Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meraba tolga nasılsın? Canın sıkılıyo heralde.Valla benim sıkılmaya bile vaktim olmuyo. Ara sıra girebiliyorum fırsat bulursam. Buluşma işini ayarlamadınız sanırım. Bu arada Antalya da son senen dimi. Ne güzel okul istiyosun merkezde))Ben sana biraz daha kenar okullar öneririm ama.Ben merkez okula geldim bin pişmanım malesef
emel merhaba..istmekle olsaaa..artık neresi açıksa orasnı isticemı bakalım..valla ben ilk defa ilköğretime geliyorum onbdan dolayı herşeye yabancıyım..fazla zorlanmıcam sanırım..yeterince tecrübe edindik..gerek derslerde gerek öğretmen ve idarecilerle ilişkilerde..inş bi sorun olmaz..
valla tolga inşallah güzel bi okula gelirsin. Ben idareciler yönünden pişman oldum yoksa başka bi sıkıntım yok. Bi de 15 saat derse giriyorum 4-5 lere bilgisayarı değil ingilizceyi seçtiler. 15 saat ders için haftanın 5 günü okuldayım. oğlum olmasa sorun değil ama benim elime bu programı verdiklerinde 2 aylık oğlum vardı. Yani bu yönlerden o yüzden okulun güzelliğinden çok idare önemli bence.
Allah bağışlasın..vaybee harbi yaşlandık yahu..daha dün kampüste gezip dolaşırken şimdi bir çoğumuz ebeveyn oldu..
idare konusu zaten tamamen bir şans..artık açık okulları soruşturucaz idarecileri v.s
gerçi fazla okulda yok ama şans artık..bu arada madem 15 saat ders için seni 5 gün okula getiriyorlar sende seç formatörlüğü kurtul..bari ekdersini full alırsın.. :+1:
Çok sağol tolga. Darısı başına. Valla ii soruşturmak lazım. Bak ben yazın geçen yaz geldim daha. Kanal boyunda kız meslek lisesi açıktı. 2. tercihimdi keşke 1. tercihime yazsaydım. Hem yer olarak hem de idare açısından çok ii bi okulmuş. Tabi ben geç öğrendim Sanırım atanan olmadı. Gerçi bi öğretmen var ama 38 saat ders var. Açık olursa orayı tavsiye ederim. 2.dönem formatör olucam bende 5 gün gittikten sonra bari ek ders alırım. neyse kibbb
Emel senin okulun güzel, ne şikayet ediyorsun. Gelmişsin memleketine hala şikayet Bak ben gidebiliyor muyum Tabii arkadaşlar tayin isterken çok dikkat etmek gerekiyor. Sonra pişmanlık duymayalım değil mi? Bu sene toplanıyor muyuz arkadaşlar :idea:
Eş durumundan geldim. 39 puanım vardı. Eşim de bilgisayar öğretmeni. O da 56 puanla geldi. hanımın çiftliği 100. yıl Atatürk İlköğretim Okuluna. Ama istese karavak ve yeşiletepeye falan da gelebiliyodu. Kendi istedi orayı. 2. tercihiydi.
mrb arkdaşlar haberinis olsun çocuğum oldu .... çok mutluyum ... allah herkese nasip etsin.. yeni yılınıs kutlu,mutlu ve umutlu olsun... hepinise sevgilerimle byeee
çok sevindim erol. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Zorlu günler seni bekliyor bu arada Allah kolaylık versin. Benim oğlum da 6 aylık oldu amcası :+1:
erol sen misin hakkaten mi ya. Evlendiğinden haberimiz olmadı çocuğunun haberini veriyorsun. Allah Analı babalı büyütsün... Allah bizlerede nasib etsin..
Mutlu günler
tolgaya şu evlilik konusunda katılıyorum.. Acelemiz yok tabii nasib demekten başka bir şey demeye hakkımızda yok. Neyse zaman gösterecek.
Zülfiye sen nerelerdesin. Tayinin çıktı mı haberim yok neler olduğundan askerdeyim ondandır. :lol:
Zülfiye sesin çıkmıyo unutulduk gibi... Bilal sanada merhaba nerelerdesin hiç haberim yok... tolga sen antalyadamısın.. herkesi ösledim.. kendinise iyi bakın...