İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
arkadaşlar üniversitede adam gib bir eğitim görmedik ama şimdi oturupta karanlığa küfür etmekte çözüm değil kendi çabamızla ufakta olsa birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Okuldaki öğrencilerimle beraber bir türkçe sitesi yapmaya karar verdik http://www.gulenturkce.com diye bir adresi aldık başladı çocuklar temp i beğendiler ama benim içime pek sinmedi sadece temp nasıl diye bir baksanız ve elinizde güzel türkçe dersine uyumlu temp(html) varsa yollaya bilirmisiniz. Yorumlerınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum

kürşat hocam tebrikler öncelikle..şimdi birkaç şey söyleyeyim site ve temp hakkında..öncelikle site türkçe sitesi ise bence renkler biraz daha sarı turuncu kahve tonları üzerine olsun..çağrışım meselesi...
sonra üstteki siyah site ismi okunmuyor..dağılıp giden site adresi varya o işte :)

son olarakta kardan adam efekti güzel ama sadece o olmamalı yani ana unsur o olmamalı..kitap kalem gibi şeylerle sitenin ismi desteklenmeli bence..bakınız türkçe, edebiyat vs site örneklerine..

benden şimdilşik görünüm kısmı için bu kadar..

slm

slm arkadaşlar. ben de 2005 mezunuyum. gamze. gökhanla hanifiyi gördüm burada. hanifiyle arada görüşürüyoruz ama gökhanla hiç görüşmemiştik. umarım herkes burada toplanabilir. yaaaaaa ben üniversiteyi çok özledim şimdi:-((((

gamze merhaba..seni burada görmek güzel ...gerçi sen sadece 2 arkadaşını özlemişsin galiba ki bizlere mrb bile demedin :cry: küstüm işte

kürşat hocamın sitesi...

hocam öncelikle emeğine sağlık ama nacizane fakat önemli bir eleştirim olcacak. Bir Türkçe sitesi..: Sol menüdeki başlıklarda yer alan Catalog, Search, NewsAnnounces yazılarına silersen amacına daha güzel hizmet etmiş olur..
Saygılar... Kolay gelsin

teşekkür

arkadaşlar gerçekten sadece inceleme için vakit ayırmış olmanız bile yaterdi. gelen Teklifler çerçevesinde site arka plan rengi ve banner da gerekli değişiklikler yapıldı.İngilizce yazılar için ise onları zaten değişecek sadece sitenin genel görünümü nasıl onu merak ettimiştim sağolum yardımcı olduğunuz için.

ya tolga afedersin. seni görmekte güzel. fotoğrafında süper hani. arkadaşlara öncelikli davrandım ama anla işte. 4yılımız geçti onlarla.
mrb gökhan. ben eskişehirde bir köyde çalışıyorum. yatılı bir okuldayım. yarında nöbetim var:-(
haaa bu arada kimse küsmesin. hey böteciler merhabaaaaaa

kürsat hocam hadi bakalım yap bişiler bizde yorumlayalım :)

Gamze takıldım sadece burada yazman bile güzel bir olay bizler için tabiki..yatılı okulda olman senin için bi avantaj bence..bende askerliğimi öğretmen olarak adıyamanda yatılı okulda yaptım gerçekten şartları iyi her açıdan (sadece nöbetler ve sorumluluk olayı kötü)

ama ii para biriktirirsin :P

erolbey' Alıntı:
merhaba arkadaşlar..

kürşat hangi okuldasın.. buluşalım.. hanım doğum yapacağından 2 hafta sonra iskenderundayım... buluşalım.. hadi görüşürüz...

erol kardeşim Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bi ömür versin...bu arada duymadığımız haberimiz olmayan arkadaşlarımıza da aynı dileklerimi iletiyorum....

arkadaşlar fazla takılamıyorum, takılsamda sadece bu konu altındaki msjları şöyle bi okuyup geçiyorum..aslında siteye de haksızlık yapmış oluyoruz...en azından bizleri birleştirdiği için tşklerimizi bir borç biliriz...inşallah zamanla daha fazla paylaşımlarımız olur..

erol sende heralde sadece çocuk için tşk etmeye geliyon siteye :lol: son 5 msjın tşk sadece..anlat bakalım nerdesin ne yaparsın.paylaşımlarını bekliyoruz..

erol sende heralde sadece çocuk için tşk etmeye geliyon siteye :lol: son 5 msjın tşk sadece..anlat bakalım nerdesin ne yaparsın.paylaşımlarını bekliyoruz..

enginozdil' Alıntı:
yaw 2004 mezunu arkadaşlar sizler muhasseti bayağı ilerlettiniz valla kıskandım bee
bizim 2006 mezunu ve diğer arkadaşlar nerdesiniz yaaawwww
ses verin bee
:roll: :roll: :roll:

engin hocam 2006 mezunlarından bizden başka kimse yok galiba. sadece sizi gördüm sitede...

şimdi geçmiş sayfaları inceledim de aslında bizim sınıftan da epey arkadaş varmış sitede... :roll:

formatörlüğün şartları biraz ağır geldi. hem tam gün okul hem de ev ağır olur diye düşündüm. okulumuzun formatörü yok şuan ama işler yine ben ve diğer bilgisayar öğretmenimize kalıyo...

cubur' Alıntı:
formatörlüğün şartları biraz ağır geldi. hem tam gün okul hem de ev ağır olur diye düşündüm. okulumuzun formatörü yok şuan ama işler yine ben ve diğer bilgisayar öğretmenimize kalıyo...

haklısın hem okul hem ev zor olur
aslında ben ikinci dönem düşünüyorum formatörlüğü
sonuçta tam gün ister istemez okulda kalıyosun
okulun hemen her işini yapıyosun
bilemiyorum ama ben 2. döneme düşünüyorum açıkçası
bide 4 okulda derse girmek insanı yoruyor :(

okulum şehrin merkezi okullarından olsa da öğrenciler vasat. osmaniye sosyo-ekonomik açından çok gelişmemiş sürekli göç alan bir şehir. aileler sorunlu olunca öğrencilerin de sorunlu olması kaçınılmaz bir durum. ama yine de seviyorum öğrencilerimi, şeytan tüyü var hepsinde :) ama kaynaştırma öğrencimiz çok fazla. her sınıfta 2 şer kaynaştırma var nerdeyse. onlarla biraz zor oluyor. ama yine de çok şükür seviyorum mesleğimi...

Geri