al benden de o kadar :=)dengem' Alıntı:ben dün gece 03,00 ten beri ayaktayım.. düşüne düşüne şiddetli bir baş ağrısı geçirdim.. Daha yeni kendime gelebildim.. Her sabah yeni bir stres..barthez' Alıntı:Stresten mide spazmı geçircez hadi lütfen ya
ben de Muğla-Denizli yazdım öğretmenim, aynı duyguları ben de yaşıyorum..Rüzgara Karşı'' Alıntı:al benden de o kadar :=)dengem' Alıntı:ben dün gece 03,00 ten beri ayaktayım.. düşüne düşüne şiddetli bir baş ağrısı geçirdim.. Daha yeni kendime gelebildim.. Her sabah yeni bir stres..barthez' Alıntı:Stresten mide spazmı geçircez hadi lütfen ya
izmir-mersin karışık yazdım, okuldan ziyade hangi şehir çıkacağını çok merak ediyorum :S
theghost83' Alıntı:mebpersonel 18 demişti.. bekliyoruz bakalım.. mebpersonel balon sitemi değilmi onu test edicez..
muğla'nın ilçeleri güzeldir :=) şu anki çalıştığım şehre denizliden geldim zaten. 4 sene önce 61 puanla atanmıştım oraya, şimdi o puanla dönülmez herhalde :=)dengem' Alıntı:ben de Muğla-Denizli yazdım öğretmenim, aynı duyguları ben de yaşıyorum..Rüzgara Karşı'' Alıntı:al benden de o kadar :=)dengem' Alıntı:ben dün gece 03,00 ten beri ayaktayım.. düşüne düşüne şiddetli bir baş ağrısı geçirdim.. Daha yeni kendime gelebildim.. Her sabah yeni bir stres..barthez' Alıntı:Stresten mide spazmı geçircez hadi lütfen ya
izmir-mersin karışık yazdım, okuldan ziyade hangi şehir çıkacağını çok merak ediyorum :S
theghost83' Alıntı:http://personel.meb.gov.tr/www/sayin-bakanimiz-nabi-avci-sayin-mustesarimiz-yusuf-tekin-ve-bakanimizin-calisma-ekibi-genel-mudurlugumuz-ogretmen-atama-ve-yer-degistirme-dairesi-baskanligi-personeli-ile-ogle-yemeginde-bulustu/icerik/342
adamlar yemekte.. :verymad:
uhaha: :++: :tr:syangela' Alıntı:başlık yukarda durunca daha bi heyecanlı lluyor.