Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok hocam uyumuyorumda kimseden ses çıkmayıncada hep ben yazmak istemiyorum..bu aralar kurslarla meşgulüm çok yogunum aslında..iyi bir yaz tatilini hak ettik sanırım.. :+1:
arkadaşlar bizden 1 ay kadar önce bilişim teknolojileri öğretmeni olarak alan değştirmemiz için dilekçe istendi ve alanım bilişim teknolojileri olarak değişti. ben meslek lisesinde çalıştığım için artık tayinlerde ilköğretimleri yazamayacağımı sadece endüstri meslek liselerini yazabileceğimi söylüyorlar bu doğrumu bu konuda bilgisi olan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
Tamamen uydurma. Sadece alan Bilgisayar dı, şimdi oldu Bilişim teknolojileri. Bunu Resim dersi için Görsel sanatlar olarak düşün yani sadece isim değişikliği
ferdacım bütün bilgisayar öğretmenlerininki değişti sana özel değil yani artık bilgisayar öğretmenliği diye bişey yok yani isteyebilirsin ama lise her zaman daha iyidir bence ilköğretim isteme
Mrb arkadaşlar bu forumlar sayesinde bir araya toplanabildik ve bilgilerimizi paylaşma imkanı bulduk."Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerine Yönelik" www.btforum.net adında bir forum kurduk.Desteklerinizi ve hoş sohbetinizi bekliyoruz.
merhaba arkadaşlar...cuma günü 4 gün sonra açıklanıor..bakalım hayırlısı artık..sanırım benden başka tayinci yok..Hüseyin Ali ihsan vs. onlar istemiyormu?