unbreakable
Site Gezgini
Eşimle beraber Konya'nın ilçesinden Konya'nın farklı merkez ilçelerine il içinde tayinimiz çıktı. Eşim benim çalıştığım ilçeye eş durumu isteyebilmesi gerekmiyor mu? Kılavuzda bununla ilgili bir şey var mı?
idi' Alıntı:Okullara gönderilen mail belki işinize yarar:<br sab="795"><br sab="796">Özür grubu atamaları <br sab="797">1) 2013 yılında kendi istekleri dışında il içinde yerleri değiştirilen öğretmenlerin özür gurubu yer değişikliğine müracaatları (atama şartlarını taşıyorsa) il milli eğitim müdürlükleri tarafından kabul edilecek, bu kişilerin isim soyisim ve TC kimlik numaraları sakdogan@meb.gov.tr adresine bildirilecektir. Bildirilen kimlik numaralarına sistemden müracaat ekranı açılacaktır. İlgili kişilerin özür grubu atamalarına müracaat edebileceğine dair belgeler il milli eğitim müdürlüklerince alınacaktır.<br sab="798"><br sab="799"> <br sab="800"><br sab="801">2) 2013 yılı iller arası yer değişikliği yapan öğretmenlerden atamasından sonra özrü oluşanların belgeleri il milli eğitim müdürlükleri tarafından alınıp, bu kişilerin isim soyisim TC kimlik numaraları sakdogan@meb.gov.tr adresine bildirildiği takdirde, müracaat ekranı ilgililere açılacaktır.<br sab="802"><br sab="803"> <br sab="804"><br sab="805">3) Öğrenim özründen yer değişikliğine müracaat eden öğretmenlerin 2013 Şubat ayı sonu itibariyle öğrenci kayıtlarının yaptırılmış olması gerekmektedir. 28/02/2013 tarihinden sonra kayıt yaptıranlar öğrenim özrüne müracaat edemeyecektir.<br sab="806"><br sab="807"> <br sab="808"><br sab="809">4) İller arası yer değişikliğinde ataması yapılan öğretmenlerden öğrenim özrü olanlar, ataması yapılan ilde göreve başladıktan sonra öğrenim özrüne müracaatta bulanabilecektir.
idi' Alıntı:Okullara gönderilen mail belki işinize yarar:
Özür grubu atamaları
1) 2013 yılında kendi istekleri dışında il içinde yerleri değiştirilen öğretmenlerin özür gurubu yer değişikliğine müracaatları (atama şartlarını taşıyorsa) il milli eğitim müdürlükleri tarafından kabul edilecek, bu kişilerin isim soyisim ve TC kimlik numaraları sakdogan@meb.gov.tr adresine bildirilecektir. Bildirilen kimlik numaralarına sistemden müracaat ekranı açılacaktır. İlgili kişilerin özür grubu atamalarına müracaat edebileceğine dair belgeler il milli eğitim müdürlüklerince alınacaktır.
2) 2013 yılı iller arası yer değişikliği yapan öğretmenlerden atamasından sonra özrü oluşanların belgeleri il milli eğitim müdürlükleri tarafından alınıp, bu kişilerin isim soyisim TC kimlik numaraları sakdogan@meb.gov.tr adresine bildirildiği takdirde, müracaat ekranı ilgililere açılacaktır.
3) Öğrenim özründen yer değişikliğine müracaat eden öğretmenlerin 2013 Şubat ayı sonu itibariyle öğrenci kayıtlarının yaptırılmış olması gerekmektedir. 28/02/2013 tarihinden sonra kayıt yaptıranlar öğrenim özrüne müracaat edemeyecektir.
4) İller arası yer değişikliğinde ataması yapılan öğretmenlerden öğrenim özrü olanlar, ataması yapılan ilde göreve başladıktan sonra öğrenim özrüne müracaatta bulanabilecektir.
doktorvan' Alıntı:talihimiz yok ya, resmen işkence çektirdiler bu yıl, bilgisayar başında bekleye bekleye heder olduk
idi' Alıntı:Bu mail'den anladığım kadarıyla norm fazlası olup da il içinde tayin isteyen öğretmenlere ekranı açacaklar fakat bu gerek yönetmeliğin 9.maddesiyle, gerek MEB Bilgi edinme servisinden aldığımız cevaplarla, gerekse 147 den verilen cevaplarla uyuşmuyor. Norm fazlası olmadığı halde il içi tayin isteyenlere eğitim özründen tayin hakkı veren bakanlık eş özrünü arka plana mı itiyor? Ben 8 yıldır aynı okuldayım, yönetici olarak görev yapmaktayım, klavuzların hepsini de ezbere biliyorum, 8 yıldır aynı yerde artık yeter diyerekten il içi istedim, eşimde il dışını bekledi ve ilde tek okul açılmasına rağmen il dışına atandı. Bakanlıkla ve atama şubesiyle görüştüm, il içinde yer değiştirip yeni okulunuzdan eş durumu tayin isteyebilirsiniz dediler şimdi ise ekran açılmıyor...Yemin ediyorum Hayallerimdeki meslekten soğuttular...
doktorvan' Alıntı:idi' Alıntı:Okullara gönderilen mail belki işinize yarar:
Özür grubu atamaları
1) 2013 yılında kendi istekleri dışında il içinde yerleri değiştirilen öğretmenlerin özür gurubu yer değişikliğine müracaatları (atama şartlarını taşıyorsa) il milli eğitim müdürlükleri tarafından kabul edilecek, bu kişilerin isim soyisim ve TC kimlik numaraları sakdogan@meb.gov.tr adresine bildirilecektir. Bildirilen kimlik numaralarına sistemden müracaat ekranı açılacaktır. İlgili kişilerin özür grubu atamalarına müracaat edebileceğine dair belgeler il milli eğitim müdürlüklerince alınacaktır.
2) 2013 yılı iller arası yer değişikliği yapan öğretmenlerden atamasından sonra özrü oluşanların belgeleri il milli eğitim müdürlükleri tarafından alınıp, bu kişilerin isim soyisim TC kimlik numaraları sakdogan@meb.gov.tr adresine bildirildiği takdirde, müracaat ekranı ilgililere açılacaktır.
3) Öğrenim özründen yer değişikliğine müracaat eden öğretmenlerin 2013 Şubat ayı sonu itibariyle öğrenci kayıtlarının yaptırılmış olması gerekmektedir. 28/02/2013 tarihinden sonra kayıt yaptıranlar öğrenim özrüne müracaat edemeyecektir.
4) İller arası yer değişikliğinde ataması yapılan öğretmenlerden öğrenim özrü olanlar, ataması yapılan ilde göreve başladıktan sonra öğrenim özrüne müracaatta bulanabilecektir.
isteğe bağlı il içi tayin isteyenler, eş özründen yararlanamayacak mı acaba?
bendede aynı şekilde öğrenim özrü açılıyor diğerleri kapalı. madem hiçbirşekilde yer değiştirilemeyecek neden öğrenim özrü veriyorlar...mustafatokat_' Alıntı:öğrenim özrü benim için eş özründen daha elzem değil yahu, var mı aynı durumda olanlar