İks-Veli-Öğrenci Anketi- Çalışıyor Mu???

Kodla Büyü

saraci41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum veli ve öğrenci anket girişinden bir türlü açılmıyor. Sisteme giriş yapabilen var mı acaba?? Veli T.C no ve öğrenci no sunu yazıyorum acaba ben mi yanlış yapıyorum???

2 gündür sabahları oluyor öğle saatlerine doğru sistem hata veriyor. Şu an bizde de açılmıyor ancak sabah ilk iki derste kalan son öğrencilerin doldurmalarını sağladık ve çok şükür öğrenci kısmını tamamladık.

boteakif' Alıntı:
2 gündür sabahları oluyor öğle saatlerine doğru sistem hata veriyor. Şu an bizde de açılmıyor ancak sabah ilk iki derste kalan son öğrencilerin doldurmalarını sağladık ve çok şükür öğrenci kısmını tamamladık.

ben sabah okula gelir gelmez baktım yoktu bizde.

Bizim okuldan öğrenci & veli girişi hiç yapılamadı. İl genelinde sorun var diyorlarmış. Giriş doğrulanamadı hatası veriyor sürekli.

wertyu6' Alıntı:
öğrenci nosunun başına 2011 eklenecek diyor bizim mdr yrd doğrumu arkadaşlar?
Bizim okulda sadece öğrenci numaraları ile giriş yapabildiler.

Kaç gündür uğraşıyoruz. Sabah 9-9:30 a kadar giriş yapılabiliyor. Daha sonra hizmet hatası çıkıyordu.Her gün İlk derslerde gelen öğreciler girerken başlarında durdum. Şimdilik tüm sınıflar bitti gibi görünüyor. Listeleri almadım ve kontrol etmedim. Öğretmenler hangi öğrencileri gönderdi ise onlar girdi. İdare mebsisten bakınca ortaya çıkacak :)

fahrican' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
öğrenci nosunun başına 2011 eklenecek diyor bizim mdr yrd doğrumu arkadaşlar?
Bizim okulda sadece öğrenci numaraları ile giriş yapabildiler.

Kaç gündür uğraşıyoruz. Sabah 9-9:30 a kadar giriş yapılabiliyor. Daha sonra hizmet hatası çıkıyordu.Her gün İlk derslerde gelen öğreciler girerken başlarında durdum. Şimdilik tüm sınıflar bitti gibi görünüyor. Listeleri almadım ve kontrol etmedim. Öğretmenler hangi öğrencileri gönderdi ise onlar girdi. İdare mebsisten bakınca ortaya çıkacak :)

ok hocam bizde hep başına 2011 yazarak girmeye çalışıyorduk. nerden duyduysa artık öyle bişey attı ortaya. demekki çalıştığı zamanlar bile sırf bu yüzden giremedik.

hocam bunu girmek bilgisayar öğretmenlerinin mi görevi yoksa sınıf öğretmenlerinin mi ben onu anlayamadım

sınıf öğretmenlerinin görevi.
ama öğrencilerden bazılarında bilgi yanlış diyor ve girilmiyor bazıları girebiliyor
anlayamadım.
velilerde problem yok

KeRASuS_28' Alıntı:
yarım kalan anketleri dolduruldu gösteriyor....
Benim öğrencilerimde de bazı yarım anketler dolduruldu gösteriyor. Önce sistem hatası diyor sonra da tekrar deneyince dolduruldu gösteriyor. Bu hatanın nedeni ne acaba?

bizde de açılmaya başladı ama anket gözükmüyor sadece giriş yapılıyor, acaba bilgisayarlarda mı sorun var.
lab da karınca yuvasına döndü ağzına kadar öğrenci dolu, sınıf öğretmenleri bahçede voleybol oynuyor.

vay be ben böyle boş işlerle uğraşmak içinmi okudum.

Sistemi çalışması ayrı bir mevzu da bana anketin öğrenciler tarafından anlaşılırlığı pek yeterli gelmedi. Dolduran öğrenci karambole dolduruyor. Sonra çıkan abuk neticeler yüzünden idareciler hesap vermek zorunda kalırlar gibi geliyor bana.

Bunu Çıkaranı Kutlamak Lazım.Arkadaş Veliyi bulamıyoz ki ölçekleri dolduralım.Veliyı buluyoz sistem açılmıyor.Daha öğrencileri hiç saymıyorum.Çıktı Alıp göönderiyoruz Herkesin ölçeklerin yeri farklı.birinde 1. ölçek öbüründe 15. ölçek ara dur. Sırf öğretmenlere eziyet.Tamam güzel düşüncede biz daha bu alt yapıyada, Bu donanımada, Bu ortamada hazır değiliz...

BBNET
Geri