İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
emel kız sen okuldayken hayrın mı olduda şimdi hayrın olsun :)

bilal koçum askerliği yarıladın hadi hayırlısı..umarım keyifler iyidir..

Erol ewet Antalyadayım ..artık birazda memlekette görev yapasım var..ee bide ewlenme yaşı geldi geçiyor..bakacaz artık hızlı hayatı bi kenara bırakmak gerk.buralardan gitmek en iyisi..bizi bozar :+1:

ben hatayın kumlu ilçesindeyim.... sen nerde öğretmenlik yapıon bilal...hadi görüşürüz...

erol bey mert ne yapıyor, ağlatmaya başladımı seni :). darısı benim gibi bütün bekarların başına ...

evet saol tolga dediğin gibi yarıladık askerliği. Erol ben Ordu da esasen görevimi yapıyorum. Askerlik münasebeti ile d.bakırdayım. Kayserili arkadaş kim?

kim olabilir bilal..ingilizcen hala zayıf :) goldeneye...4.caddeden

mıstır mehmet altıngöz.. :mrgreen:

Bilal merhaba!
Nasılsın!
İyisindir inşallah!
Tolga sağolsun tanıtmış beni:)
Tolga sanada merhabalar
Kendinize iyi bakın arkadaşlar!

insan fotosunu ekler yüzünü kaç zamandır göremiyoruz mehmet göster bize kendini

bilal bende hiç değişmedim :)

hatta hala bekarım ve bebeğim de yok :) erol Allah analı babalı büyütsün.

Selamlar

Erol ve bilal ben ankaradayım eş tayininden geldim, ve bir kızım var. Askerliğin hayırlı olsun bilal, inşallah tez zamanda bitirirsin. Askeri öğretmen olarak mı görev yapıyorsun şuan yoksa kısa dönem mi? Erol senden ses yok, bebeğin hayırlı olsun. Oğlunun ismi Mert mi? öp onu benim için, Yüz yüze görüşmek nasip olmuyor en azından haberlerinizi alıp mutlu oluyoruz. Kendinize çok iyi bakın...

Valla bekarlık konusunda kimseye taş atmadım daha 30 var değil mi? tabii 30 dan sonrada bekar olan kalırsa o zaman büyük bir taş atabiliriz. Evlilik önemli değil, önemli olan hayırlısının olması, Biz ailemizi sizden biraz erken kurduk o kadar. Bizim okulda eli düzgün var diyemeyeceğim çünkü en genci benim hepsi annem babm yaşlarında, Tabii gittiğim yerde olursa bir bakarız :P Hadi hayırlısı... :D

mehmet bilal zülfiye merhabalar...tüm arkadaşlar hatta

malesef batıda böyle zülfiye..benm okuldada en genci benim. :oops:

tmm artık şu evlilik olayını kapatın..moralim bozuluyo :D

alt sınıflardan kimseler kalmadı yahu..yeni yılda unuttular siteyi..

arkadaşlar sizleri burada sohbet ederken görmek güzel:)..katılmaya pek fırsatımız olmasada..Bilalcim sonunda gittin askere...bizim arkadaşta askerde hiç bir şey çıkmadı bu tecil muhabbetinden dolayı umarım sende de bi problem çıkmamıştır..

mert-ecem yakıştı ha :)...ne dersiniz:P...

Bilal bebeliğimiz mi kaldı :( Tolga biz bekar hayatını yaşayalım en güzeli bence :P

kedi ulaşamadığı ciğere kokuyor dermiş misali...

merhaba arkadaşlar... oğlumun ismi mete fatih yanlış yazmış galiba... umarım sizlerde bir an önce evlenirsiniz... baba olursunuz :) :+1: herkesi burada görmek güzel herkese selamlar....

yusuf dostum ne diyorsun imanım gevredi yemek yapmaktan :D :mrgreen: şaka bir yanada artık insan aile kurma ihtiyacı duyuyor..hani zamanında bizlere delikanlı genç felan derlerdi bence hala genç olsakta belli yaştan sonra bazı şeyler değişiyor..yalnızlık olmuyor..evlenmek bence güzel bir duygu olsa gerek.. :roll:

tabiki herşeyin hayırlısı yinede..

bakalım bizim kızlar(emel ve zülfiye) bir tane bulacaklar ama... :lol:

tamam arkadaşlar sizlere aracı olan da yok :) kendime buldum da sizin çocuklar kaldıydı:P...

oo tolga sen varya işini biliyorsun helal olsun sana.Mehmet sende de mi bişe yok yoksa. Beyler takmayın kafanızı.. Herşey olacağına varır.

Aaaaa Mehmet daha bulamadın mı :P bak az kaldı otuzuna sonra evde kalırsın, Yafff bu kıslar nereye gitmiş arkadaşlar bekar kalacaklar:) Aman boşverin arkadaşlar bekarlık sultanlıktır bakalım evlenincede şimdiki kadar rahat olabilecek misiniz bu zamanların tadını çıkartın. Sizin için etrafımı bir araştıralım bakalım eli yüzü düzgün kıs var mı diye, çöp çatanlık yapalım, arkadaş arkadaşın çöpçatanıdır değil mi :P

sen geç bakalım dalganı zülfiye, aman çöpçatanlık işine falan da kalkışma :lol: ...herşey olacağına varır değilmi bilalcim:) ..biz çorap yıkayan sultanlar olaraktan memnunuz bi şikayetimiz yok deelmi arkadaşlar..heehehehe

Askerlik

Konu ile ilgili değil ama arkadaşlar hayatımda ilk defa askerlik şubesine gittim 2009 nisanına gün verdiler askere gitmek için fakat 2008 Nisanında gitmek için dilekçe verdim böyle dilekçe verip gideniniz yada tenıdığınız varmı kabul edilip erken gidermiyim

Geri