İLK TEPKİ: Dersimizi Size Vermişler: İngilizceci

Kodla Büyü
Böylelerine en güzel tepki, konuyu anladığınızda hiç cevap vermeden dönüp gitmektir.

bizim ingilizceciye söyledim iyi olmuş ders fazlaydı zaten dedi.birde öğrencilerin çoğu ingilizce konusunda çok gerideler yabancı dil eğitimi ülkemizde 10 saat olsa yinede çok birşey değişeceğini sanmıyorum ilgisi olan zaten öğreniyor

Arkadaşlar , İngilizce dersini isterlerse 10 saat yapsınlar haftada, eğitimin sistemi yanlış, bu çocuklar yıllardır haftada bilmem kaç saat ingilizce dersi görüyorlar hangisi İngilizceyi ana dili gibi konuşabiliyor. Sistemin yanlışlığıyla ders sayısı artsa ne olur ki boşuna zaman kaybı başka bir şey değil. İngilizce branşına saygım var elbette ama sistem yanlış. O İngizce öğretmeni arkadaşın da kendi ayıbı sessiz kalmayın tepkinizi koyun arkdaşlar "kötü olmuş" ne demek , teknoloji çağında bilişim derslerinin tabiki de zorunlu olması gerekir , bir sanayi çağını kaçırdı bu millet teknoloji çağını da mı kaçırsın?

Merhoom' Alıntı:
İyi olmuş bir öğrenciye öğrenim hayatı boyuncaher sene 3-4 saat ders veripte bir arpa boyu yol kat edemeyen hiçbir şey öğretemeyen tek branş ingilizce hiç gocunmasınlar bence toptan kalkmalı bu ingilizce :verymad: :verymad:

öğretmenlerin en büyük problemi bu aslında
arkadaşımıza bu tepkiyi gösteren ingilizce öğretmeni büyük ayıp etmiş kınıyorum
ama bizim aramızda da aynı zihniyette insanlar var ingilizce kaldırılınca eline ne geçecek hocam bizim yaşadığımız sıkıntıları başkasının yaşadığını görmek hoşuna mı gidecek
hangi branş olursa olsun birbirimize saygımız olmalı.

Bir matematik problemi çözemeyen, bilimden teknolojiden haberdar olmayan, sırf yabancı bir dil konuşabiliyor diye kendini diğer öğretmenlerden yüksek gören geri zekalı bir öğretmenden başka bişey beklenmezdi zaten.
Düşünelim; ingilizce öğretmenlerinin çoğu ingilizce sınavına girip dil tazminatı alıyor. Ne kadar saçma :!:
Bu adamın görevi zaten ingilizceyi iyi bilmek değilmi, bunun için ekstra para alabiliyorlar. Bizim içimizde bilişim konusunda ne cevherler var, o zaman bunlara da işini iyi bildikleri için fazladan maaş versinler. Bak ben Linux biliyorum, Office biliyorum, Ağ biliyorum, ders de göstermem gerekenden çok fazla şey biliyorum, bana da versinler o zaman :mrgreen:

bizimkinin tepkisi takdire şayan.... "yiyeceğimiz bir ekmek değil mi?" :alkis: :alkis: :alkis:

İngilizceciler önce kendilerine baksınlar. Çocuklar onca yıl ingilizce dersi görüyorlar hala whats your name yi geçemediler, tarzanca ingilizcesi konuşuyorlar.

Allahtan bizim okulda kimse bana demedi. Dese haddini bildiririm valla. Ağzını ortadan cart diye ikiye ayırırım valla :verymad:

Allah ım ya, öğlen odaya grdim, ingilizceci hemen, hocam bizden alıp size vermişler dersi dedi, bende sizede 2 den başlatıyorlar dedim, öylede işte bizim ders azalmış falan, inanın birçok derste çok basit ingilizce terim kullanmak zorunda kalıyorum, bir b.k bildikleri yok ingilizceden, birde caka satıyorlar, geçen eğitim nedir dedim ingilizcede, çocuk book(kitap) diyor.

Sen kaç yıldır öğrenemedin mi öğretmen zümresinin %95 salak. Kalan %5 hem eğitimi hem devleti taşır sırtında.Aldırış etme hocam kimseye

ilkokuldan üniversite bitene kadar her yıl ingilizce gördük, bu gelenek hala devam etmekte... ama bir müzeye vb. gidince kimse turistlerle konuşamıyor kendileri de dahil :) asıl bu derse bu kadar saat ayırmaya gerek yok ......

Bize 2 saat verildi nasıl oluyor onların 1 saati bize 2 oluyor?

Üstelik toplam ders saati de 36 dan 35 e indi. Bize verdikleri 2 saat seçmeli 8 di 6 oldu oradan geldi. İngilizceyi de direk 1 saatini kaldırmışlar. Ancak toplamda İngilizce ders sayısı arttı neticede.

bote0232' Alıntı:
benzer olay bizde de oldu ingilizce öğretmeni "senin yüzünden az daha norm fazlası oluyorsun dedi (donnkk) " 4 saatten 3 e inmiş ama 2 lere bu yıl gireceklerini öğrenmiş de rahatlamış :roll:
2 lere girsinde görsün ............. ii zamanında girmiştim daha okuma yazmayı iyi bilmeyen öğrencilere ingilizce nasıl anlatacak görelim bakalım.

bana da sabah beden eğitimi öğretmeni yatmaktan kurtuldunuz iyi oldu dedi :o ya şaka gibi öğretmen cemiyetinin yüzde 95 i şaka zaten

ülkemizdeki hazırlık sınıfları kalktığından beri
İngilizce devlet okullarında vasatın altında
çocuk 8-10 sene ingilizce görüyor
adını söylemekten başka birşey bildiği yok....
tövbe çekmeyin hocam verin ayarı gitsin

Bilişim Teknolojileri branşı ile sorunu olanlar kendi işlerine baksınlar... :arrow:

önce eşeğimizi zorla kaybettirip şimdi bulduğumuzda da seviniyoruz.

emeği geçen herkese teşekkürler.

bir de başbakan silikon vadisini gezip tüketen değil üreten bilişim dersi gibi açıklamalar yapmıştı. hemen ardından oldu gibi geldi bana. bilmiyorum.

herkese kolay gelsin.

bizde bugünlük birşey diyen yok. Ama bekliyorum. :wink:
Bi sivri çıkar elbet 8)

Benim müdür de bilişimciler internette falan çok ses getiriyor, derslerini geri aldılar dedi sabah, biraz memnuniyetsiz bir tavırla. Allah'ım ya dedim içimden!

Geri