İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Kodla Büyü
emel_bilg.' Alıntı:
valla tolga malatyaya gelmek isteyenler geldi sanırım bizden. BEn Özgül, hüseyin gelemedi sanırım. Sahi o nerelerde en son askerdi galiba

hüseyin en son şırnakta görülmüş :) sanırım kendini askerliğe adadı..

hüseyin adıyaman gergerde :)

dün görüştüm arkadaşlara selam söyle demişti

kagan5504' Alıntı:
Arkadaşlar Hüseyin YAŞAR ın cep nosunu bilen varsa eğer Pm den gönerirse sevinirim.
Ethem EROĞLU

ethem gergerde cep telefonu cekmiyor..google earth ile bağlanıyorum ben hüseyine..yalnız bulutlu havalarda olmuyor :D

baydin55' Alıntı:
hadi canım sende engelleme falan yok :lol:
www.bilalaydin.net

adresi mi yanlış yazdın

siten güzel olmuş bilal.ama o yanıp sönen butonlar biraz büyük olmuş ve gözü rahatsız ediyor yanıp sönmesi ..nacizane uyarım..

ayrıca arkadaşlarım bölümünde 3 tane arkadaşın var..şahsen alındım..demek bizler unutulduk.. :oops:

:lo :idea:
o arkadaşlarım bölümünün üstünde askerlik dönemindekiler yazıyor arkadaşım. Alınmana gerek yok. Sizlere ait sayfa da oluştururum.. Ne demek!

Temayı değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama uygun bir tane bulamadım bulduğum anda değişecek. Önerilerin için teşekkürler...

Arkadaşlar 1 gece de Bilişim Teknolojileri öğretmeni olmuşum. Yazı falan da gelmedi. Direk ilsis de bu şekilde. Yazı imzalamadan branşı değişen var mı?

yok hocam göz boyama bu..sadece böteliler artık meslek lisesine atanmicak..atansada sadece temel bilgisayar derslerine giricekler.tefliler ile bötelileri ayırıyorlar..

arkadaşlar kusura bakmayın konu ile alakalı değil ama nisan döneminde askere gidiyorum yarında sınavım varmış sınav konusnda da pek bir fikrim yok kısa dönem uzun dönem neye göre belli oluyor

hocam nisan döneminde uzun dönem çıkmaz sanırım..5,5 ay sonra görüşmek üzere..Hayırlısı ile git gel. :alkis:

açtığım konu maalesef kilitlenmiş ama ben hala mezuniyet yıllarına göre sayfaların açılması taraftarıyım.
en azından ortak bir paydamız olur.

:)
gökhan bak illaki 2005 mezunları ile ayrı olarak iletişime geçme düşüncen varsa bir mail grubu oluşturup orada bilgi paylaşımıda yapabilirsin

tabiiki bu sadece bir öneri

selamlar

kursathoca' Alıntı:
arkadaşlar kusura bakmayın konu ile alakalı değil ama nisan döneminde askere gidiyorum yarında sınavım varmış sınav konusnda da pek bir fikrim yok kısa dönem uzun dönem neye göre belli oluyor

5,5 ay yaparsın gelirsin büyük ihtimal kürşat, tolganında dediği gibi

Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısını versin

Kürşat hayırlısı ile git gel ne diyelim. Bizimde yaklaşık 3 ay gibi bir zamanı kaldı sende inşallah bitirirsin...
Şimdiden hayırlı teskereler

bende var hacer hocam..eve gidince atmaya çalışırım..ama benimkisi hizmet içi eğitime göre.sen ayarlarsın artık.. :wink:

Geri