zaten sormuşlar.ben bu sene tayin istemedim ama aynı şey geçen sene benim de başıma gelmişti.maalesef istanbul gibi büyük illerde sıkıntı oluyor bu tarz işler.asiosi' Alıntı:onay işini bu vakite kadar bekleten o iller vardı da şimdi mi fark etmişler bi soruver kardeş ben müsait değilim giremiyom twitter a :x
zaten sormuşlar.ben bu sene tayin istemedim ama aynı şey geçen sene benim de başıma gelmişti.maalesef istanbul gibi büyük illerde sıkıntı oluyor bu tarz işler.asiosi' Alıntı:onay işini bu vakite kadar bekleten o iller vardı da şimdi mi fark etmişler bi soruver kardeş ben müsait değilim giremiyom twitter a :x
Savunan Adam' Alıntı:ilginç olan bir durum da şu ki henüz kontenjan.meb.gov.tr'de de bir hareketlilik yok
g.cetin.66' Alıntı:benim atamam bile yok ama çok garip haaa
bu onaylamayan iller nasıl bu kafayı bulmuslar ya valla helal olsun ne ıcıp ne yoyorlarsa aynısından bende ıstıyorum ne dert kalır ne kosusturmaca ohhhh
hangisinden aldın hocamher_dem' Alıntı:sırf bu hafta bunu bilgisayar başında boş boş beklemeyeyim diye hisse senedi aldım. ona bakıyorum hiç olmazsa vakit geçiyor
Sağlam kâğıt mı hocam? Desen bizde alırdıkomd' Alıntı:hangisinden aldın hocamher_dem' Alıntı:sırf bu hafta bunu bilgisayar başında boş boş beklemeyeyim diye hisse senedi aldım. ona bakıyorum hiç olmazsa vakit geçiyor
syangela' Alıntı:muhtemelen saat 4.30 gibi:
-ya bugün çok çalıştık hadi çıkalım!
+tamam dur ben de şu düğmeye bi basıyım da öyle çıkak.
ThatBeatsAll' Alıntı:syangela' Alıntı:muhtemelen saat 4.30 gibi:
hocam söyle de olabilir:
(düğmeci elemanın iç sesi:telefonu aldım,cüzdan tmm,feysden arkadaşlar dürtüldü...)
diğer ofis çalışanı:
-hadi be olum çıkamadın bi türlü.
düğmeci eleman:
-tmm bee amma tatava yaptın.
kapı kilitlenir tam çıkarlarken;
düğmeci eleman:
-bak acele ettirdin basamadık düğmeye.
diğer ofis çalışanı:
-yav boşver onaylamayan iller hala onaylamamış diye bi tüvit çakarız inanırlar.
düğmeci eleman:
- :idea:
iki eleman göz göze geldiğinde yüzlerindeki ince tebessüm yerini umursamaz bir ifadeye bırakır ve arka planda İzzet Altınmeşe'nin Düğmeli şarkısı çoktan çalmaya başlamıştır...
geceyolcusu2002' Alıntı:bence beklemeyin.
https://twitter.com/hmzaydg/status/482107923053961216
adam daha onaylamayan iller var diyor.
:+1:ThatBeatsAll' Alıntı:syangela' Alıntı:muhtemelen saat 4.30 gibi:
hocam söyle de olabilir:
(düğmeci elemanın iç sesi:telefonu aldım,cüzdan tmm,feysden arkadaşlar dürtüldü...)
diğer ofis çalışanı:
-hadi be olum çıkamadın bi türlü.
düğmeci eleman:
-tmm bee amma tatava yaptın.
kapı kilitlenir tam çıkarlarken;
düğmeci eleman:
-bak acele ettirdin basamadık düğmeye.
diğer ofis çalışanı:
-yav boşver onaylamayan iller hala onaylamamış diye bi tüvit çakarız inanırlar.
düğmeci eleman:
- :idea:
iki eleman göz göze geldiğinde yüzlerindeki ince tebessüm yerini umursamaz bir ifadeye bırakır ve arka planda İzzet Altınmeşe'nin Düğmeli şarkısı çoktan çalmaya başlamıştır...