hugo4545' Alıntı:Fatih eğitimlerine BT rehber öğretmenler ile BT öğretmenler de alınıyor.. Okulunuz fatih projesindeyse siz dahil bütün öğretmenler 8+30 saatlik eğimi almak zorunda.
Hocam ben söylediğinizin mantığını tam anlamadım,safiye' Alıntı:hugo4545' Alıntı:Fatih eğitimlerine BT rehber öğretmenler ile BT öğretmenler de alınıyor.. Okulunuz fatih projesindeyse siz dahil bütün öğretmenler 8+30 saatlik eğimi almak zorunda.
Ne anlatıyorlar peki hocam? Biz bilmiyor muyuz bunları... Bana tahta nasıl açılıyor bunu mu anlatacak imaj almayı beceremeyen adamlar. Beni düşündüren kısım bana diğer branş öğretmenlerle birlikte akıllı tahta eğitimi verilmesi. Bu benim mesleğime hakarettir. Beni BTR öğretmen yapıp akıllı tahtaların bakımını yap diyen MEB, bir yandan da akıllı tahta eğitimi aldıracak. Tezatlığa bakar mısınız!
eemree' Alıntı:Ek görevlendirme açıklanmış:
http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=58
eemree' Alıntı:Ek görevlendirme açıklanmış:
öyle olduistanbul38' Alıntı:eemree' Alıntı:Ek görevlendirme açıklanmış:
hızlısın yine hemşerim
Sayın Hocamadyghe_tha' Alıntı:ek görevlendirme ve görevlendirme düzenlemesi için 2 liste yayınlanmış.
ben de 3 hafta önce görev süremin düzenlenmesi için dilekçe göndermiştim. ne okula cevap gelmiş ne de düzenlenmiş listede adım var.
sanırım hala 18 saat btr görevi için haftanın 5 günü diğer okula gitmem gerekiyor
Hocam ilceden net bilgiye ancak simdi ulasabildim. dediginiz gibi ilce dilekcemi ile yollamamis. basvuru tarihleri gecti diye dusunmusler. ne kadar faydasi olacak bilemiyorum ama il mem e yollayacaklar.ist_koord' Alıntı:Sayın Hocam
dediğiniz gibi iki liste düzenlenmiştir
birisinde geçen görevlendirmede görevlendirilemeyen ve tercihte bulunup görevlendirilenlerin bilgileri,
ikincisinde il MEM'in, İlçe MEM'in, Okul'un yada Öğretmenin hatasıyla hatalı yapılmış görevlendirmelerin düzeltmesi yapılmıştır,
sizinle görevlendirmelerin akabinde görüşmüştük ve dilekçe yazmanızı kararlaştırmıştık dilekçeniz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşmışmı takip ettiniz mi?
bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim.
Hocam bence ilçe müdürüne gidin anlatın personelin yazışma isteksizliği yüzünden mağdur edildim diye hatta @drmuammeryildiz adresine yani direkt il müdürümüze de twetleyin. Sürecin düzelmesi için bir etkisi olmayabilir ama bundan sonraki çalışmalarda olumlu etkisini bütün ilçeniz hissedecektir.adyghe_tha' Alıntı:Hocam bildigim kadariyla verilen dilekce icerigi ilgilendirmeden bir ust makama iletilmek zorunda. iletmeseler de geribildirimde bulunmalari gerek. suan calistigim okula 2,5ay once norm fazlasi olarak atandigimda btr icin dilekcemi eldwn verdim.almak istemedikleri gibi ters ters "hocam onun basvurulari donem basiydi.donem bitmek uzere.5hafta icin yollayamayiz" dediler. siz yollayin diye israr ettigim icin yollamislardi. bazi insanlar maalesef hakim olmadiklari konularda bile baskalari adina karar verme, uygulama hakkini kendilerinde gordukleri gibi bu durumdan etkilenecek insanlari haberdar bile etmiyorlar.
ist_koord' Alıntı:Hocam bence ilçe müdürüne gidin anlatın personelin yazışma isteksizliği yüzünden mağdur edildim diye hatta @drmuammeryildiz adresine yani direkt il müdürümüze de twetleyin. Sürecin düzelmesi için bir etkisi olmayabilir ama bundan sonraki çalışmalarda olumlu etkisini bütün ilçeniz hissedecektir.