BTR görevine başlayacak mıyız? yarın btr görevlendirmem var başka okulda ama resmi yazı gelmedi daha
Benim de var görevlendirmem, ben gitmeyi düşünüyorum. 23'ünden itibaren ek yazsınlar bari.harun erdem' Alıntı:BTR görevine başlayacak mıyız? yarın btr görevlendirmem var başka okulda ama resmi yazı gelmedi daha
duzgun' Alıntı:Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.
Bu işin neden tıkandığı ve tıkayanlar belli. Allahından bulsunlar.
wolfgank' Alıntı:Lakabın düzgun ama düzgün konuşmayı öğren önce.Bilmediğin konularda tanımadığın kişilere yorum yapma.
Valilik ile İl MEM arasındaki lektronik belge sistemi çalışmadığından BTR görelendirme yazısı sistemde kalmıştır.Bugünlerde tekrar KurumNet üzerinden yazının gönderilmesi ve oradan onaylatılması bekleniyor. Neden elden takip edilmiyor derseniz bunula ilgili resmi Valilik ve MEM yönergelerine göre bazı özellik arzeden evraklar dışında hiçbir evrak elden dolaşıma sokulmuyor.Bilmeyenler İlçe MEM'den öğrensin.
Ek görevlendirmeler de birinci olur gelmeden yapılamayacak.
Fatih projes okullarına bir ilçede görevlendirme yapılmadan orta okullara verilmeyecek.
24 saat kendi okulunda dersi olana BTR görevi verilmiyor.
Kriterler bunlar.
Boş-boş bilmeden kimseyi yargılayıp da forum köşelerinde karalama yapıp zihinleri bulandırmayın.
wolfgank' Alıntı:duzgun' Alıntı:Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.
Lakabın düzgun ama düzgün konuşmayı öğren önce.Bilmediğin konularda tanımadığın kişilere yorum yapma.
Valilik ile İl MEM arasındaki lektronik belge sistemi çalışmadığından BTR görelendirme yazısı sistemde kalmıştır.Bugünlerde tekrar KurumNet üzerinden yazının gönderilmesi ve oradan onaylatılması bekleniyor. Neden elden takip edilmiyor derseniz bunula ilgili resmi Valilik ve MEM yönergelerine göre bazı özellik arzeden evraklar dışında hiçbir evrak elden dolaşıma sokulmuyor.Bilmeyenler İlçe MEM'den öğrensin.
Ek görevlendirmeler de birinci olur gelmeden yapılamayacak.
Fatih projes okullarına bir ilçede görevlendirme yapılmadan orta okullara verilmeyecek.
24 saat kendi okulunda dersi olana BTR görevi verilmiyor.
Kriterler bunlar.
Boş-boş bilmeden kimseyi yargılayıp da forum köşelerinde karalama yapıp zihinleri bulandırmayın.
Bir görevlendirmede sana çıkarsınlar, bu işi koordine etmede ilde çalışanlara yardımcı ol. Kolay değil 500 civarı öğretmenin tercihlerini düzenlemek ve yerleştirmek. Bu şekilde yardımınıza "HAYIR" diyeceklerini hiç zannetmem. Daha önceden tecrübenizde var ise, işler daha da hızlanacaktır.duzgun' Alıntı:Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.
okadda' Alıntı:Bir görevlendirmede sana çıkarsınlar, bu işi koordine etmede ilde çalışanlara yardımcı ol. Kolay değil 500 civarı öğretmenin tercihlerini düzenlemek ve yerleştirmek. Bu şekilde yardımınıza "HAYIR" diyeceklerini hiç zannetmem. Daha önceden tecrübenizde var ise, işler daha da hızlanacaktır.duzgun' Alıntı:Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.
Neden tıkandığı konusunda duyumlarım ve gözlemlerim KRİTERLERden kaynaklanıyor.
UYANIK öğretmen arkadaş, doğru düzgün BT sınıfı olmayan okulda, elim sıcak sudan soğuk suya değmesin diyor. Zaten BT sınıfıda eski, kimse uğramıyor. BT Rehberi oluyor paracıkları kapıyor. Öbür Fatih Projesi olan okulu kimse istemiyor, isteyen istediğine pişman oluyor. Doğru ya! Yan okuldaki arkadaşı okulunda BT Rehberi olmuş, paracıklarla birlikte bir yerlerini büyütürken, UYANAMAYAN öğretmen Fatih okulunda sınıf sınıf dolaşmaktan dili damağına yapışıyor. Ay sonunda ikisi de aynı ücreti alıyor. Bir sonraki görevlendirmede UYANAMAYAN öğretmen de UYANIKlar safına geçince sistem tıkanıveriyor. Şu an ki süreçte, görevlendirmeler onaylanması sonrası boş kalan okullar dolacak, daha sonrasında, YATANlar kendi okullarına görevlendirilecekler...... Adaletin bu mu DÜNYA!
Sen gördüğünü yazmışsın, bende gördüğümü sonuçta her ikisi de problem!!!sancaktepe' Alıntı:okadda' Alıntı:Bir görevlendirmede sana çıkarsınlar, bu işi koordine etmede ilde çalışanlara yardımcı ol. Kolay değil 500 civarı öğretmenin tercihlerini düzenlemek ve yerleştirmek. Bu şekilde yardımınıza "HAYIR" diyeceklerini hiç zannetmem. Daha önceden tecrübenizde var ise, işler daha da hızlanacaktır.duzgun' Alıntı:Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.
Neden tıkandığı konusunda duyumlarım ve gözlemlerim KRİTERLERden kaynaklanıyor.
UYANIK öğretmen arkadaş, doğru düzgün BT sınıfı olmayan okulda, elim sıcak sudan soğuk suya değmesin diyor. Zaten BT sınıfıda eski, kimse uğramıyor. BT Rehberi oluyor paracıkları kapıyor. Öbür Fatih Projesi olan okulu kimse istemiyor, isteyen istediğine pişman oluyor. Doğru ya! Yan okuldaki arkadaşı okulunda BT Rehberi olmuş, paracıklarla birlikte bir yerlerini büyütürken, UYANAMAYAN öğretmen Fatih okulunda sınıf sınıf dolaşmaktan dili damağına yapışıyor. Ay sonunda ikisi de aynı ücreti alıyor. Bir sonraki görevlendirmede UYANAMAYAN öğretmen de UYANIKlar safına geçince sistem tıkanıveriyor. Şu an ki süreçte, görevlendirmeler onaylanması sonrası boş kalan okullar dolacak, daha sonrasında, YATANlar kendi okullarına görevlendirilecekler...... Adaletin bu mu DÜNYA!
Arkadaşım sen hangi şehirde hangi zamanda yaşıyorsun Allah aşkına...Uyuyan, uyanmayan diye bir şey mi var bu şehirde...Yukarıda bulunduğum ilçeyle ilgili bir mesele anlattım tekrar anlatmıcam ama şunu bil ki ilçedeki adamlar uyuyanı zaten uyandırıyor, uyanık olana da hoops diyor.. Kaç donemdır aynı adamlar aynı okullara gorevlendırılıyor, ki okulları bızımde secmıs olmamıza ragmen.. Neden? Cunku Aynı kafa yapısı aynı dunya gorusu... Herkes herseyın farkında arkadasım merak etmeyın ama gun gelır elbet hesap doner..
sancaktepe' Alıntı:Çünkü İlçe koordinatörü adam kafasına göre okulları millete parsellediği için..Beni arayıp tercih ettiğim A okulu yerine sana B okulunu verelim diyor,beni ikna etmeye çalışıyor ve aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmiyor(Eger B okulunu tercih etmezsem bana BTR çıkmayacagını soyluyor..Ki bu olay daha başvuruların 2. günü oluyor) Sebep ne? A okulunu Kıçından ayrılmayan başka bir adama ayırmış (Netice de rahat bir okul)...