İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
salih mersindeydi ilk atama olarak sonra iller arası tayin ile 2006 da sanırım Van'a atandı..gerisini bilmiyorum...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama ne yazık ki öyle bi yönetmelik bulamadım. Artık 2. dönem formatörlüğe başvurcam. Bize başka seçenek bırakmıyolar. Sınıf öğretmeninin birisi de formatör oldu. Oturup ek ders alıyo. Bilgisayar öğretmeninin olduğu okula formatör sınıf öğretmeninin gelmesi de ayrı bi konu zaten. Herkese ii akşamlar...

yakında bilgisayar dersleride kalkıcakmış zaten..:) sanırım dükkan açıp cd satıcaz..formatörlükte devletin ve ::MEB'in yine boş işlerinden birisi..eğitim sistemindeki çarpıklıkları düzeltmeye sanırım kimsenin iradesi yetmez..tepedekiler bu kadar at gözlüklü olursa..tabana inmeleri gerek.. :x

neyse ben yatayım geç oldu.
:?

kurtulun

arkadaşlar gördüğüm kadarı ile bir çoğunuz idarecilerinden dertli meb te çalışmak istemememin tek sebebi buydu işte ilk yıllarda şevkimin kırılmasından korkmam. Özel sektörde ki alternatifleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ben özel okuldayım 4 senedir çok şükür hiç problem yaşamadım. bir kaç arkadaşım daha var özel sektörde onlarda çok rahatlar tavsiye ederim çalışmak isteyenin önünü açıyorlar çünkü sizden çalışma bekliyorlar

bilirsin hocam bizler gartantici kesimiz..özel okul biraz insanları korkutuyor aslında..bence gereksiz bi korku..imkanlar güzel öğrenciler daha seçkin ve kaliteli..zevkli oluyordur tabiki dersler...

ben ikisinide degilde başka bişey öneririm..önce MEB de 1-2 yıl çalışıp öyle özele geçmek daha mantıklı..en azından kendini saglama almak gerek..hayat bu ne olur ne olmaz..

e tabi

tabi belli bir süre çalıştıktan sonra özel geçmek çok daha güzel olur ama işte birçok kişi düzenini bozmayı göze alamıyor. Vardır ya bizde böyle elmiş böyle gider işte bunu yıkmak çok zor. Öğrenciler dediğin gibi seçkin iskenderundayım ve derecelik öğrenciler var ve onlarla ders işlemek dünyanın en güzel işlerinden bir tanesi. ailelerin sosyal ve ekonomik yapıları çok iyi bilinçliler sen sadece birşeyler üret yeterki destek korkun olmuyor . Sizlerde nasıl olsa meb deki yerinizi garantilediniz tavsiye ederim

kürşat bana da bulabilirsin :)
antepteyim

tabii ki idealist ve çalışmayı seven bir insan için meb yavaş yavaş hazmettiriyor tembelliği ama istisnalar çıkıyor gerçekten de meb de bile ...

tabi tabi neden olmasın başka da iş arayanlar varsa bilek :) valla gardaş duyarsam öyle emin ol ilk burada yazarım ama ders saatleri 2 den 1 e düşünce bir iki okul 2 öğretmenden bir düşürdüler sayıyı geçenlerde bir arkadaş öğretmenliği bırakıp fabrikanın bilgi işlem kısmına müdür olarak girdi süper para alıyor ( 2,2 x öğretmen maaşı ) değerlendirmek lazım

arkanda sağlam dayın olursa merak etme 4x4 bile maaş alırsın..ama garibansan kimse gel müdür ol demiyor fabrikaya istersen ii bir okuldan mezun ol...kıytırık bi üniv. işletme bitir bir tanıdıgın olsun en baba yerde işe başlarsın..burası Türkiye..

slm arkadaşlar. kürşat hoca ben mirza ile arasıra görüşüyorum. tel. var bende almak istersen pm at. ek işe gelince ben istanbuldayım. öğretmen görevimiz dışında şişli ilçe meb in görevlendirdiği bir kurs var öğretmenlere onu veriyorum akşamları, web sayfaları, not defterleri :) ( yeni iş ), bilgisayar ihalleleri, hosting & domain işleri. ayrıca askere gitmeden önce ismek ( istanbul meslek edinme kurslarında ) 3-4 ay görev yaptım, halk eğitim. özel ders. şimdi ise bir kurs var onun için hafta sonum daha da boş. iki iş teklifi geldi bu kurs yüzünden boş bıraktım. inş. olur olursa süper olacak :)

tek sorun TRAFİKKKKKK. araba almayı düşünüyorum. :)

saygılar

tcoalngsau' Alıntı:
arkanda sağlam dayın olursa merak etme 4x4 bile maaş alırsın..ama garibansan kimse gel müdür ol demiyor fabrikaya istersen ii bir okuldan mezun ol...kıytırık bi üniv. işletme bitir bir tanıdıgın olsun en baba yerde işe başlarsın..burası Türkiye..

tabii maaş 4x4 olunca arabada 4x4 olur herhalde :P

fatih artık bi tane 4x4 alırsın. Allah gayretlerini boşa çıkarmasın.

ARKADAŞLAR bana iyi bir ASP sitesi önericek olan varmı..dersler örnekler vs..acill!!!!

yusuf hocam bak fatih 4 lemiş hem işi hem arabayı..:)

Fatih hocam geç bunları fani işler bunlar..Ruhani dünyan nasıl ondan :roll: haber ver...

arkadaşlar 4x4 olmadık daha , kredi ile alıyoruz mecbur olmazsam almam. asp ye gelince daha önceden belki görmüşsündür www.webhocam.com , webariza.com var en iyileri. asp ile uğraştım bir ara üyelik ve forum yazmaya çalıştım % 40 civarı bitmişti sanırım. ama askerlik kısa geldi :) vakit kalmadı bitirmeye. diğer taraf için benim kadar düşünyormusun tolgacığım acaba ... ukala olmuşsun görmeyeli. mutlaka çamur atacıyorsun. hiç kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur.bu fani dünyada bir şeyler yapmaya, boş durmamaya çalışıyoruz.

saygılar demiştim bir önceki mesajı da, ama saygı işe yarmamış:)
saygılarımla...

fatih hocam sana yakıştıramadım bunları..ben orada espri ile takıldım sana..ama sen kabaca cvp vermişsin neyse yinede kusura bakma..sen üniversitede böyle ters ve gariptin zaten..bir daha muhatap olmayız olur biter ..forumu kirletmeyelim..

bu ikinci mesaj oldu muhabbet edeli ikine de aynı şekil cevap . sana gelse tuhafına gitmez mi ?
tuhaf değil farklıydım üniv. de :D

Nice yıllara arkadaşlar..Öğretmenler günümüz kutlu olsun..nede çabuk geçti 3 yıl yaa..yaşlandımmı acaba.. :oops:

lütfen

arkadaşlar öncelikle zor şartlarda olmamıza rağmen herşeye göğüs gerip ilk mezun olduğumuz yıllardaki aşk-ı kaybetmeden uzuun yıllar mutlu mesut başarılar ile dolu bir öğretmenlik geçirmeniz dileğimle. üniveristede tam olarak yakalayamadığımız birlikteliği hazır yakalımışken allah azımızın tadını kaçırmasın.

Geri