Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb ferda..bende meslek lisesindeyim..gecen sene sana mail ile ulaşmaya çalıştım ama..ya ulaşmadı mail ya da bi aksilik oldu..ayrıca komşu ildesin..yardımlaşalım..
arkadaşlar bir sorum olacak meb te bazı arkadaşların meslek lisesinde çalıştıklarını gördüm bu bize mi kalmış yani özelden milli eğitime geçsem ama meslek lisesi istemiyorum desem varmı böyle bir şansım sorduğum soru çok garip ise kusura bakmayın bu işlerin cahiliyiz
Bilal bizimkilerden bir tek sen varsın heralde suan ben nesibe
nasılsın?Hazır seni bulmuşken bir sey sorayım
bilal sen bu işlerden iyi anlarsın
okulun sayfasını yeniliycem
fikir ednebileceğim tavsiye edeceğin güzel siteler varmı
merhaba nesibe ben web templates diye arattırıp orada siteleri tek tek gezerek araştırıyorum. Sanırım meb in ücretsiz alanını kullanacaksın aratırken web templates html yazarsan çok kaynak bulabilirsin. Kolay gelsin
bilal saırım karıştırdın biz 4 te iken arkadaş 1 deymiş..ya da ben anlamadım..neyse..
kürşat hocam sanırım MEB bünyesine geçiş düşünüyorsun..bence meslek lisesini düşün ..sanırım sen istemiyorsun ama her yönden senin için iyi olacaktır..maddi manevi .. :+1: