İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
kürşat ben nisanda gitmemek için dilekçe vermiştim..işte eğitim öğretimin bölünmemesi için ağustos dönemi askere gitmek istiyorum diye..o da onaylanmıştı..senin ki terso bi durum..bilmiyorum valla..hem seni niye 2009 a atsınlarki abi..üç aşağı beş yukarı aynı dönemiz, ilk celpte çıkması lazım senin..yoksa önceden tecil falan mı ettirdin..olay ne??

Kürşat hayırdır sana neden 2009 a gün verdiler. Ayrıca dilekçe verirsen kabul edilebilir. Askerlik işleri hakkaten zor biran önce yapmak gerekiyor. Dediğin gibi başvurusan hallolur sanırım. ama kısadönem çıkacağına emin ol. Kolay gelsin

benim okulumdaki elektronik öğretmeni kasım ayında gitti..istiyerek askere gitti..yani Kürşat sende istersen sanırım seve seve alırlar :)

Değil mi askere gitmek isteyeni heme alıyorlar tolga. Abi senin msn adresin mi değişti hiç göremiyorum seni

Askerlik, off eşimde daha askere gitmedi, birde asker yolu bekleyeceğiz. Erkekler için sorun evlenmeden önce gitmeniz aileniz için çok önemli, Tüm asker arkadaşlara hayırlı teskereler, uzun dönem yapanlara söylemiyorum onlar zaten öğretmenlik yapıyorlar:) En Büyük Asker Bizim Asker:)

bilal bu aralar pek giremiyorum msn e daha dogrusu bakıyorum ama açmıyorum..yoğunluk diyelim...

Zülfiye eşin askerlik yapmadıysa valla asker yolu gözlemek zordur en iyisi doğuya gidince kendi görev yerinde yapsın..

bu arada belki bekarız ama en azından askerlik yaptık..siz evlendiniz bizde askerlik yaptık ne olmuş yani :):) eşlerimizi düşünüyoz ondan yani :lol:

zülfiye demek bizleri askerden saymıyosun. Peki çekmeyen bilmez derler bi fiil 21 gün sıcakta pişerek ve boynumuzda izlerle bitirdik. Askerliğin eminim 1 günü de 450 günüde aynı. Lütfen bizi de asker die nitelendirin. Zor şartlarda çok arkadaşımız askerlik yapıyo çünkü...

arkadaşlar özel okulda olduğum içn ne askerlik ne şube ne yoklama hiç bir şey yaptırmadım mezun olduğumdan beri ilk defa gittim askerlik şubesine nisanda gitmek istememin sebebi sene kaybı olmaması özel okul öğretmenleri % 90 kısa dönem yaptıkları için nisanda gider eylül başı geri dönerim diye düşündüm okulla da anlaşmamız böyle valla inşallah çıkarda gideriz zülfiye asker yolu gözleme noktasında bizim hanım şimdiden ısınma turlarında o biraz tecrübe kazansın sana aktarır artık

askerlik diyince beni düşünün :) 12 ay asteğmen olarak yaptım. Kısa dönem uzun dönem veya askeri öğretmen hiç fark etmiyor. Çünkü hepsi eğer sen kendinden geçip canına kıymazsan geçiyor :)

emel yeğenimiz çok şirinmiş Allah annesine babasına bağışlasın.

selamlar

bugün özür grubu iller arası tayin klavuzu açıklanmış..sözleşmelilere tayinler kapalı (ağustosta malasef)..ayrıca puan hesaplamasındada 2 değişiklik olmuş..

İLGİLENEN varsa baksın..

bugün özür grubu iller arası tayin klavuzu açıklanmış..sözleşmelilere tayinler kapalı (ağustosta malasef)..ayrıca puan hesaplamasındada 2 değişiklik olmuş..

İLGİLENEN varsa baksın..

AMİN :roll:

acaba erkekmi olucak kızmı onuda merak ediyom ben ...gerçi ortada bişey yok daha oda ayrı konu.. :lol:

ne önemi var erkek yada kıs, tabii erkek adamın erkek oğlu olur diye düşünüyorsan...
Sağlıklı olması en önemlisi, Allah herkesin çocuğuna sağlık versin. Perşembe günü Tuba geldi, valla uzun zamandan sonra bir arkadaşını görmek çok güzel. irtibatı koparmayalım arkadaşlar.

koparmayalım tabiki ama bu arkadaşlığın değerini keşke üniv de bilseydik desem haksız mı konuşurum acaba. Gerçi geçmiş geçmiştir. Fakat dediğin gibi zülfiye eski arkdaşları görmek ve konuşmak çok güzel. İRTİBATI KOPARMAYALIM DEĞERLİ ARKADAŞLAR :idea:

mrb ben de 2007 inönü böte mezunuyum, şu an da gaziantep te görev yapmaktayım yani kendi memleketimde.inönü mezunlarını görmek gerçekten çok güzel.

Ben degil ama kardeşim İnönü BÖTE mezunu . ilk mezunlardan sanırım. Tolga GÜNEŞ. Antalya Gazipaşada.

moonlight_zulfiye' Alıntı:
ne önemi var erkek yada kıs, tabii erkek adamın erkek oğlu olur diye düşünüyorsan...
Sağlıklı olması en önemlisi, Allah herkesin çocuğuna sağlık versin. Perşembe günü Tuba geldi, valla uzun zamandan sonra bir arkadaşını görmek çok güzel. irtibatı koparmayalım arkadaşlar.

zülfiye cvp benm içinmiydi?eğer öyleyse sen yanlış anlmaışsın yazdıklarımı..gerçi yazdığımı 100 kere okusa insan senin dediğin mana çıkmıyor ya oda ayrı konu :P

alpaygunes' Alıntı:
Ben degil ama kardeşim İnönü BÖTE mezunu . ilk mezunlardan sanırım. Tolga GÜNEŞ. Antalya Gazipaşada.

abi merhaba senin ne işin var burada :mrgreen: şaşırttın beni..merhaba

mrb Ferda hoşgeldin..en son ege taraflarında görev yapıyordun sanırım ama tam bilmiyorum..irtibat kopmasın ..

Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk.2005 mezunu Ferda hatırlamanıza sevindim :) Ben Isparta Şarkikaraağaçta bir Meslek lisesinde çalışıyorum bu siteyi yeni farkettim ve sizleri görünce çok mutlu oldum

Geri