boteakif' Alıntı:2 gündür sabahları oluyor öğle saatlerine doğru sistem hata veriyor. Şu an bizde de açılmıyor ancak sabah ilk iki derste kalan son öğrencilerin doldurmalarını sağladık ve çok şükür öğrenci kısmını tamamladık.
beslenmeciler' Alıntı:Malesef bizdede yok. Ne bu böyle? ....
Bizim okulda sadece öğrenci numaraları ile giriş yapabildiler.wertyu6' Alıntı:öğrenci nosunun başına 2011 eklenecek diyor bizim mdr yrd doğrumu arkadaşlar?
fahrican' Alıntı:Bizim okulda sadece öğrenci numaraları ile giriş yapabildiler.wertyu6' Alıntı:öğrenci nosunun başına 2011 eklenecek diyor bizim mdr yrd doğrumu arkadaşlar?
Kaç gündür uğraşıyoruz. Sabah 9-9:30 a kadar giriş yapılabiliyor. Daha sonra hizmet hatası çıkıyordu.Her gün İlk derslerde gelen öğreciler girerken başlarında durdum. Şimdilik tüm sınıflar bitti gibi görünüyor. Listeleri almadım ve kontrol etmedim. Öğretmenler hangi öğrencileri gönderdi ise onlar girdi. İdare mebsisten bakınca ortaya çıkacak![]()
Benim öğrencilerimde de bazı yarım anketler dolduruldu gösteriyor. Önce sistem hatası diyor sonra da tekrar deneyince dolduruldu gösteriyor. Bu hatanın nedeni ne acaba?KeRASuS_28' Alıntı:yarım kalan anketleri dolduruldu gösteriyor....
31 mayıs olmas ıgerekiyor hocamjowood' Alıntı:arkadaşlar bunların son tamamlanma süresi ne acaba...
evet hocam.hyurdakul' Alıntı:Arkadaşlar son tarih 31 mayıs mı?