İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
ygencay' Alıntı:
Arkadaşlar bende 2007(şimdilik son mezunları:)) mezunuyum, ismim yahya, gaziantepte görev yapıyorum.

yahya hoşgeldin sizleride burda görmek güzel
sizden fatih ile ahmet burda sende katıldın iyi oldu
inşallah sizin sayınıda artar

foto için teşekkür edrim emine
hoş görünmüyosa değişeyim :)

vay vay vay burcu hanım sizi burda görmek ne güzel kardeş nerdesin ya evlendin bizi unuttun bu arada 2006 lar atağa kalkmış sevindim arkadaşlar Allah nazardan saklasın :wink:

çok parlak olmuş engin bence sana uymamış yeşilçam artisleri gibi.. :P

nurşen slm ne haber düğünü yaptınmı siteden takip ediyorum ama belki kaçırmışımdır göremedimde :roll:

yok eminecim daha düğünü yapmadık Aşkolsun sensiz düğün yaparmıyım Valla ağzım öyle bir yandıki düğünde ilk davetiyeyi sana göndericem :)

Engin hocam bu arada resmin benim sitenin bannerına benzemiş :wink: maşallah yıldızlı filan :) şaka bir tarafa bamayın eminenin laflarına bence fena olmamış hocam

valla çok tşkr ama
ama emine bana yakıştıramamış
bide tolganın dediğine baksana noel falan diyo
bunlar bizi bozar bize yakışmaz
değiştirsem iyi olacak :)

ngezen' Alıntı:
vay vay vay burcu hanım sizi burda görmek ne güzel kardeş nerdesin ya evlendin bizi unuttun bu arada 2006 lar atağa kalkmış sevindim arkadaşlar Allah nazardan saklasın :wink:

ay ne unutması kız aşkolsun!!! osmaniyedeyim bildiğin gibi. düğünn lafı falan dönüyor ya kız sen de mi bizim evliler camiasına katılıyosun yoksa???

ses yok kimseden ..bari ben biraz bişiler yazayım belki işinize yarar..

arkadaşlar tüm okullarda (bilgisayar lab. olan tabiki) öğrencilere laboratuvarı oyun-internet-ödev-office programları için saat başı ücret alarak açabilir veya en az 15 öğrenci olacak şekilde etkinlik yapabilirsiniz..(ücretli)

mesela ben bu hafta okul müdürüne ilgili tebliğler dergisini göstericem ve öğle arası-ders sonrası hafta sonları lab. açarak internet kafe gibi hizmete sunucam inş. öğrencilerden 50 krş halktan 1 YTL ücret alicaz..(bu ücretleri kendiniz okul idaresi ile kurul toplayarak yeniden oluşturabilirsiniz mesela 750 krş gibi)

toplanan paraların % 7 si idarecilere (görevli olanlar), % 3 ü yardımcı personel sanırım , % 45 i lab. bakım onarım tamirat malzeme alımı vs. geriye kalan %45 te ders veren hocaya kalıyor..

benm tabi meslek lisesi olmam biraz avantajlı öğrenciler büyük olunca oyun ve ödev için geliceklerdir umarım :) ama sizlerde uygulayın diye haberi olmayanlara ek gelir olsun istedim..

not: pratik hesapla 10 öğrenci gelse her saat günde 30 civarı yapar haftada 5x30=150

150x5=75 YTL bunun % 45 i de size kalır hafta içi sadece..hafta sonunuda hesaplarsanız ii gelir elde edersiniz..

sonra amma paragözsün demeyin bana ..iyice anlayın diye böyle ince hesapla anlattım arkadaşlar..herşey sizler için ..kolay gelsin :wink:

tolga ben okuldaki bilgisayarları satmayı düşünüyorum :)
şaka bir yana dediğin gibi eğer okulda kalınabiliyorsa düşüncen güzel, bakalım verimliliği nasıl olacak

engin resim çok hoş olmuş,

yahya hoş geldin. bende gaziantep te görev yapıyorum 2004 mezunlarından...ayrıca antepliyim. her türlü konuda haberleşebiliriz.bu arada hangi okuldasın ?

maşallah torunlar evleniyor biz evde kaldık :)

selamlar

bu arada görev yerlerinde havalar nasıl ya..kar yağan yer yokmu..özledim valla..memleketimide çok özledim..

brain' Alıntı:
Tüm arkadaşlara merhaba! 2005 mezunlarından Aynur ben. Gamzeciğim benden önce yazmaya fırsat bulmuşsun bakıyorum. Ben site içindeki dökümanlara dalmışım, bi ara yazarım diye düşünmüştüm öyle kalmıştı.

Aynur mrb canım ne haber nasılsın ya... Hoşgeldinn...

bak gene soruyo ya müslüman din kardeşim sevgili arkadaşım
YOK HAYIR EVLENMEDİM ama evlenecem inş yav insanın özel hayatı bukadar kurcalanmazki canımmmm tövbe yarabbim :P

canım benim sende en yakın arkadaşlarından birine nişanlandığını söylemezsen ve o da bu siteden görürse olacağı bu.... Kaşınanı kaşırlar şekerim :P :P

ya canım arkadaşlarım sizde biliyosunuz ki nişanlanacağımdan benim bile neredeyse son dk haberim oldu okadar çabuk oldu yani yoksa ben arkadaşlarıma haber vermezmiyim bu arada sağolun arkadaşlar özel hayat denen bişey kalmadı bütün frum nişanlandığımı öğrendi

ngezen hayırlı olsun nişanlanman :D

maşallah muhabbet iyiymiş.
bu arada geçen hafta sonu malatyadaydım. bölüme ünv e uğradım. çok güzel olmuş fiziki olarak ( 3 yıldır gitmiyordum :) )

hey gidi günler hey diyor isan :(

selamlar

Geri