İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
Skoda Fabia 1.4 motor 85 beygir 2008 model. Ne kadar yaktığını bilmiyorum ama çok yakmıyor. Senin araban da hayırlı olsun tolga. marka? model?, sıfır mı? 2. el mi?

arkadaşlar eğitici bilgisayar formatörlüğü sınavı varmış duymuşsunuzdur. Aranızda eğitici formatör olan var mı? Yani tavsiye edermisiniz?

yusuf tşkler..

bilal ve ethem: arkadaşlar bende 2008 model GOLF aldım..biraz borca girdik artık napalim..gençken binmesem ilerde de binmiyim dedim aldım..1.6 motor 102 BG..

yusufum sen heralde ev alıcak gibisin :)

keşkee :) ama dediklerin temenni olsun dua niyetine geçsin Tolga, bu arada araban hayırlı olsun

maşallah maşallah hayırlı olsun, helal olsun size arkadaşlar tek maaşa iyi almışsınız ev araba. Biz iki maaşa anca araba alabildik :D evide anca 5 10 yıl sonra alırız :D iyi tatiller...

moonlight_zulfiye' Alıntı:
maşallah maşallah hayırlı olsun, helal olsun size arkadaşlar tek maaşa iyi almışsınız ev araba. Biz iki maaşa anca araba alabildik :D evide anca 5 10 yıl sonra alırız :D iyi tatiller...

öyle deme zülfiye sende ew alırsın inş.

iyi dilekler için tşkler ayrıca ii tatilller malatyadayım buhafta süper soğuk var..

slmlar arkadaşlar..öncelikle hepinizde yeni olan herşey (ev-araba-evlat-pc.....)hayırlı olsun..Allah nazardan saklasın gibi bilimum iyi dileklerimi iletiyorum...:)

emel_bilg.' Alıntı:
arkadaşlar eğitici bilgisayar formatörlüğü sınavı varmış duymuşsunuzdur. Aranızda eğitici formatör olan var mı? Yani tavsiye edermisiniz?

emel bende sınava başvurmayı düşündüm..fakat sınava başvurabilenler kısmında bi madde var.."eğitici formatörlük belgesine sahip olan ve/veya eğitici formatörlük yapmakta olan.."gibi bişeyler yazıyordu..sanırım başvuramıyorum.çünkü ne eğitici formatörlük belgem ne de yapmışlığım var..şuan okul formatörüyüm başına "eğitici" gelince ilçe oluyor..bu maddenin saçmalığı üzerine başvurmadım..

moonlight_zulfiye' Alıntı:
oooo tubiş de gelmiş hoşgelmiş, fatih istihbaratın kuvvetli olduğu için bu bir araya gelme işini sen organize et. Gelen gelir gelmeyenlerden de Allah razı olsun. Kendinize iyi bakın, İyi tatiller...

noktasına virgülüne kadar katılıyorum:)..

ileri excel ile ilgili kitap ,site,ders,örnek çalışmalar önerebilecek varmı arkadaşlarrrrrrrrr.....tşkler

arkadaşlar bi tavsiyem olacakk ama şu ilk mezun arkadaşlar için bi güzellik yapıpta ayrı bi başlık oluştursanız tam süper olur bence..hem sayfalarda birbirini aramaz kimsecik hemen buluruz.Yusufcum sen hall,edersin bu işi.Herkese sevgiler...

tüm eski sınıf arkadaşlarımıza selam ederim. kürşat sağolsun böyle bir siteden bahs etti. inşallah instediğiniz şeyleri elde etmişsinizdir. vanda görev yapıyorum. herkese bol muhabbet ve selam gönderiyorum.

Ooo selamlar salih ,kürşat siz yaşıyomuydunuz yaa.gerçi kürşatla bi malatya gezisinde karşılaşmıştım bayaa oluyor amaa.Neyse tüm sınıf arkadaşlarına selamlar..yusuf önerilerim için hiçbişey sölemememişsin darılcam ama bak..1

salih hoş geldin kardeşim..bu arada sınıf sınıf ayırma planı daha öncede önerildi ama ben dahil çoğu kişi karşı çıktı..bence böyle kalabalık olmaası iyi..tüm paylaşımlar burada olsun..bağlar kopmasın :wink:

:) Mustafa Tolga'nında dediği gibi sanki bu şekilde daha mı güzel ? Hem zaten çömezlerimizden çok fazla kişi yok ki :) Yine biz bizeyiz

Belki bir mail grubu veya başka bir şekilde ortak bir platformda toplanabiliriz, tabii arkadaşlar isterlerse

Selamlar

haklisin Yusuf hocam... siz coksunuz ama bizi yok saymayin...
Bence bu şekilde daha iyi oluyor... En aziından sizlerden istifade etme olanağıımız daha fazla... Ne de olsa biz çömeziz... :D :D :D

bende bişey olsa da paylaşsam Hanifi Hocam :) Çömez demeyelim de alt dönemler diyelim o daha uygun sanki :)

Selamlar

:+1: şimdi oldu Yusuf hocam. Çömezliğimiz bitti haklısınız...

Paylaşım derkende sizin deneyimleriniz bizden fazla, o bakımdan sizden öğreneceğimiz şeyler var... Bunu da inkar etmeyin... :)

bugün malatyadan döndüm..one soğuktu öyle ya...:(

okul açılsada okula başlasak özledim valla..boş durmak yaramıyor.. :?

teşekkürüm ederim Hanifi, alçak gönüllülüğün için

Hadi tolga dileğin gerçekleşti umarım ilk günün iyi geçmiştir :)

bu arada sanki bir ara Salih in sesini duyar gibi oldum ama şimdi yine sesi çıkmıyor herhalde :)

Neyse tüm arkadaşlarımızın 2. dönem eğitim öğretim hayatı iyi, faydalı ve öğrencilerden kaynaklanan hastalıklardan uzak bir şekilde geçer

Selamlar

Geri