pisagorean' Alıntı:Il icinde gorunen ve il icinde dolmayan bir okul. Yani bu okul il icinde gorunuyodu. Il icinde yerlesen olmamis. Yani hala bos kadrosu. Bu okul il disinda yok. Soru 1 bu okul il icinde neden acildi? ihtiyac vardi ki acildi. Soru 2 bu okula yerlesen olmadi hala ihtiyac varsa il disinda neden acilmadi? 1 ay once ihtiyac vardi da sonra ne oldu? Benim aklim almiyor.
hakanotuken' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Il icinde gorunen ve il icinde dolmayan bir okul. Yani bu okul il icinde gorunuyodu. Il icinde yerlesen olmamis. Yani hala bos kadrosu. Bu okul il disinda yok. Soru 1 bu okul il icinde neden acildi? ihtiyac vardi ki acildi. Soru 2 bu okula yerlesen olmadi hala ihtiyac varsa il disinda neden acilmadi? 1 ay once ihtiyac vardi da sonra ne oldu? Benim aklim almiyor.
Eş durumuna açılır belki
Es durumu, ozur grubu bilmem ne bu okullar bu sekilde belli standartlara gore acilamaz. Il icinde ihtiyac vardi ama bos kaldi o zaman il disina acacaksin. il disinda bos kalirsa es durumuna acacaksin es durumunda bos kaldiysa ilk atamaya acacaksin. Bunun mantigi bu olmali. Okullar evli ciftlerin babasinin mali degil veya belli bi zumrenin.togius' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Il icinde gorunen ve il icinde dolmayan bir okul. Yani bu okul il icinde gorunuyodu. Il icinde yerlesen olmamis. Yani hala bos kadrosu. Bu okul il disinda yok. Soru 1 bu okul il icinde neden acildi? ihtiyac vardi ki acildi. Soru 2 bu okula yerlesen olmadi hala ihtiyac varsa il disinda neden acilmadi? 1 ay once ihtiyac vardi da sonra ne oldu? Benim aklim almiyor.
Eş durumuna açılır belki
özür durumuna açılıyor.
Evet bizler eşimiz çalışmadığı için veya bazılarımız bekar olduğu için il dışı atamalarında şanssız. Ayrıca mesela kendi memleketim bursada il dışına açılmayan pek çok okul ve hatta il dışına açılan okullardan daha iyileri özür durumuna açılacak. Biz yunan evladıyız o yüzden hakanotuken hocam sorunuzun cevabı bu malesef...
pisagorean' Alıntı:Es durumu, ozur grubu bilmem ne bu okullar bu sekilde belli standartlara gore acilamaz. Il icinde ihtiyac vardi ama bos kaldi o zaman il disina acacaksin. il disinda bos kalirsa es durumuna acacaksin es durumunda bos kaldiysa ilk atamaya acacaksin. Bunun mantigi bu olmali. Okullar evli ciftlerin babasinin mali degil veya belli bi zumrenin.togius' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Il icinde gorunen ve il icinde dolmayan bir okul. Yani bu okul il icinde gorunuyodu. Il icinde yerlesen olmamis. Yani hala bos kadrosu. Bu okul il disinda yok. Soru 1 bu okul il icinde neden acildi? ihtiyac vardi ki acildi. Soru 2 bu okula yerlesen olmadi hala ihtiyac varsa il disinda neden acilmadi? 1 ay once ihtiyac vardi da sonra ne oldu? Benim aklim almiyor.
Eş durumuna açılır belki
özür durumuna açılıyor.
Evet bizler eşimiz çalışmadığı için veya bazılarımız bekar olduğu için il dışı atamalarında şanssız. Ayrıca mesela kendi memleketim bursada il dışına açılmayan pek çok okul ve hatta il dışına açılan okullardan daha iyileri özür durumuna açılacak. Biz yunan evladıyız o yüzden hakanotuken hocam sorunuzun cevabı bu malesef...
..togius' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Es durumu, ozur grubu bilmem ne bu okullar bu sekilde belli standartlara gore acilamaz. Il icinde ihtiyac vardi ama bos kaldi o zaman il disina acacaksin. il disinda bos kalirsa es durumuna acacaksin es durumunda bos kaldiysa ilk atamaya acacaksin. Bunun mantigi bu olmali. Okullar evli ciftlerin babasinin mali degil veya belli bi zumrenin.togius' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Il icinde gorunen ve il icinde dolmayan bir okul. Yani bu okul il icinde gorunuyodu. Il icinde yerlesen olmamis. Yani hala bos kadrosu. Bu okul il disinda yok. Soru 1 bu okul il icinde neden acildi? ihtiyac vardi ki acildi. Soru 2 bu okula yerlesen olmadi hala ihtiyac varsa il disinda neden acilmadi? 1 ay once ihtiyac vardi da sonra ne oldu? Benim aklim almiyor.
Eş durumuna açılır belki
özür durumuna açılıyor.
hocam geçen sene bu sene bursada il içine açılan okulların çok büyük çoğunluğu il dışına açılmadı. Yahu 165 puanım var hadi ben kafama takmıyorum diyeceğim ama il dışında diyelim 120 - 130 puanlı zor bölgelerde çalışan arkadaşlar var adam il içinde 50 puanla paşalar gibi yere gidiyor veya il dışı bittikten sonra özür durumuna belkide yine düşük puanlarla gidecek. Bu işlerde büyük dümenler dönüyor. yani il içinde gösterip il dışına saklayıp, özür durumuna fazlasını açmak bu tamamen yalan dolan dümen...
hadi bakalım hayırlısı.. inşallah açıklanır da biz de ona göre rotamızı belirleriz..Kilit' Alıntı:Kamudanhaber bugün açıklanır demiş.
http://www.kamudanhaber.com/meb/mebde-r ... 59627.html
olurmu hocam öyle.. sürünmeden kolay kolay.. :verymad:pisagorean' Alıntı:Basvuruyu 20sinde aldi bu mallar en son degil mi? Hadi 2 gun tatil girdi 21 ve 22si oyle gitti. 23 ve 24unde basvurulari kontrol et eksik gedik yanlis olanlari tespit et. Su cagda iki is gunu bunun icin cok bile. 25inde de sabahtan ver sonucu arkadas.
ben dün gece 03,00 ten beri ayaktayım.. düşüne düşüne şiddetli bir baş ağrısı geçirdim.. Daha yeni kendime gelebildim.. Her sabah yeni bir stres..barthez' Alıntı:Stresten mide spazmı geçircez hadi lütfen ya