umutozturk51
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar istanbul btr sonuçları ne zaman belli olur konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bizimle paylaşabilir mi
mütef' Alıntı:Geçen yıl - ikinci dönem, ( sanırım bazı ilçelerde ) Fatih projesi altyapısı bulunmayan okullarda çalışan arkadaşlara görevlendirme çıkmamıştı. Acaba bu yılda aynı uygulama devam edecek mi? Yoksa başvuran ve okulunda işler durumda BT sınıfı bulunan herkese görevlendirme çıkacak mı?
uniQue87' Alıntı:daha duyurul yapılmadı de mi? ben yeni geldim istanbula da
umitbulut58' Alıntı:belli oldu bugun yarın siteye koyarlar...
umitbulut58' Alıntı:belli oldu bugun yarın siteye koyarlar...
ozkansedef' Alıntı:umitbulut58' Alıntı:belli oldu bugun yarın siteye koyarlar...
beni aradılar ilden başvurumla ilgili ama belli olup olmadığını bilmiyorum. Kesin bilgi midir?
hocam kaynağınız nedirumitbulut58' Alıntı:belli oldu bugun yarın siteye koyarlar...
zodiac' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:umitbulut58' Alıntı:belli oldu bugun yarın siteye koyarlar...
beni aradılar ilden başvurumla ilgili ama belli olup olmadığını bilmiyorum. Kesin bilgi midir?
neden aradılar hocam sizi ilden?
Corc' Alıntı:Bir an önce belli olun lütfen, sonra BTR olacağım dedin ders seçmedik hocam diyecekler, belli olsun da ona göre biz de okullarımızda net olabilelim... Önümüzü görelim, umarım Ümraniye'de fatih proje okulları dolar da ek liste olayına kalmayız!
Bu arada henüz BTR gelmediği için nöbet listesinde nöbetim de var, haklılar resmi olarak bir şey açıklanmadan ne diyebilirim, diğer öğretmenlere haksızlık olur! 23 haftalık hamileyim ve yarın nöbet tutacağım
Madem öyle hayırlısı olsun hocam. Gerçi ben programı BT Rehber olacakmışım gibi hazırlatmıştım. Çarşamba Perşembe ve Cuma günleri bu haftalık boş o zaman.harun erdem' Alıntı:Bugün İstanbul MEM ile görüştüm işlemler bitmiş onay sürecindeymiş, birkaç güne açıklanır dedi. Bir çok insan mağdur oluyor bu durumdan, çok zor bir durum olmasa gerek bu işleri ayarlamak.