Siz de haklısınız maşallah baştan aşağı her şeyimiz uçuştafiyat olarak uçmayan birşey kaldı mı ki?
Ben de bu gıbır'a geçmeyi düşünüyorum vallahi artık. Aylık mı yıllık mı ödediniz hocam siz? 100 Mbps pakette şu anda 15 mbps kadar upload görünüyor. Sizde durum nasıl?Temmuzdan beri GIBIRNET kullanıyorum. Şükür sıkıntı yaşamadım hız adına yada sürekli kopma gibi sorunlar olmadı. Siz geçersiniz sıkıntı olur bilemem. Başka servis sağlayıcılarda da her zaman risk var diye düşünüyorum.
Aylık 110 tl şuan. Temmuzdan beri böyle. Benim hat 51mbps destekliyor wifi ile 35 civarı alıyorum. Tesisat parazitli biraz. Ttnet kullanırken teknik elemanlar ölçüm yaptı. Girişe kadar hat iyi ama ankastreden eve gelen hat parazitli kabloyu değişin dedi. Cesaret edip değişmedim. Kopma vs olmayınca. Kablolu test yapmadım ama. Bu hız fazlasıyla yetiyor bana. Upload 8mbitBen de bu gıbır'a geçmeyi düşünüyorum vallahi artık. Aylık mı yıllık mı ödediniz hocam siz? 100 Mbps pakette şu anda 15 mbps kadar upload görünüyor. Sizde durum nasıl?
Hocam ben Türknet zam yapınca duydum. Okulda gıbıra geçtim falan dedim. Ooo ben 3 yıldır oradayım dedi arkadaş. Şikayet sitelerinde hep şikayet olduğu için artık açıkçası oraya bakmıyorum@acipinarli tavsiye için teşekkürler hocam
GIBIRNET ilk kez duydum açıkçası bu ne biçim isim diye de düşünmedim değil O bir kenara nette şikayetçi olan da çok . Başka kullanan hocalarım var ise yorumlarını bekliyorum .
maaşlar hariç.Siz de haklısınız maşallah baştan aşağı her şeyimiz uçuşta
hocam hala kullanıyor musunuz? ben de 2 yıldır netspeed kullanıyordum fiyatları iyigene arttırdılar, 1 yıl taahhüt de iyi gibi duruyorMerkür Net kullanıyorum hocam.
Taahhütsüz paketleri yanında fiyatı taahhütsüze göre uygun yılık taahhütlü paketleri de var.
Telekom altyapısını kullanıyor zaten birçoğu.
35 Mbps 100 TL Yıllık Taahhütle
Arkadaşını Getir Davet Kodu: YI87N9L3YM
www.merkurnet.com.tr?ref=YI87N9L3YM
Geç oldu hocam ama hala kullanıyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım daha geçti. Sorun yok şimdilik.hocam hala kullanıyor musunuz? ben de 2 yıldır netspeed kullanıyordum fiyatları iyigene arttırdılar, 1 yıl taahhüt de iyi gibi duruyor
Bende evimde millenicom kullanıyorum bir problemim yok altyapı olarak telekom altyapısı zaten ama millenicom u taahütlü kullanıyorum taahüt gerçekten önemli bir hal aldı.Türk Telekoma geçin 2 sene taahhüt verin kafanız rahat etsin.
Kasım 2022 de Ttnet'den Millenicom'a geçtim ucuz diyerek. 130 tl ile başlayan fatura(100mbit) Nisan ayında 288 geldi. Hemen aboneliği iptal ettirdim. Türktelekom 200+30(50mb, modem ücreti)=230 Tl ilk yıl, 250 Tl 2. yıl olarak taahhüt verdim. Seneye bu sıralar diğerleri 400 Tl olur. Müşteri hizmetleri yaşayacağın bir ton sıkıntı da cabası.
İki senedir kullanıyorum . Soruların varsa sor hocam.refarans da olurumm hem sana hem bana bir ay bedavaEnflasyonlu zamanlarda sabit fiyatla verebildiğiniz kadar uzun taahhüt verin. Ben geçen haziran'dan beri 140 lira sabit devam ediyorum. İki yılım daha var.
burada önemli olan türk telekom alt yapısı kullanmayan firma bulmak ..
bir ara uydu net kablo net felan vardı ama sonra sesi soluğu kesildi. şu anda türk telekom alt yapısı olmayan firma var mı ona bakmak laızm ??
Nasıl oldu hocam, fiber olduğu için mi? VDLS 244tl dediler bana.Fiber internete ben süperonline geçtim iki yıl fiyat değişmeyecek. 190 tl ve birde tablet hediye ettiler.