baracaudaa
Üye
özelden bana yollarmısın?
yolladım hocambaracaudaa' Alıntı:özelden bana yollarmısın?
yolladım hocam 78-79b0145829' Alıntı:Banada yollarmısınız
ozguray' Alıntı:g.çetin hocam banada yollarmısın tel noyu özelden.
hakancomp' Alıntı:benim ekranım açıldı hocalarım. ben ce bağlı bulunduğunuz il mem ler çok önemli ben il mem e başvurdum onlar bakanlığa mail gönderdi. teşekkürler Yozgat il mem
hakancomp' Alıntı:benim ekranım açıldı hocalarım. ben ce bağlı bulunduğunuz il mem ler çok önemli ben il mem e başvurdum onlar bakanlığa mail gönderdi. teşekkürler Yozgat il mem
arkadaşlar bencede sendikalarınızla irtibata geçin bir işe yarasınlar. ben kendi sendikamla irtibata geçtim. seni etkileyen bir durum yok isteyebilmen lazım dedi, hiçbirşekilde olmadığını söyleyince okula dilekçe bırakmamı, gelen cevaba göre dava sürecini başlatırız dedi. bir yandanda gelecek cevabı bekliyorum.hakancomp' Alıntı:hocam elinizden ne geliyorsa yaptıktan sonra bence bekleyin. bi arkadaş tek tek maillerle ilgilenildiğini söylemişti. belki sıra gelmemiştir. ayrıca o kadar sendikaya üye olan arkadaş var bence bu temsilcileri bi harekete geçirsek iyi olur bence. bu sene aidatlar da iki katına çıkacakmış. bence haketmek için birşeyler yapsınlar. klavuzda açık açık yazan hakkımızı bile alamıyorsak sendika avukatları ne işe yarar ki.