ceren_ka' Alıntı:hocam dersiniz seçilmediği için yazamazsınız dedikleri yerleri de seçmişmiydiniz tercihlerinizde
Evet seçtim. Onlar seçemezsiniz siliniz diye ısrar ettiklerinde de; boş müdür yardımcılıklarının açıklandığı listedeki okulların bazılarının yanlarına "bayan atanacak" ibaresi olduğunu söyledim. O zaman benim tercih edebileceğim kurumlarıda bu şekilde belirtmeleri gerektiğini belirttim. Biz sana söyliyelim nerelerde olduğunu dediklerinde de sizin bunu sölü olarak söylemenizin hiç bir anlamı yok dedim ve bu okulları liste haline getirin, şuandaki mevcut listede olduğu gibi altınıda il mem müdürü ve vali imzalasın, söz veriyorum bende o kurumlar içinden terchte bulunacağım sadece dedim.
Telefon yüzüme kapandı ve tercihlerim onaylandı. Bu konuda günlerdir kamuoyu oluşturmaya çalıştım, aylardır bu konuyu gündeme taşıdım hatta yönetmelik 09.08.2011 tarihinde güncellenmeden önce bile, hatta sınav yapılmadan önce bile. Ama maalesef bu konuda pek destek göremedim bu platformda. Bağlı olduğum il idarecilik atamasını yapacak illerin başında geldi maalesef. Olayın önemini anlamayanlar pek oralı olmadı maalesef. Bundan sonraki süreçte 60 a yakın il başvuru alacak ve arkadaşlar kendi başlarına gelince burada yazıp duracaklar. Süreç içinde anladm ki kendi gemisini yürüten kaptan.
Konuyla alakalı daha önce açtığım konu başlıkları:
meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/sinava-dayali-yonetici-atama-2012-t77843.html
meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/hangi-okul-turlerine-m-yardimcisi-olunabiliyor-bote-t67203.html
mevzuat-yonetmelik-f25/2011-idarecilik-sinavlari-sonuc-listeleri-tum-turkiye-t73545.html
Allah hepimizin yardımcısı olsun.