+1repocket' Alıntı:şimdi kendi okulumuzdan başka bir okulu tercih etmeden başvuru yapabiliyor muyuz, yoksa her alanı doldurmak zorunda mıyız?
+1repocket' Alıntı:şimdi kendi okulumuzdan başka bir okulu tercih etmeden başvuru yapabiliyor muyuz, yoksa her alanı doldurmak zorunda mıyız?
bilisim' Alıntı:ben de 25 inde ilişik kesecem. başvuru 22 son denmiş. ben de şu an ki okulumda başvuru yapacam altına da gideceğim kurumu(halk eğitim) yazacam. artık nasıl anlar ne yaparlarsa. sonuçta ben kendi okulumda değil fatih projesi olan okulda btr idim. kurum değiştirmiş olmam bi sorun yaratmaz.
Gök_Tuğ' Alıntı:Buyrun hocam...
hugo4545' Alıntı:bilisim' Alıntı:ben de 25 inde ilişik kesecem. başvuru 22 son denmiş. ben de şu an ki okulumda başvuru yapacam altına da gideceğim kurumu(halk eğitim) yazacam. artık nasıl anlar ne yaparlarsa. sonuçta ben kendi okulumda değil fatih projesi olan okulda btr idim. kurum değiştirmiş olmam bi sorun yaratmaz.
Hocam halk eğitim merkezlerine BT rehber görevlendirmesi yapılmıyor. Ancak halk eğitim merkezinde görev yapan bir BT öğretmeni olarak ihtiyaç olan başka bir okula BT rehberlik görevlendirmesi isteyebilirsiniz.Halk eğitim merkezlerine BT Rehberlik görevlendirme yazısı kurumnetten gönderilmiyor. Benim durum da sizin durumun tersi. Bulunduğum kurum halk eğitim merkezi, atandığım kurum anadolu lisesi. Bulunduğum halk eğitim merkezine yazı gelmediği için dilekçe dolduramıyorum ve dilekçede atandığım kurumu belirtemiyorum. Bu bilgileri telefonla il ve ilçe eğiticilerine bildirmek sağlıklı olacaktır.
özygt' Alıntı:Tercihlerim dışında bir okulda çalışabilirim** bunu işaretlersek çok uzakta başka ilçede bir okula verebilirler mi ?
Okullara yazı geldichaos' Alıntı:bağcılarda ses yok ..!
hocam memurunuza sorun istanbulda nereye düzgün yazı gönderip duyuruyorlar merak ediyorumklebsiella' Alıntı:bugün başvuru son mu ki? bizim okula hala yazı gelmedi
Sayın hocam fatih ilçesindeyim cuma geldi bizim okula yazı.Kurumnete dikkatli baktırın gözlerinden kaçmıştır..klebsiella' Alıntı:bugün başvuru son mu ki? bizim okula hala yazı gelmedi
Mr.Spermata' Alıntı:hocam memurunuza sorun istanbulda nereye düzgün yazı gönderip duyuruyorlar merak ediyorumklebsiella' Alıntı:bugün başvuru son mu ki? bizim okula hala yazı gelmedi
kaç saat derse giriyordunuz hocamruya12' Alıntı:arkadaşlar bu görevlendirme zorunlu mu?Görevlendirmeyi istemesek ne olur?Ben istemiyorum.bu dönem de sadece öğretmen olarak çalıştım.
ruya12' Alıntı:Görevlendirmenin zorunlu olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı? :!: :!:
Benim için çok önemli lütfen