İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hacer aramızda görmek güzel seni..En son bi malatya gezimde görmüştüm.Kankası betülü bekliyordu yine.. :-) :D

Arkadaşlar ne zaman sizin dersiniz var ne zaman burda oluyorsunuz ben sadece ders saatlerinde girebiliyorum da ev de benim ufaklıkla olmuyo

ooooooo görmeyeli kimler gelmiş buralara. Hoşgeldiniz kızlar. Hacer senle zaten görüşüyoruz :P münevver nasılsın arkadaşım? Nerelerdesin ya?

maşallah bayanlar matinesi gibi olmuş topic..:) emel oğlun çok şeker..baktıkça aklıma geliyo..yazayim dedim bi.. :wink:

valla gündüz bakamadım ama neler olmuş burda bayanlar toplanmışta şu bizim baylardan pek ses soluk çıkmıyor galiba

sınava giren arkadaşlar nasıldı sorularınız? sizce bu sınav seçici bir yapıdaymıydı... :?:

benden başka giren yok sanırım sınava..Bilalcim cümlenden anlam çıkaramadım ne demek istedin?

benimkisi ortas seviye denebilir..ama hiç çalışmadan girdim tabiki.. 76 civarı doğrum var

hayırlısı diyelim umarım sınavda yeterli olur.OOOO münevver ve hacer hoşgeldiniz nasılsınız? Sizleride buralarda görmek çok güzel, görüşmek üzere...

tşkler..ama kazansamda sanırım eğitici formatör olmicam..istemiyorum çünkü..formatörlük bana göre degil ben çok memnunum işimden..sadece kendimi denemek için girdim sınava. :+1:

Valla arkadaşlar yavaş yavaş çoğalıyozmu nedir?? İyi gelişmeler bunlar.Tüm arkadaşlara selamlar tekrar tekrar..
Baylar azınlık gibi duruyoz hadi bi el atın yaaa..

formatör olanlar bin pişman burada hepsi bırakmanın yolunu arıyor..ben sene başında istemedim halada istemiyorum..paşa paşa kurslarımıda veriyorum zaten sırf full ekders için çekilmez bence başkalarının agız kokusu...BENCE yani... :+1:

valla tolga maaş karşılığı derse girenlerin veya 2 okula gidenlerin de formatör olmaktan başka çaresi yok. Zaten okulda bi iş olunca yine sana yaptırıyoılar. Emin ol derse girip öğrenciyle uğraşmaktan çok daha rahat. BEN 2. dönem için istedim. Daha açıklanmadı

valla hiç bi işleri düzgün değil. Malatyaya gelirsen inşallah anlıycaksın ne demek istediğimi. Umarım ii bi okul gelirsin arkadaşımmm

hayırlısı olsun bakalım...benimde malatyada fazla kalma niyetim yok zaten hizmetimi bitirip çıkıcam gibi tekrar..yinede inş dediğin gibi iyi insanlara denk geliriz..

Geri