İLK TEPKİ: Dersimizi Size Vermişler: İngilizceci

Kodla Büyü

bilisimcih

Aktif Üye
Okula geldim, dersten mersten bahsetmedim kimseye gayet memnun olmama ragmen...

Çay alırken bir öğretmenle denk geldim, ban dediği şey günaydın Niyetine "bizim dersimizi alıp size ders vermişler çok kötü olmuş"...

Bunu diyen ingilizce öğretmeni

Adamların artık dersi 2. sınıftan başlıyor, şuan 5,6 larda dersleri 5 saatmiş de 3e düşmüş...

Lisede dersleri var, 2den 8. sınıfa kadar dersleri var...

Seçmelileri var,

Ki ders çok olsa öğretmene bireysel olarak katkısı da kesin değil okula bir norm varsa ders artınca 2 ye çıkıyor, bunların dersi paylaşarak zararı bile oluyor, atama problemleri yok, neyin aç gözlülüğü anlamadım ...

Sabah Sabah tövbe, tövbeeee.....

Zamanında da benden alıp sana vermişlerdi, dağdan gelip bağdakini kovmaya mı çalışıyorsun diyecektin hocam...

İyi olmuş bir öğrenciye öğrenim hayatı boyuncaher sene 3-4 saat ders veripte bir arpa boyu yol kat edemeyen hiçbir şey öğretemeyen tek branş ingilizce hiç gocunmasınlar bence toptan kalkmalı bu ingilizce :verymad: :verymad:

Geri zekalı yaaa, bunu diyen de gayet hanım hanım hiç bir problemim olmayan bi bayan,
Anlamadım ben ne kadar çıkarcı ve bencil olmuşuz,
İyi olmuş dedim başkada bişey demedim geçtim...

ya artık herşeye takmayı bi kenara bırakalım tamam artık bizimde 5 ve 6 larda dersimiz zorunlu bunun huzurunu coşkusunu yaşamak lazım norm problemi halloldu şükür gerisini çöp kutusuna atın gitsin :)

bana da beden eğitimi öğretmeni ne gerek var iki saate diyor ne yapacakmışız iki saatte müziğe resime verilmeliymiş ya sabır acaba kendisi ne yapardı notsuz doğru dürüst kitabı olmayan bir derste çok şükür seneye bu okulda değilim

zencefil58' Alıntı:
ya artık herşeye takmayı bi kenara bırakalım tamam artık bizimde 5 ve 6 larda dersimiz zorunlu bunun huzurunu coşkusunu yaşamak lazım norm problemi halloldu şükür gerisini çöp kutusuna atın gitsin :)

Haklısın Hocam sevincim ayrı :) ama sanki ben dedim ingilizce dersini al bana ver diye bana niye laf sokuşturuyorsa, bencillik yaaa ben ekders alaım diğeri isterse norm fazlası olup eşinden ayrı kalsın isterse köye gönderilsin her şey çıkar olmuş ....

benim ingilizceci arkadaşım "seçmeli ders öğretmeni mi olur ne saçmaydı yerinde bir karar oldu hayırlı olsun" dedi.. yeni atandı ama olgunluk bu olsa gerek..

Hocam, Sen de cevap olarak Bakanlık şöyle demiş deseydin;
"2 .sınıftaan 12.sınıfa kadar ders verdik ingilizce öğretin diye ama lise mezunu my name is ali diyemiyor halbuki bilgisayarcıların elinden derslerini aldık seçmeli yaptık çocukları hacker yapıp bize karşı kullanmaya başladılar biz de bu gençlerde ışık var dedik hatamızı anladık "

:mrgreen:

benzer olay bizde de oldu ingilizce öğretmeni "senin yüzünden az daha norm fazlası oluyorsun dedi (donnkk) " 4 saatten 3 e inmiş ama 2 lere bu yıl gireceklerini öğrenmiş de rahatlamış :roll:

ortaokul ve lise de ingilizce dersi görmüş biri olarak hazırlık sınıfı da dahil ingilizceyi kendi çabamla öğrendim. okulun bana kattığı am is are'dan öteye geçmedi. açsın önce bi oktay sinanoğlu okusun da çocuklara dil öğretecez diye bilimden ne kadar uzak kaldığımızı anlasın. anlarsa tabii... boşverin hocam keyif bizim ders bizim :))

Arkadaşlar ingilizce öğretmeninin yaptığı düşüncesizliği bütün ingilizce öğretmenlerine veya ingilizce dersine maletmeyelim. Edersek bizim dersimiz hakkında olumsuz yapan insanlardan bir farkımız olmaz. biz işimize bakalım... Takmayın..

Benim yüzüme sabit bir gülümseme yerleşti artık kimse moralimi bozamaz ; ) Keyfini çıkarın

miracle1985' Alıntı:
ortaokul ve lise de ingilizce dersi görmüş biri olarak hazırlık sınıfı da dahil ingilizceyi kendi çabamla öğrendim. okulun bana kattığı am is are'dan öteye geçmedi. açsın önce bi oktay sinanoğlu okusun da çocuklara dil öğretecez diye bilimden ne kadar uzak kaldığımızı anlasın. anlarsa tabii... boşverin hocam keyif bizim ders bizim :))

:) keyfimiz ayrı hocam çok şükür, ama diğer hocalar da okulda ki ingilizcecilere dersinizi bilişime vermişler diye haber veriyor

"ders saatiniz azalmış" demesi gerekir, sanki ingilizce kalktı toptan bizde arapcacıyız arapca geldi.... Hayret bişe müfredat değişmiş biri artmış biri azalmış... Zeka seviyesi düşüklüğü böle bişey...

bilisimcih' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:

Haklısın Hocam sevincim ayrı :) ama sanki ben dedim ingilizce dersini al bana ver diye bana niye laf sokuşturuyorsa, bencillik yaaa ben ekders alaım diğeri isterse norm fazlası olup eşinden ayrı kalsın isterse köye gönderilsin her şey çıkar olmuş ....

bizim branş çoğu öğretmen tarafından hem kıskanılan hem boş bir ders olarak görünen branş. yani hem bizim yerimizde olmak isterler hemde dersi boş olarak görürler :) o ingilizceciye söyle 2003 yılında bizim dersler zorunluyken sizin ders saatiniz kaç saatti diye sor hocam. yani sonuçta döndü dolaştı adalet yerini buldu. Hazımsızlığı olanlara hazım ilacı tavsiye edin gitsin :lol:

Lafını sakınmasaydın sende hocam, dökseydin içini...
"Bence çok güzel olmuş, keşke daha fazla alsalarmış, benim dersim yokken norm fazlası olurken hiç yorum yapmıyordunuz, şimdi ne oldu deseydiniz" en azından...

ismailt' Alıntı:
Hocam, Sen de cevap olarak Bakanlık şöyle demiş deseydin;
"2 .sınıftaan 12.sınıfa kadar ders verdik ingilizce öğretin diye ama lise mezunu my name is ali diyemiyor halbuki bilgisayarcıların elinden derslerini aldık seçmeli yaptık çocukları hacker yapıp bize karşı kullanmaya başladılar biz de bu gençlerde ışık var dedik hatamızı anladık "

:mrgreen:
:+1: :+1:

hocam ayıp etmişsin, insan çay alırken karşısındakine, demlimi demsiz mi diye sormaz mı, çok ayıp :)

Çay alırken söyledi, çayını aldı lafını soktu kaçtı, "iyi olmuş" dedim bir tek, peşinden koşup açıklamamı yapcam ben aldım sanki dersini, bence çok kötü olmuş dedi, gitmedim yanına, uzaktan da laf yarışına girmedim...

Bu karar tüm meslektaşlarım için hayırlı olsun. bir sonraki dönem halimiz ne olacak diye düşünmekten motivasyon kaybı yaşıyordum ilköğretimde çalışırken. Artık dersimiz hak ettiği değeri görecektir inşallah. Hocam al çayını.gir labına. bak dersinin tadına :)

şuan okullarda en kıskanılan branşız.. hatta memurlar nette "hareketsizlik bazı hastalıklara yol açıyordu biraz hareket edersiniz" diye laf atmış bazıları.. bilişimciler niyeyse herkesin gözüne batıyor :P ayrıca medya da çok arkalarında durdu vay be hakkınızı söke söke aldınız dedi bizim öğretmen arakadaşlar :D

btcikız' Alıntı:
şuan okullarda en kıskanılan branşız.. hatta memurlar nette "hareketsizlik bazı hastalıklara yol açıyordu biraz hareket edersiniz" diye laf atmış bazıları.. bilişimciler niyeyse herkesin gözüne batıyor :P ayrıca medya da çok arkalarında durdu vay be hakkınızı söke söke aldınız dedi bizim öğretmen arakadaşlar :D

:+1:

Hocam sen takılma böyle şeylere. Bende senin yaşadığının tersini yaşıyorum. İngilizceci bir arkadaş "Bizim dersleri size vermişler" dedi "Olsun sizinkiler çoktu zaten 8. sınıflardan kaçı ingilizce konuşabiliyor ha bir eksik ha bir fazla dedim geçti." Tabi ki arkadaşımı kızdırmak için söyledim bunları. Bizim derslerimizi elimizden alırken ses çıkartmayanlar şimdi ne hissettiğimizi daha iyi anlıyordur. Ayrıca kıskanılan bir branş olma durumuna kesinlikle katılıyorum. Bazı arkadaşlarda hak verilmez alınır bunu çok güzel gösterdiniz diyerek beni tebrik ettiler.

Arkadaşlar ingilizce öğretmeninin yaptığı düşüncesizliği bütün ingilizce öğretmenlerine veya ingilizce dersine maletmeyelim. Edersek bizim dersimiz hakkında olumsuz yapan insanlardan bir farkımız olmaz. biz işimize bakalım... Takmayın..
+1

Geri