İstanbul BTR sonuçları ne zaman

Kodla Büyü
bu durumda ders programımın değişmesi gerekiyor sanırım en yoğun olduğum günlere görevlendirme vermişler

benim merak ettiğim; acaba bu görevlendirilme yapılan günleri neye göre belirliyorlar.. 2 günse mesela neden salı perşembe??

Benim de anlamadığım görevlendirilme tarihleri 16 Eylül denmesine rağmen 23 Eylül olarak başlatılmış. Bir hafta boşuna mı geliyorum okula yani :verymad:

_su_' Alıntı:
Benim de anlamadığım görevlendirilme tarihleri 16 Eylül denmesine rağmen 23 Eylül olarak başlatılmış. Bir hafta boşuna mı geliyorum okula yani :verymad:

aynen bende geldim okula baştan bilgimiz olsaydı keşke, ilk hafa her yıl sorun oluyor zaten, kimisi gelir ek ders alamaz kimide gelmez vay efendim gelseydin ek ders alırdın derler, bu belirsizlik sürer gider...

İlk duyuruda da yazılan şu : A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

şimdi 23 eylül neden oluyor??? :verymad:

klebsiella' Alıntı:
İlk duyuruda da yazılan şu : A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

terbiyesizlik baska bisi degil bundan cesaret alan diger illerde aynini yapar

Ben ortaokuldayım okulumun adını göremedim bu durumda bt rehber öğretmenlik yapamayacak mıyım okulumda?

gzegen' Alıntı:
klebsiella' Alıntı:

terbiyesizlik baska bisi degil bundan cesaret alan diger illerde aynini yapar

Yogunluktan ufak bie tarih hatası yapmışlardır diye umuyorum. Aksi halde 1 hafta boşuna okulda eşşeklik yapmış olacam.

Ben ne olur ne olmaz diye normal saatlerim ne zaman ise o saatler dahilinde okulda bulundum. Zaten idare de böyle uygun gördü. Ama ilk yazıda 16 eylül diyordu bu yüzden bir çok kişi şifayen göreve başlamıştır muhtelen.

Buradaki yazı ile alakalı olarak http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=64 16 eylül itibari ile görev başında idik. Ama resmi olmayan liste ve açıklamaya göre 23 eylül deniliyor..Umarım bir hata vardır.. Aslında İstanbul pek sıkıntı yaşamadan atlatırdı bu süreci ama bu sene nedense böyle bir şey oldu..

Bir de 2. bir öğretmen görevlendirmişler ama 1 gün sanırım dersler olunca pek kimse görevlendirme istemedi... Bir de şunu soracam.. Benim okulum 7:30 da eğitim öğretime başlayıp haftanın 3 günü 18:30 2 günü 19:15 te bitiyor... Benim çalışma saatim nasıl olacak.. 30 saati mi ölçüt alacağız..

"İlk duyuruda da yazılan şu : A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır."

istanbul koordinatörleri bu konuda bi açıklama yaparsa seviniriz aksi halde 1 hafta boşuna gitmiş oluruz.

ozkansedef' Alıntı:
Görevlendirildiğiniz okulu bilmeden nereye gittiniz ki? :?

Kadromuzun bulunduğu okul Fatih Projesinin uygulandığı bir lise sn. hocam yoksa tutup başka okula gidecek halimiz yok ya..:)

BesSTy' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:

Kadromuzun bulunduğu okul Fatih Projesinin uygulandığı bir lise sn. hocam yoksa tutup başka okula gidecek halimiz yok ya..:)

Anladım o açıdan düşünmemiştim :) Sanırım benim gibi yazıyı yazanlarda düşünemedi :)

BesSTy' Alıntı:
Buradaki yazı ile alakalı olarak http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=64 16 eylül itibari ile görev başında idik. Ama resmi olmayan liste ve açıklamaya göre 23 eylül deniliyor..Umarım bir hata vardır.. Aslında İstanbul pek sıkıntı yaşamadan atlatırdı bu süreci ama bu sene nedense böyle bir şey oldu..

Bir de 2. bir öğretmen görevlendirmişler ama 1 gün sanırım dersler olunca pek kimse görevlendirme istemedi... Bir de şunu soracam.. Benim okulum 7:30 da eğitim öğretime başlayıp haftanın 3 günü 18:30 2 günü 19:15 te bitiyor... Benim çalışma saatim nasıl olacak.. 30 saati mi ölçüt alacağız..

hocam 30 saati baz al sen..

BesSTy' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:

Aynen bende kendi okulumda görevlendirildiğim için yok alt yapidan gelen adamlara bakalim, yok etkileşimli tahtanin problemlerini okul başlamadan vestele bildir takip et, ebanin semineri icin hazirlik yap derken ben 2 eylulden beri calisiyorum. mudur icin problem yok haklisin diyor ama BTR gorevlendirmesi icin okula goreve baslama tarihi sorsalar daha iyi olurdu. Lisede kendi okuluna gorevlendirilen bir suru arkadas var bizim gibi sonra ucret alma bide

Hala bir açıklama yok. Umarım istenmeyen bir hata yüzünden siteye öyle yazılmıştır. Görev isteme dilekçesinde 16 sı diye doldurmuştuk. Yanlışlık yoksa bu şekilde tarih değiştirebiliyorlar mı acaba.

Okuluna resmi görevlendirme yazısı gelen var mı? Okulum uskudarda ve yazı hala gelmedi. Ne zaman ulaşacak elimize bilen var mı?

Bizim okulda da henüz bir haber yok. Bu hafta ekdersler yapılana kadar gelmezse bu ay komple boşuna gelmiş olacaz sanırım.

Geri