Iyi niyetli olarak o okullarda norm olmadığı için olabilir mi? Belki çok küçüktür okul, sadece 1-2 şube vardır.Arkadaşlar bazı okullar(kendi okulum hariç) tercih listesinde yoktu ortaokullardan da liselerden de olmayan vardı niyeki bilen var mı?
Hocam okul proje okulu ise tercih listesinde görünmez. Okulda sizin branşınızda norm yok ise yine size görünmez. Öyle olup olmadığını araştırabilirsinizTakip edeceğim bakalım atama yapılacak mı o okullara kimler nasıl atanacak
tamam hocam teşekkürlerİl içinde böyle bir seçenek olmuyor hocam
Iyi niyetli olarak o okullarda norm olmadığı için olabilir mi? Belki çok küçüktür okul, sadece 1-2 şube vardır.
Yada belki de özür grubu ve il dışı için o okulla ayrılmış olabilir. Sonuçta tüm okulları il içine veya tüm okulları il dışına ya da özür grubuna ayiramazlar.
Arkadaşlar bazı okullar(kendi okulum hariç) tercih listesinde yoktu ortaokullardan da liselerden de olmayan vardı niyeki bilen var mı?
Hocam işte tek bilişimci iken norm fazlası oldu iseniz norm yoktur okulda. O yüzden de norm olmayan okul listede olmaz zaten. Merkez ile köy normları farklı oluyor heralde bölge normundan dolayıİlginç benim okulun adı yok mesela. Ortaokul du tek bilgisayarcıydım. Norm fazlalığından (bölge normu) yarıyılda tayin istedim. Demek ki 6 saate 1 norm verilmiyor, köy okullarında verilmiş ama. Ve merkezde en az 10 okul daha yok tüm il listesinde (mebbis te tüm il açılıyor ya)
Bir okulda ortalama 20-25 saat ders varsa akıllı tahta ve bt sınıfı da olsa norm 2 olmaz mı biri derse girer diğeri btr olur gibi.
Arkadaşlar bazı okullar(kendi okulum hariç) tercih listesinde yoktu ortaokullardan da liselerden de olmayan vardı niyeki bilen var mı?