İl Dışı Ne Zaman Açıklanır ?

Kodla Büyü
bu neyin kafası yaw bakanlık değil ali babanın çiftliği arkadaş hayret :verymad: bilgisayarın yaptığı işi internete atmaktan mı acizler anlamadım ki

tayin isteyen öğretmenlerin cep telefonlarına veya kayıtlı e-posta adreslerine mesajla bildirmek çok mu zor...

onay işini bu vakite kadar bekleten o iller vardı da şimdi mi fark etmişler bi soruver kardeş ben müsait değilim giremiyom twitter a :x

asiosi' Alıntı:
onay işini bu vakite kadar bekleten o iller vardı da şimdi mi fark etmişler bi soruver kardeş ben müsait değilim giremiyom twitter a :x
zaten sormuşlar.ben bu sene tayin istemedim ama aynı şey geçen sene benim de başıma gelmişti.maalesef istanbul gibi büyük illerde sıkıntı oluyor bu tarz işler.

asiosi' Alıntı:
zaten sormuşlar.ben bu sene tayin istemedim ama aynı şey geçen sene benim de başıma gelmişti.maalesef istanbul gibi büyük illerde sıkıntı oluyor bu tarz işler.

benim atamam bile yok ama çok garip haaa :D

bu onaylamayan iller nasıl bu kafayı bulmuslar ya valla helal olsun ne ıcıp ne yoyorlarsa aynısından bende ıstıyorum ne dert kalır ne kosusturmaca ohhhh

Istanbul da gece 12 de ilce onayladi benim tayini sabah 8 30 da il istanbul da bile onaylanmisken kimse onaylanmayan iller var hikayesine beni inandiramaz

g.cetin.66' Alıntı:
benim atamam bile yok ama çok garip haaa :D

bu onaylamayan iller nasıl bu kafayı bulmuslar ya valla helal olsun ne ıcıp ne yoyorlarsa aynısından bende ıstıyorum ne dert kalır ne kosusturmaca ohhhh

:alkis: :++:

sırf bu hafta bunu bilgisayar başında boş boş beklemeyeyim diye hisse senedi aldım. ona bakıyorum hiç olmazsa vakit geçiyor

muhtemelen saat 4.30 gibi:
-ya bugün çok çalıştık hadi çıkalım!
+tamam dur ben de şu düğmeye bi basıyım da öyle çıkak.
şeklinde bir diyaloğun üzerine neticeyi öğreneceğiz.
6 yıldır il dışı istiyorum. tecrübeliyim.

İstanbuldayım. Okulm gün içinde onayladı. İlçe ertesi gün onayladı. İl de aynı gün yarım saat içinde onayladı.
Heyecanla bekliyoruz ama Allahtan bilgisayar başnda beklemiyorum .;)

2000 lirayla eğlence benimkisi. klimasan aldım 3den 3.11 olunca sattım. garanti aldım 8,3den 8,5 civarı şimdi

syangela' Alıntı:

:D :D

hocam söyle de olabilir:
(düğmeci elemanın iç sesi:telefonu aldım,cüzdan tmm,feysden arkadaşlar dürtüldü...)
diğer ofis çalışanı:
-hadi be olum çıkamadın bi türlü.
düğmeci eleman:
-tmm bee amma tatava yaptın.
kapı kilitlenir tam çıkarlarken;
düğmeci eleman:
-bak acele ettirdin basamadık düğmeye.
diğer ofis çalışanı:
-yav boşver onaylamayan iller hala onaylamamış diye bi tüvit çakarız inanırlar.
düğmeci eleman:
- :idea:
iki eleman göz göze geldiğinde yüzlerindeki ince tebessüm yerini umursamaz bir ifadeye bırakır ve arka planda İzzet Altınmeşe'nin Düğmeli şarkısı çoktan çalmaya başlamıştır...

ThatBeatsAll' Alıntı:
syangela' Alıntı:

hocam söyle de olabilir:
(düğmeci elemanın iç sesi:telefonu aldım,cüzdan tmm,feysden arkadaşlar dürtüldü...)
diğer ofis çalışanı:
düğmeci eleman:
düğmeci eleman:
diğer ofis çalışanı:
düğmeci eleman:
iki eleman göz göze geldiğinde yüzlerindeki ince tebessüm yerini umursamaz bir ifadeye bırakır ve arka planda İzzet Altınmeşe'nin Düğmeli şarkısı çoktan çalmaya başlamıştır...

:puhaha:

geceyolcusu2002' Alıntı:
bence beklemeyin.
https://twitter.com/hmzaydg/status/482107923053961216
adam daha onaylamayan iller var diyor.

onaylanmayan il var ne demek şu demek hilenin hurdanın en usturplu anlatımı bizim sistemde görmediğimiz okullar demekki birilerine peşkeş çekiliyor ve oyüzden onaylanmıyor. Yani insan susuyor susuyor ama yazık... başvuru ve il onayları çoktan bitmedi mi kardeşim. ne demek onaylanmayan il var demek.

ThatBeatsAll' Alıntı:
syangela' Alıntı:

hocam söyle de olabilir:
diğer ofis çalışanı:
düğmeci eleman:
düğmeci eleman:
diğer ofis çalışanı:
düğmeci eleman:
:+1:

Geri