aralkan' Alıntı:"2012 - 2013 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde ek görevlendirmeden sonra bir daha görevlendirme yapılmayacaktır. Bu sebeple öğretmenlerimizin tercihlerini titizlikle belirlemeleri yararlı olacaktır."
Ek görevlendirme yazısındaki bu titizlik meselesi beni gerçekten çok rahatsız etti. Bu görevlendirmelerden sorumlu olanlarda titiz davranıp kontrol listesi yayınlama zahmetinde bulunsalar belki de bu şekilde aba altından sopa göstermelerine gerek kalmazdı. Yakında olan liseleri tercih ettim ders sayım fazla olduğu için diğer öğretmenlere görev çıktı bana çıkmadı. Şimdi benden ilçenin diğer ucundaki liseyi tercih etmem bekleniyor bunun da adına titizlik deniyor.
Sayın Hocam;
aba altından sopa göstermek gibi bir niyetimiz yok, sizi rahatsız eden husus ben bizbizeyiz açık açık yazayım size,
a) kendi kurumumda göreve hayır işaretleyip ilk tercihe kendi okulunuzu işaretlerseniz ne yapmak istediğinizi anlamadığımız için görevlendirme yapılmıyacaktır,
b) tercihlerde kendi okulunuz dışında 1.,2.3. tercihlerinize farklı ilkokul yada ortaokul yazarsanız görevlendirme yapılmayacaktır,
c) 3 tercihinizde de dolu okulları yazıp başka okul tercihine hayır deyip sonra gene de beni görevlendirirler bir Fatih Okuluna gibi bir uygulama yapılmayacaktır,
lütfen yazıyı okuyup buraları titizlikle doldurunuz ve geçen görevlendirmede olduğu gibi ama ben böyle anladım el altından değiştiremez miyiz gibi şeylerle bize ulaşmayınız.
Resmi yazıda yada açıklamanın yapıldığı alanda bunları böyle yazdın mı zümrenin görüntüsü açısından hoş olmayacağı için titizlik şeklinde belirtilmiştir ama madem huzursuz oldunuz ben açıklamış olayım.
Aslında bizler bu zahmette bulunmak isteriz de bu haliyle gece 12;30'da bitiyor çalışma o dediğiniz zahmetle kaçta biter onu kestiremezmiyiz yoksa ben kontrol listesi değil hepinizi tek tek aramak istemezmiyim bu ay 162 TL telefon parası vermişim ben de en az 250-300 TL telefon parası vermek istemez miyim.
Not: Bu dönem otomasyon programı test edilemediği için komisyon ile görevlendirme yapılmıştır, bir sonra ki dönem işlemler otomasyon ile yapılacaktır.