İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
eğitici formatörlük sınavına başvurular 15 şubatta son..duyurulur arkadaşlar..bence herkes başvursun..son 3 gün..

tcoalngsau' Alıntı:
eğitici formatörlük sınavına başvurular 15 şubatta son..duyurulur arkadaşlar..bence herkes başvursun..son 3 gün..

tolga başvuru yapabilenler kısmında eğitici formatörlük belgesine sahip olanlar diyor..daha önce de yazmıştım foruma ama cevap veren olmadı..bizde öyle bir belge yok..başvurabiliyormuyuz???yani tamam başvursak da geçerli olacak mı? bi bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim..

hocam emin degilim ama sanırım başvurabiliyoruz..ben olmazsa birazdan yazıyı bir daha okuyayım..

bu eğitici formatörlük sınavı ile formatörlük sınavı farklı sanırım.eğitici formatörlük ile sanırım kurs felan açıp verebiliniyor sadece..yine okulunda öğretmen olarak devam ediyorsun.sadece belgen oluyor elinde..

hocam o bahsettiğiniz eğitici formatörlük belgesine sahip olmak önemli değil, olmadanda başvuru yapabiliyoruz.
zaten başvuru klavuzunda da anlaşılabilir. ifade aynen şu şekilde;

Seçilecek öğretmenler görev yaptıkları il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine bağlı
olarak çalışabilmeleri için Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Belgesi
alabilecekleri eğitimlerden geçirileceklerdir.

o belgeyide sınavdan sonra (tabi eğer seçilirsek) katılacağımız eğitimler sonucunda alabiliriz

Evet Hanifi Anadolu Teknik-Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi diye geçiyor. Sen Maltyada mısın hala? Bir ara gamze askere gittiğini falan söylemişti ama...

ve bu eğitimler sonucu bulunduğunuz ilde veya ilçe de eğitici bilgisayar formatörüne ihtiyaç varsa oraya alınıyor tabi buda girmiş olduğunuz puan sıralamasına bağlı olarak alınıyor ( torpil desek daha doğru olur). il veya ilçedeki hizmet içi eğitimleri veriyorsunuz gerektiğinde Anakara da egitek te eğitim alıyorsunuz. bu eğitimler bazen 1 ayı aşıyor. ve tekrar görev yaptığın ilçeye geldiğinizde full ek dersin işliyor. eğer ki mesai saati içinde kurs verirseniz onun ücretini almıyorsunuz o nedenle verilecek kurslar mesai saati dışında veriliyor. 1. dönem bu işi yaptım 2. dönem yine kurslar var :) .bu arada il veya ilçedeseniz ,okulda değilsiniz eğer öğretmen açığı varsa oda ayrı bir iş

ben sıınava girmeyeceğim -1 :D

evet arkadaşlar olayın aslı "bütün branşlar" bu sınava başvurabiliyorlar..engin hocamızın da dediği gibi :)
benim ilk esnada kafam karıştı.."c. Eğitici Bilgisayar Formatörlük belgesine sahip olanlar ve/veya .... dönemde Eğitici B.For. Görevlendirmesi olanlar" bu madde apaçık ortada bu maddenin sçmalığı üzere kafam karıştı..daha sonra aşağıda işte sınavı kazananlar eğitime tabii tutulacaktır yazıyo..

neyse konu anlaşıldı..Fakat bende fatih kardeşim gibi girmiyorum sınava..maksat protesto etmek ;)

askere gittim Ferda, 18 gün sürdü. Sonra tekrar asker öğretmen olarak Malatya'ya verdiler. Bu sene askerim yani. Arkadaşlar bu yüzden eğitici formatörlük sınavına da giremiyorum...

ben sanırım başvurucam..ama zor diyorlar sorular..genelde donanım ağırlıklı..belki meslek lisesinde olmamız işe yara ..umarım tabi..

herkese başarılar..bence girin sınava

Ben de girmiyorum sınava eşimde girmiyor arkadaşlar. Bu gibi sınavlardan sonra genelde torpil işlediğine inanıyoruz. Zaten sınavdan sonra eğitici formatörlük belgesi de verilmiyo. Kaç puan alınca başarılı sayılacağımız da belirtilmemiş.

Güzel bir haber vereyim sizlere; Bir Böteli arkadaşımız baba oldu; Aydın'ın bir kızı oldu. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim gibi bekarların başına ... ( önce eş sonra çocuk desek daha doğru olur :D )

kendimi harbi yaşlanmış gibi hissettim :)

fatih aydın ile görüştüğünde Allah analı babalı büyütsün mesajımızı iletrisin :) Tabii buraya gelip üye olsa keşke de ona doğrudan söyleyebilsek :)

Selamlar

mesajlarınızı tek tek ileceğim, ama aşırı bir yoğunluğu var sakinleşsin siteye de davet edecem.
başına gelmeyen kalmamış zavallımın. ben hepsini not aldım :) ilerde acemilik yaşamıyalım diye :) ....

saygılar

selamlar sevgili arkadaşlar
ebru ben böte 2007 mezunu
gaziantep/ şehitkamil deyim
ama pazartesi iti bariyle inşallah başka bir ildeyim hayırlısıyla...
bötecileri görmek güzeldi...bye

hoşgeldiniz arkadaşlar..ebosh sen hızlı çıktın valla.biter bitmez eş durumu felanmı yoksa..gerçi stajer iken olmaz ama.?? 8)

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bu gidişle inönü böte mezunu herkesi burada görecezz inşallah :D :+1:
herkese iyi çalışmalar

Geri