İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
hoşbulduk tcoalngsau. 2 ay ciddi çalışmayla muhakkak atanırızda mesele o ciddi çalışmada. bi türlü ısınamadım gitti. 2 gün çalışıyorum 3 gün tık yok. :). malatyada kalmayı istiyorum ama sizinde bildiğiniz gibi malatya dolu bi memleket onun için puanları yüsek oluyor genelde 85-90 arası. nasıl olacak hiç bilmiyorum neyse bakalım artık hayırlısı... sizler kaç puanla nereye atandınız belirtirseniz sevinirim...

hocam valla ben nisan ayında kpss ye çalışmaya başladım üstelik sadece matematik ve türkçem vardı onun dışındakiler sıfırdı diyebilirim.gerek dershane takviyesi gereksede arkadaşlarla grup halinde çalışma yapmamızın çok faidesi oldu :) ama mutlaka dershaneye git derim..biz tarihten 10 kişi başka hocadan özel ders almıştık..gerçekten etkili oldu..

ben antalyaya atandım puanımda 80 üzeriydi...eğer malatya istiyorsan 87 felan alman gerek sanırım..çünkü doğuda favori yer ondan dolayı yüksek oluyor puanı..

hüç unutmam; ben 3.sınıftayken 86 puan alan arkadaşıma netlerini sormuştum bana 90 eğitim 86 genel kültür dediğinde sanki benm için türkiyede derece yapmak gibi zor gelmişti o netleri çıkarmak .. bende ona yakın net çıkardım Allaha şükür.. :+1:

bilgisayar bölümü olarak çok fazla kasmaya gerek yok biliyorsunuz..ama illada istedigim yer olsun diyorsanız çok çalışmanız gerekeçek.

ufff bayagı yazmışım..dersim boştu ondan gevezelik etmeye zamanım var biraz.. :wink:

kolay gelsin seattle'lı :D

:)
Ömer ciddi anlamda biraz çalışsan atanırsın inş

Ben Tolga kadar çalışamadım başka hayallerim vardı :( ama nasip işte atanıyorsun bir şekilde

Selamlar

emel 54,348 almışım..ama hiç çalışmadım zaten amacım eğitici olmak degil bunu yazmıştım..sadece kendimi denemek..

sanırım antalya da iyi bir puan bu..ama ben yinede istemicem gibi eğiticilik.. :roll:

ii almışsın yine. Eğitici formatörlük zor iş zaten. Bende kendimi denemek için girecektim ama malatya sınav merkezi değildi malesef. Olmayacağım bişey için de elazığa gitmedim.

BİLİYORSUN EĞİTİCİ FORMATÖRLÜK İLE FORMATÖRLÜK AYNI ŞEY DEGİL..SÜREKLİ ANKARAYA KURSLARA GİDİLECEK VS.. bekarlar için biraz daha uygun..çünkü ewden haftalarca uzak kalıyorsun hep...ben sadece bir durumda EBİFO olurum oda gerçekleşirse..bakalım hayırlısı..

bende inönü böte mezunuyum 2006
ugur hoca halen oralardamı yaa
tam bi başbelası bilgisayar adına bildiği tek şey araştırın bu konuyu :x
haa bide akdağ vakası vardı adam her yıl eğitim derslerimize gelir ama ben amaç -içerik-yöntem -değerlendirmeden başka bişey öğrenemedim :?
:alkis:

boteningulu_44' Alıntı:
haa bide akdağ vakası vardı adam her yıl eğitim derslerimize gelir ama ben amaç -içerik-yöntem -değerlendirmeden başka bişey öğrenemedim :?

öncelikle hoşgeldin aramıza..

sen yenisin galiba dememe gerek yok yazdıklarından anlaşılıyor...biraz daha sakin olursan bence ortam gerilmez..önce tanış herkesle sonra bu tür olaylara girersin olmazmı.hocalarına vefasızlık yapma her ne kadarda alanları dışında bir bölümde ders verselerde..sana bir üst devre tavsiyesi.. :wink:

boteningulu_44 dediklerinde haklısın. ama iş işten geçti artık. o yüzden konuşmaya değmez. kendi yolumuza bakmalıyız artık.
ben 2005 mezunuyum. mesleğe başladığımda ilk 1 ayda öğrendiğim üni.de 4 yılda öğrendiğimden fazla. trajik ama gerçek

botenin gülü yapmış olduğun yorumlara saygım var tabi ama. Herkesin ders işleme yöntemi aynı olmak zorunda değil. Ayrıca üniversite araştırma bilimi geliştirme merkezi olarak öğretim vermekte. O yüzden farklı uygulamalar bizleri klasik sisteme alışkınlığımızın bir göstergesi demekki

arkadaşlar branş değişikliği ile ilgili kimseye yazı gelmedimi yahu..millet yana yana bu konuyu konuşuyor..bana henüz gelmedi ve mayısta tayin isticem..işler karışık.. :oops:

tcoalngsau' Alıntı:
boteningulu_44' Alıntı:

sen yenisin galiba dememe gerek yok yazdıklarından anlaşılıyor...biraz daha sakin olursan bence ortam gerilmez..önce tanış herkesle sonra bu tür olaylara girersin olmazmı.hocalarına vefasızlık yapma her ne kadarda alanları dışında bir bölümde ders verselerde..sana bir üst devre tavsiyesi.. :wink:

bencede hocalarına vefasızlık yapma enazından öğrencinin halinden anlayan türden hocalar. ama bazıları varki hakkaten vefasızlığı hakkediyor ama şimdi burda isim verip rencide etmek istemiyorum :D Neyse onlar kendilerini biliyorlar....

tcoalngsau' Alıntı:
boteningulu_44' Alıntı:

tcoalngsau' Alıntı:
seatle hocam bu amerika eyaleti nerden esti??

bilmem söylenişi öyle hoşuma gitti. bide microsoft'un merkezi olduğu için hani bilgisayarcıyız yaaa :P :D
tabi bu işin şakasıda çoğu üniversite öğrencisinde olduğu gibi benimde bi amerika hayalim var. sebebini bilmediğim bi seattle sevdası oldu. bütün nicklerimi seattle alıyorum, maillerimi... bilmiyorum bende anlamadım. inşallah kendisini göreme fırsatımda olur.(greencard'da bugünlerde çekiliyordu bakalım nolacak :+1: :roll: )

:D :D >>>>>>>>>>> :) :) >>>>>>>>> :shock: :shock: >>>>>>>>> :( :( >>>>>>>>> :cry: :cry:

umarım anlatabilmişimdir hocam "üç nokta"

sanırım başlangıçta mutlu olan ve daha sonra bu mutluluğuna gölge düşen bir adamın hikayesi bu"bikaç nokta"

seatle hocam, maşallah çok hızlı giriş yaptın :)

Tolga branş değişikliği olayı ne ? biraz açarmısın

Kardeşim Bilal kişisel siten hayırlı olsun info ydun nihayet .net li oldun :)

bilalaydin.net destek veriniiz Bilal Hoca ma

ysahin' Alıntı:
seatle hocam, maşallah çok hızlı giriş yaptın :)

Tolga branş değişikliği olayı ne ? biraz açarmısın

hocam sanırım TEF liler ile BÖTE leri ayıracak bi alan seçimi..okullara yazı geliyormuş..bana gemedi..siteden takip edin bence..atama döneminde başımız agarımasın sonra.. :+1:

aramızda malatyaya tayin istiyecek olan varmı arkadaşlar??il dışı ayin döneminde..haberleşelim puanlara göre okul yazalım..

valla tolga malatyaya gelmek isteyenler geldi sanırım bizden. BEn Özgül, hüseyin gelemedi sanırım. Sahi o nerelerde en son askerdi galiba

Geri