www/ogre...ege-bagli-yer-degistirme-duyurusu/icerik/3283
Ben vazgeçicem en sonunda bu ne yaw
nerde hocam sayfasında yok
En azından kbayt ı büyükEstanbul nedir böyle. Puhaha ha.
En azından kbayt ı büyük
Kaç öğrenci seçecek belli değil ki neye göre norm verilecek9. Sınıflara gelen derslerden bir norm güncellemesi gelmesi gerekirdi. Seneye her ilde olmasa da ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.
Aynen hocam ya ne kadar çok yer açılmış bedene, türkçe matematik de yok o kadar yerKeşke bedene geçeymişik zamanında. Son dakika golü atılmış 2012 de okul müdürlerine istediği kadroya başvurma hakkı verilmişti)
9 lara meslek bölümlerine öğrenci gelmesi kesin gibi görünüyor ama pandemi nedeniyle iptal olursa da şaşırmamak lazım.9. Sınıflara gelen derslerden bir norm güncellemesi gelmesi gerekirdi. Seneye her ilde olmasa da ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.
aynısı bndede var , puan hesapla dediğim zaman puanım çıkıyor ancak tercih listesinde sıfır görünüyor puanımhataObject reference not set to an instance of an object.
Benim ekranda bu uyarı var
AynenSisten hala kapalı tebrik etmek lazım meb i
Kesinlikleİstanbul gibi bir megakentin bile Bilişim açığı korkutucu derecede az.
Cuma sonArkadaşlar 27 temmuz pazartesi günü de tercih yapabiliyoruz değil mi yoksa bu cuma son gün mü
hadi ya salı günü açıklanacak olunca pazartesi de vardır demiştimCuma son
27 temmuz a kadar başvuruların alınması, 28 atama diyor.Bildiğim kadarıyla 28 son, açıklanması 29... Kılavuzda tekrar bakayım ama.
İstanbulda yer değiştirmek imkansıza yakın resim müzik branşlarının bile açıkları daha fazla. Bu gidişle istanbulda herkes görev yerine çakılı kalacak gibi duruyor.İstanbul gibi bir megakentin bile Bilişim açığı korkutucu derecede az.
Özür dilerim hocam kafam kArışmış 20-27 arası diyor . Pazartesi de dahil sankihadi ya salı günü açıklanacak olunca pazartesi de vardır demiştim