Bakalım gıbırnet 110 tl devam ediyor. Haziranda kaç diyecekler ama 200 tl derse de sanırım 200 altı fiyat kalmadığı için maceraya gerek yok.
Hocam nerede ikamet ediyorunuz, GIBIR konyada bir firmaymış, ikamet edilen yer acaba önemli mi, memnun musunuz?Bakalım gıbırnet 110 tl devam ediyor. Haziranda kaç diyecekler ama 200 tl derse de sanırım 200 altı fiyat kalmadığı için maceraya gerek yok.
Nasıl oldu hocam, fiber olduğu için mi? VDLS 244tl dediler bana.
Hocam paket ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin şuan baktım en düşük 284 yazıyorduFiber internete ben süperonline geçtim iki yıl fiyat değişmeyecek. 190 tl ve birde tablet hediye ettiler.
Aksaray'dayım. 6 ay içinde İptal durumunda ücret var mı bilmiyorum ama ihtiyaç duymadım ve hiç birşey de denmedi bu konu hakkında. Sözleşmelerde vs de yazıyordu hiç.Hocam nerede ikamet ediyorunuz, GIBIR konyada bir firmaymış, ikamet edilen yer acaba önemli mi, memnun musunuz?
Bir de 120tl ücret varmış, 6 ay içinde iptal olursa doğru mu?
Hocam nerede ikamet ediyorunuz, GIBIR konyada bir firmaymış, ikamet edilen yer acaba önemli mi, memnun musunuz?
Hocam nerede ikamet ediyorunuz, GIBIR konyada bir firmaymış, ikamet edilen yer acaba önemli mi, memnun musunuz?
Dikkat etmemiştim hiç. Temmuzda geçtim belki o zaman da vardı ama bilemiyorum. Dediğim gibi çok şükür ihtiyacım olmadı.Ana sayfasında şöyle yazıyor:
“Diğer operatörlerden geçişlerde ve Fiber altyapılı yeni aboneliklerde aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması durumunda 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır. ADSL veya VDSL altyapılı yeni aboneliklerde aktivasyon ücreti; 6 ay 50₺ olarak faturaya yansıtılacaktır.”
Hocam GIBIR'dan memnun musunuz? Kopma falan oluyor mu? Hangi ilde kullanıyorsunuz GIBIR'ı?Bende ağustos 2022 de Türknet zam yapınca o tarihten bu tarafa millenicom 35mbps müşterisiydim ama yılbaşında 110 TL olan fatura 159.90 TL oldu. Hadi ona tamam dedim. Mayıs ayında Nisan ayı faturası geldi bir baktım 239.90 TL. Öncesinde hiçbir şekilde fiyat artışı olacağı yönünden bilgilendirmede yapılmadı. Bende gıbırnet'e geçtim. Yaklaşık 2 hafta oluyor geçeli şuana kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadım memnunum. Onlarda zam yapacaktır illa ki yakın zamanda ne kadar olur bilmiyorum. Ama şuan için 35mbps hız 100 TL.
modem veriyorlar mı? hız 35mbp'e kadar 100 mbps'e kadar diyor ama bu 'kadar' ifadesi her şeye açık 1 mbpsde bu ifadeye dahil oluyorBende ağustos 2022 de Türknet zam yapınca o tarihten bu tarafa millenicom 35mbps müşterisiydim ama yılbaşında 110 TL olan fatura 159.90 TL oldu. Hadi ona tamam dedim. Mayıs ayında Nisan ayı faturası geldi bir baktım 239.90 TL. Öncesinde hiçbir şekilde fiyat artışı olacağı yönünden bilgilendirmede yapılmadı. Bende gıbırnet'e geçtim. Yaklaşık 2 hafta oluyor geçeli şuana kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadım memnunum. Onlarda zam yapacaktır illa ki yakın zamanda ne kadar olur bilmiyorum. Ama şuan için 35mbps hız 100 TL.
'e kadarlı tarifeler hattınızın ne kadar çekebildiği ile alakalı hocam. Operatör tarafından kaynaklı kaç hız kullandığınızın bir farkı olmuyor diye biliyorum zaten.modem veriyorlar mı? hız 35mbp'e kadar 100 mbps'e kadar diyor ama bu 'kadar' ifadesi her şeye açık 1 mbpsde bu ifadeye dahil oluyor
Modem vermiyor gıbırnet ama satışları vardı. Eski modeminiz varsa kullanmaya devam ediyorsunuz. Yoksa bir modem alıyorsunuz.modem veriyorlar mı? hız 35mbp'e kadar 100 mbps'e kadar diyor ama bu 'kadar' ifadesi her şeye açık 1 mbpsde bu ifadeye dahil oluyor
Hocam UPLOAD ne kadar alıyorsunuz? Ben millenicomda 15 alıyordum, GIBIR'a geçince şimdi 6-7 civarına düştü.Şuan piyasanın en ucuzu gibirnet bende yeni geçtim. Bakalım memnun kalacak mıyız. Sonuçta türktelekom altyapısı kullanıyor fark çok olmaması lazım diye düşünüyorum. Fiyatı 100 mbps 110tl