İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
ıspartada mı çalışıyorsun. Bende burdurda idim ama tayinim çıktı. Yakınlara arkadaşlar geliyor haberimiz olmuyor. Neyse tolganın dediği gibi irtibat ortamından kopmayalım

Ordu'ya çıktı sanırım bu yıl doğuya tabi değilsin ama bence bir dene.. Benim 33 puanla çıkmıştı tayinim.

evet şu an zorunlu hizmete tabi değilim 1 senem daha var ama birkez daha deniycem şansımı şu an 34 puanım var benimde. Bakalım......

mrb ferda..bende meslek lisesindeyim..gecen sene sana mail ile ulaşmaya çalıştım ama..ya ulaşmadı mail ya da bi aksilik oldu..ayrıca komşu ildesin..yardımlaşalım..

saol bilal..en önemliside okulların açık gösterilip gösterilmiyecegi..:( bakalım bu sene şansımız nasıl olucak..

arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun..... :)
aramıza yeni katılan arkadaşlar var sanırım
hoşgeldiniz........

arkadaşlar bir sorum olacak meb te bazı arkadaşların meslek lisesinde çalıştıklarını gördüm bu bize mi kalmış yani özelden milli eğitime geçsem ama meslek lisesi istemiyorum desem varmı böyle bir şansım sorduğum soru çok garip ise kusura bakmayın bu işlerin cahiliyiz

Bilal bizimkilerden bir tek sen varsın heralde suan ben nesibe
nasılsın?Hazır seni bulmuşken bir sey sorayım
bilal sen bu işlerden iyi anlarsın
okulun sayfasını yeniliycem
fikir ednebileceğim tavsiye edeceğin güzel siteler varmı

merhaba nesibe ben web templates diye arattırıp orada siteleri tek tek gezerek araştırıyorum. Sanırım meb in ücretsiz alanını kullanacaksın aratırken web templates html yazarsan çok kaynak bulabilirsin. Kolay gelsin

hayır artık 11. tercih olayında eğer meb beni istediği yere atasın dersen çıkabilir. Yoksa zaten 10 tercihi sen seçiyorsun

slm arkadaşalar ben de inönü böte mezunu değilim ama 2003-2004 te1.sınıfı orda okudum daha sonra yatay geçiş yaptım.... :)

bilal saırım karıştırdın biz 4 te iken arkadaş 1 deymiş..ya da ben anlamadım..neyse..

kürşat hocam sanırım MEB bünyesine geçiş düşünüyorsun..bence meslek lisesini düşün ..sanırım sen istemiyorsun ama her yönden senin için iyi olacaktır..maddi manevi .. :+1:

tolga yılları karıştırır olduk ya neyse artık yapacak bişe yok. Üstünü kapadım gitti::: :wink:

25.01.2008 de Bilal Aydın, İsmail Kiraz İstanbul Cevahir AVM de görüşüyor, gelmek isteyenlere duyurulur

hadi bakalım 3 bilge adam :) toplantı sonuçlarını bekliyoruz....yakın olsam gelirdim.. :cry:

iso inş. tamamdır. ist. yakın olan, gezmeye veya misafirliğe gelen yok sanırım ,,, bilal bu arada 77A ya bineceksin, başkasına binme ...

Geri