bu durumda ders programımın değişmesi gerekiyor sanırım en yoğun olduğum günlere görevlendirme vermişler
_su_' Alıntı:Benim de anlamadığım görevlendirilme tarihleri 16 Eylül denmesine rağmen 23 Eylül olarak başlatılmış. Bir hafta boşuna mı geliyorum okula yani :verymad:
hayır hocam ortaokullara da görevlendirme vermişlerharun erdem' Alıntı:sadece fatih projesi olan okullara görevlendirme vermişler galiba.
listeye bakmadın heralde %99 liselere vermişler.only61' Alıntı:hayır hocam ortaokullara da görevlendirme vermişlerharun erdem' Alıntı:sadece fatih projesi olan okullara görevlendirme vermişler galiba.
:?: :?: :?:tarik8411' Alıntı:Ek görevlendirme olacak mı acaba?
terbiyesizlik baska bisi degil bundan cesaret alan diger illerde aynini yaparklebsiella' Alıntı:İlk duyuruda da yazılan şu : A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
şimdi 23 eylül neden oluyor??? :verymad:
gzegen' Alıntı:terbiyesizlik baska bisi degil bundan cesaret alan diger illerde aynini yaparklebsiella' Alıntı:İlk duyuruda da yazılan şu : A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
şimdi 23 eylül neden oluyor??? :verymad:
ozkansedef' Alıntı:Görevlendirildiğiniz okulu bilmeden nereye gittiniz ki? :?
BesSTy' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Görevlendirildiğiniz okulu bilmeden nereye gittiniz ki? :?
Kadromuzun bulunduğu okul Fatih Projesinin uygulandığı bir lise sn. hocam yoksa tutup başka okula gidecek halimiz yok ya..
BesSTy' Alıntı:Buradaki yazı ile alakalı olarak http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=64 16 eylül itibari ile görev başında idik. Ama resmi olmayan liste ve açıklamaya göre 23 eylül deniliyor..Umarım bir hata vardır.. Aslında İstanbul pek sıkıntı yaşamadan atlatırdı bu süreci ama bu sene nedense böyle bir şey oldu..
Bir de 2. bir öğretmen görevlendirmişler ama 1 gün sanırım dersler olunca pek kimse görevlendirme istemedi... Bir de şunu soracam.. Benim okulum 7:30 da eğitim öğretime başlayıp haftanın 3 günü 18:30 2 günü 19:15 te bitiyor... Benim çalışma saatim nasıl olacak.. 30 saati mi ölçüt alacağız..
:alkis: :alkis: :alkis:ozkansedef' Alıntı:Görevlendirildiğiniz okulu bilmeden nereye gittiniz ki? :?
BesSTy' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Görevlendirildiğiniz okulu bilmeden nereye gittiniz ki? :?
Kadromuzun bulunduğu okul Fatih Projesinin uygulandığı bir lise sn. hocam yoksa tutup başka okula gidecek halimiz yok ya..