İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
şimdiden herkesin mubarek Kurban Bayramını kutlarım.. :P :alkis:

benim gibi memleketine gidemeyenlerde sanal alemde bayramlaşıcaklar artık..

ay evet yaaa. hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun. bol bol hasret giderin, şeker yiyin, tatilin keyfini çıkarın. ben de bu bayram gidemiycem memleketim malatyama, ana-babamın yanına. şimdiden efkar bastı yaw :cry: :cry: :cry:

herkezin kurban bayramını şimdiden tebrik ederim. Evet Tolga sanal alemden bayramlaşacaz bende bayrama gidemeyenlerdenim. Arkadaşlardan birinin mezuniyet yılına göre başlık açma fikri bencede olabilir.İnşallah forum yöneticileri de bu düşüncelerimize olumlu cevap verirler.

valla ben 3 gündür malatyadayım izi nalıp kaçtım malatyaya :)
bayrama erken girdim anlayacağınız
bende şimdiden hepinizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum.
kursathoca' Alıntı:
...Arkadaşlardan birinin mezuniyet yılına göre başlık açma fikri bencede olabilir. İnşallah forum yöneticileri de bu düşüncelerimize olumlu cevap verirler.

arkadaşlar niye böyle bi istekte bulunduğunuzu anlamıyorum
ne güzel hep inönü (yada diğer üni. mezunları içinde bu geçerli tabii) mezunları bi arada bulunuyoruz
her dönem için başlık açılsa forumda bi karmaşa olur
yani anlayacağınız buna gerek yok

cubur' Alıntı:
bizi istemiyorsunuz galiba aranızda

:!:

arkadaşlar sizi aramızda istemiyoruz diye birşey yok umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Sadece konuşulan konular farklı oluyor ve sizin için anlam ifade etmeyen yazılar bütününü okumak yada göz atmak durumunda kalıyorsunuz. Yanlış anlaşıldı ise af ola

slm arkadaşlar.. valla kürşat buluşamayacaz gibi senden hiç ses çıkmadı... herkesin bayramı mübarek olsun... sevgilerimle hoşçakalın..... :)

slm arkadaşlar ben de hepinizin kurban bayramını şimdiden kutlayayım..Çünkü yarın herşey çok acele olacak eeeeeee mağlum memlekete gidicez..Yolculuk telaşı olacak ...

Ben malatyadan Canan (Tanıyamayanlar için)

bencede böyle iyi..yıllara göre ayrılırsak irtibat kopar..en azından şimdi tüm sınıflar birbirleri ile tanışıyor ..bu şekilde güzel bence.. :roll:

yahu erol ayda bir defa giriyorsun hemen hemen nasıl buluşalım nerelerdesin şimdi tamam yıllara göre ayrılma fikrimi geri aldım ne kızıyorsunuz ya

:)

hocam aynı şhirdesiniz cep telefonu diye bir aygıt var alın numaranızı buluşun..forumdan buluşmamı ayarlanırmış.. :P

tüm bötenin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim...

hanifi hocam site çok güzel olmuş ellerine sağlık. bu arada ne güzel kaynaşmıştık çömezlerimiz ile , mezuniyete göre olması benim düşünceme göre çok verimli olmaz herhalde :)

bu arada geç oldu ama bayramınız kutlu olsun
selamlar

malatyamı bende özledim..soğuktur şimdi oralar ama olsun memleket işte..az kaldı geliyom ..az :roll:

artık bende yawaş yawaş memlekete dönüş hazırlıkları yapıyorum..umarım hayırlısı olur..artık buralarda işimiz bitti..birazda memlekette çalışmak gerek dimi..özledim valla..hani şöyşe fuzuli caddesinde Fırat i.ö.o çıksa tayin iyi olur :roll: :)

okullar umarım açık olur bu sene şansımıza..

Valla arkadaşlar elazığ'ı sordum kimse yokmuş bende malatya'ya gitmek isterim ama olmuyor.Mecburen en yakın yer olan elazığ'ı soruyorum. Allah Nasip ederse tayin orası olacak. Malatya'ya da sık sık gelebilirim o zaman. İnşallah herkes dilediği yere gider...

elazığ a gel kesinlikle tavsiye ederim güzel yer, sormak istediklerin varsa sorabilirsin ve okullar hakkında bilgilerde veririz...

Teşekür ederim. Elazığ'a tayin isteyeceğim ve her halde 6 yıldan az kalmayacağım. Önerebileceğin okullar varmı? Tayin zamanı açılanları tercih edebileyim.. teşekürler...

zülfiye sen 6 yıl kalacaksan zaten elazığ ozamana büyük şehir olur :) malatayaya belki benzer biraz.. :P şaka bi tarafa malatya elazığ maraş antep doğuda güvenilir ve hoş yerlerdir..sen eş durumundan sanırım gidemiyorsun malatyaya ama ben inş olursa gidicem..herkes için hayırlısı..

zülfüye hocam, elazığda özel okuldan bir farkı olamyan güzel bir okul var Abdullahpaşa mahallesinde koç i.o ve öğrenci oldukça iyi ayrıca velilerin çoğu bilinçli veli.

Geri