İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
Sitedeki linkten indiremededim.Size de sorayım Netop School 5 varsa gönderebilir misiniz arkadaşlar... Teşekkürler...

emel_bilg.' Alıntı:
Sitedeki linkten indiremededim.Size de sorayım Netop School 5 varsa gönderebilir misiniz arkadaşlar... Teşekkürler...

v3,02 var elimde emel..istersen göndereyim işine yararsa..

:wink: hoşgeldin hocam...gelinimize iyi bak ona göre :)

ayrıca ömür boyu mutluluklar.düğününüzde bulunmak isterdik ama nasip olmadı..

fotoğraf senin işin tolga. ne yapalım anladığımız kadarıyla yerleştirmeye çalıştık işte....
ayrıca enişte bey hoşgeldin foruma seni burada görmek güzel..
Tekrar tebrikler...

baydin55' Alıntı:
fotoğraf senin işin tolga. ne yapalım anladığımız kadarıyla yerleştirmeye çalıştık işte....
ayrıca enişte bey hoşgeldin foruma seni burada görmek güzel..
Tekrar tebrikler...

estagfurullah Bilal..

bu arada arkadaşlar il içi tayin listesi sizde açılıyormu..sanırım ilk atamalara açılmıyor..degilmi?

tolga bende açılıyor ama zorunlu hizmet ettiğim için tamamı değil benim konumum ile eş değer okullar açılıyor

evimin yanındaki okul 2 tane istiyor ama ben başvuramıyorum :(

hepinize merhaba. arkadaşlar aranızda üniversiteyi düşünenler varsa. yabancı dil ve ales i şimdiden halletsinler, bizim üniversitenin uzaktan öğretim merkezini açtık eleman ihtiyacını arş. gör. kadrosu ile karşılayacaklar sanırım. ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşım varsa msn: ersoy.mustafa@hotmail.com dan haberleşebiliriz. özellikle burada görmek istediğim arkadaşım kulağından çekip getirmek de var ama neyse:)

slm arkadaşlar. bakdımda yenilerden kimse yok bari ben yazayım. bende 2004 girişliyim şuan son sınıftayız inşallah hayırlısı olur. valla şu kpss işi zor işmiş yaaww. alışamdık gitti. neyse sizin gibi görmüş geçirmiş abilerimizden-ablalarımızdan artık faydalanbiliriz herhalde..:)
haa bu arada ismim ömer...

seattle' Alıntı:
slm arkadaşlar. bakdımda yenilerden kimse yok bari ben yazayım. bende 2004 girişliyim şuan son sınıftayız inşallah hayırlısı olur. valla şu kpss işi zor işmiş yaaww. alışamdık gitti. neyse sizin gibi görmüş geçirmiş abilerimizden-ablalarımızdan artık faydalanbiliriz herhalde..:)
haa bu arada ismim ömer...

hoş geldin Ömer..kpss yi fazla dert etme ama sakın önemsememezlikte etme..2 ay çalışma ile rahat atanırsın bence..tabiki ciddi çalışman gerek.. :+1:

Geri