İstanbul BTR sonuçları ne zaman

Kodla Büyü
BTR görevine başlayacak mıyız? yarın btr görevlendirmem var başka okulda ama resmi yazı gelmedi daha

harun erdem' Alıntı:
BTR görevine başlayacak mıyız? yarın btr görevlendirmem var başka okulda ama resmi yazı gelmedi daha
Benim de var görevlendirmem, ben gitmeyi düşünüyorum. 23'ünden itibaren ek yazsınlar bari.

yazı yokki hocam neye dayanarak gideceksin okula.benim geçen seneki okul müdürüm yazının okula ulaştığı tarihi baz alarak ekdersi hazırladı.

yahu bazı arkadaşları anlamak çok zor resmi yazı okula gelmeden 1 dakika bile okulda durmayın.

Vaay bee. Daha yazi gelmeden diger okula gitmeyi dusunenler var. Gittiginiz okuldakiler haYirdir :?: demezler mi?

Bu hafta ek dersler de yapılacak. Görevlendirmeler gelmeden ek dersimizi de veremez zaten idare.

Bizler görev yerlerimizdeyiz, okul başladı Milli Eğitim'in haberi yok sanırım. Ek dersimizi kesmeye yönelik iş yapılıyor. Bu süreç içinde okula gitmeyen, görevini yapmayan bilgisayar öğretmeni olduğunu da zannetmiyorum. Emeklerimiz çalınıyor. :verymad:

Bu durumda kendi okulunda görev isteyenler ( Fatih Projesi tahta kurulumu yapılmış okullarda olanlar) ve ayın 16 sından beri BTR Olarak görev yapanların hakkı yenmiş oluyor. Böyle olacağını bilseydik biz de dersimize girer evimize giderdik. Daha ilk günden başla tahtaların yok virüsmüş yok başka derdiymiş uğraşmaya üstüne bir de idareden yazı gelmedi ders de az nolacak muhabbeti dinle. Şimdi de parasını da alamayacakmışız. Gel de kafayı yeme. :verymad:

Arkadaşlar ne haksızlığı anlayamıyorum ki. Hala neden yazı gelmeden başladığınızı anlayamıyorum. Sonuçta yazı hangi tarihte başladığımızı söylüyorsa ona göre ücretlendirme olacak. Yani nasılsa görevlendirme olacak diye önceden başlamanın mantığı yok. Yönetmeliğe aykırı bir davranış. Ayrıca herhangi bir memuru öğretmeni müdürü müdür yardımcısını yazı gelmeden bu tarz bir şekilde çalıştırabilirler mi kabul ederler mi bir düşünün bence.

alt tarafı bir yazı neyi bekliyorlar anlamadım ki? meb demek mağduriyet demek

Alt tarafı yazı da üst tarafı da yazı :) Sonuçta bizim işimiz yazılara göre belirleniyor. Biz yazıyı beklemek bana da saçma geliyor ama olay budur uymak zorundayız bi şekilde yoksa mağduriyetler çıkıyor ortaya arkadaşların yaşadığı gibi.

duzgun' Alıntı:
Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.

Bu işin neden tıkandığı ve tıkayanlar belli. Allahından bulsunlar.

Lakabın düzgun ama düzgün konuşmayı öğren önce.Bilmediğin konularda tanımadığın kişilere yorum yapma.
Valilik ile İl MEM arasındaki lektronik belge sistemi çalışmadığından BTR görelendirme yazısı sistemde kalmıştır.Bugünlerde tekrar KurumNet üzerinden yazının gönderilmesi ve oradan onaylatılması bekleniyor. Neden elden takip edilmiyor derseniz bunula ilgili resmi Valilik ve MEM yönergelerine göre bazı özellik arzeden evraklar dışında hiçbir evrak elden dolaşıma sokulmuyor.Bilmeyenler İlçe MEM'den öğrensin.
Ek görevlendirmeler de birinci olur gelmeden yapılamayacak.
Fatih projes okullarına bir ilçede görevlendirme yapılmadan orta okullara verilmeyecek.
24 saat kendi okulunda dersi olana BTR görevi verilmiyor.
Kriterler bunlar.
Boş-boş bilmeden kimseyi yargılayıp da forum köşelerinde karalama yapıp zihinleri bulandırmayın.

wolfgank' Alıntı:
Lakabın düzgun ama düzgün konuşmayı öğren önce.Bilmediğin konularda tanımadığın kişilere yorum yapma.
Valilik ile İl MEM arasındaki lektronik belge sistemi çalışmadığından BTR görelendirme yazısı sistemde kalmıştır.Bugünlerde tekrar KurumNet üzerinden yazının gönderilmesi ve oradan onaylatılması bekleniyor. Neden elden takip edilmiyor derseniz bunula ilgili resmi Valilik ve MEM yönergelerine göre bazı özellik arzeden evraklar dışında hiçbir evrak elden dolaşıma sokulmuyor.Bilmeyenler İlçe MEM'den öğrensin.
Fatih projes okullarına bir ilçede görevlendirme yapılmadan orta okullara verilmeyecek.
Kriterler bunlar.
Boş-boş bilmeden kimseyi yargılayıp da forum köşelerinde karalama yapıp zihinleri bulandırmayın.

Nedenini bilen birinden öğrenmemiz güzel. Fakat bunlar bahane değil ki sonuçta işler hiç düzgün yürütülemiyor. bir gün valiliğin dosya göderim sistemi bozulur. Başka bir gün Kurumnet bozulur. Sonuç olarak her yıl görevlendirmelerde sorun oluyor. Bu iş parayla ilgili de değil. Görevlendirme yazısında ne denirse ona göre hareket edecez sonuçta. Ama neden düzgün olmuyor bu işler. Bu iş uzun devlet dairesin birinde uzunca bir süre bekledikten sonra tam sıra size geldiğinde sistem bozuk beyfendi yarın gelin demeye benzer. Bozulmasın artık şu sistemler yığınla para harcanıyor :))

Valla suç kimde hata nerde bilmiyorum ama ek dersler hazirlaniyor okullarda. Yarın öbür gün gelmezse onaylar bu ayki ek ders rüya olacak gibime geliyor.

Arkadaşlar yazılar hala gelmedi durum,gelişme nedir şimdi? Neler dönüyor ortada anlamadım.

bana da bugün idareciler senin yazı gelmedi ek dersleri yapacağız haberin olsun dedi..ben de gelir herhalde dedim :?

wolfgank' Alıntı:
duzgun' Alıntı:
Bu maduriyetin yaşanmasının tek sebebi iş bilmeyen kişilerdir. Her işin başına dürüst sorunları dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan insanları getirmek lazımdır. Kordinasyonu sağlayacak banane demeyecek. ne hali varsa görsün demeyecek. Böyle olan kişiler takoz gibi bulundukları yerleri tıkayıp cehennem puanlarını topluyorlar. Ben şahsım adına bir çok yerde birimde görev aldım. Bulunduğum her görevde insanları mutlu edip başarılı sonuçlar aldım. Biliyorum bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğünü. İş resmiyetin yanında özveri ve duyarlılıkla ancak sonucu güzel başarılar getirir. özveriyi kaybeden kişileri her birimde geri plana sürmek vatani görevdir elbet. Ama bizde özveriyi bitirenin cebinin özverisi başlıyor. Öyle yere geliyorlar ki ceplerine memfaati olmayan her işde mutsuz kitle yaratmak onların görevleridir. saygılar.

Kriterler bunlar.

Herkes her şeyin farkında arkadaşım ama bir memlekette köşe başlarını çakallar tutunca kuzular her zaman gittiği yaylaya varamaz olurmuş...Kilit noktalardaki işleri ehline değil de badem bıyıklı iş bilmezlere (sırf adamım mantığıyla) verirsen 1 günlük iş haftalar sürer..
Bak sana bir örnek vereyim: Bulunduğum ilçede bir kaç tane Lise tercih edilmediği için ortaokullara görevlendirmeler yapılmadı..Peki ama neden o liseler tercih edilmedi biliyor musunuz? Çünkü İlçe koordinatörü adam kafasına göre okulları millete parsellediği için..Beni arayıp tercih ettiğim A okulu yerine sana B okulunu verelim diyor,beni ikna etmeye çalışıyor ve aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmiyor(Eger B okulunu tercih etmezsem bana BTR çıkmayacagını soyluyor..Ki bu olay daha başvuruların 2. günü oluyor) Sebep ne? A okulunu Kıçından ayrılmayan başka bir adama ayırmış (Netice de rahat bir okul)...Tabi ki ben tercihi mi değiştirmedim ve yayınlanan listede bahsettiği adam görevlendirilmiş o lisede ve bana BTR çıkmamış.. Benden tek farkı ilçe Memde sömürülmek olan meslektaşım bile adam kayırmacılık yaparsa yukarıdaki adamlar ne yapsa yeridir..
İşin özeti arkadaşım ilçe koordinatörleri (genelleme yapmıyorum) işini düzgün yapmadıgı surece bu işler böyle devam eder gider..Her sene aynı adamlara aynı okullar verılmese(peşkeş çekilmese)Adilane bir sistem kurulsa ve dönusumlu olarak herkes her okula yonlendırılse emın ol kımse buna karsı gelmez, karsı gelen olsa bıle bu çok kucuk bır azınlık olur kı o da sayıları fazla olmayan lıseler ıcın bır sorun olmaz ve tum lıselere ılk gorevlendırmede ogretmen gorevlendırlır..Evet bızım bılmedıgımız seyler var ama bılın kı sızın de bılmedıgınız seyler var...

duzgun' Alıntı:

Bir görevlendirmede sana çıkarsınlar, bu işi koordine etmede ilde çalışanlara yardımcı ol. Kolay değil 500 civarı öğretmenin tercihlerini düzenlemek ve yerleştirmek. Bu şekilde yardımınıza "HAYIR" diyeceklerini hiç zannetmem. Daha önceden tecrübenizde var ise, işler daha da hızlanacaktır.
Neden tıkandığı konusunda duyumlarım ve gözlemlerim KRİTERLERden kaynaklanıyor.
UYANIK öğretmen arkadaş, doğru düzgün BT sınıfı olmayan okulda, elim sıcak sudan soğuk suya değmesin diyor. Zaten BT sınıfıda eski, kimse uğramıyor. BT Rehberi oluyor paracıkları kapıyor. Öbür Fatih Projesi olan okulu kimse istemiyor, isteyen istediğine pişman oluyor. Doğru ya! Yan okuldaki arkadaşı okulunda BT Rehberi olmuş, paracıklarla birlikte bir yerlerini büyütürken, UYANAMAYAN öğretmen Fatih okulunda sınıf sınıf dolaşmaktan dili damağına yapışıyor. Ay sonunda ikisi de aynı ücreti alıyor. Bir sonraki görevlendirmede UYANAMAYAN öğretmen de UYANIKlar safına geçince sistem tıkanıveriyor. Şu an ki süreçte, görevlendirmeler onaylanması sonrası boş kalan okullar dolacak, daha sonrasında, YATANlar kendi okullarına görevlendirilecekler...... Adaletin bu mu DÜNYA!

okadda' Alıntı:
duzgun' Alıntı:

Bir görevlendirmede sana çıkarsınlar, bu işi koordine etmede ilde çalışanlara yardımcı ol. Kolay değil 500 civarı öğretmenin tercihlerini düzenlemek ve yerleştirmek. Bu şekilde yardımınıza "HAYIR" diyeceklerini hiç zannetmem. Daha önceden tecrübenizde var ise, işler daha da hızlanacaktır.
UYANIK öğretmen arkadaş, doğru düzgün BT sınıfı olmayan okulda, elim sıcak sudan soğuk suya değmesin diyor. Zaten BT sınıfıda eski, kimse uğramıyor. BT Rehberi oluyor paracıkları kapıyor. Öbür Fatih Projesi olan okulu kimse istemiyor, isteyen istediğine pişman oluyor. Doğru ya! Yan okuldaki arkadaşı okulunda BT Rehberi olmuş, paracıklarla birlikte bir yerlerini büyütürken, UYANAMAYAN öğretmen Fatih okulunda sınıf sınıf dolaşmaktan dili damağına yapışıyor. Ay sonunda ikisi de aynı ücreti alıyor. Bir sonraki görevlendirmede UYANAMAYAN öğretmen de UYANIKlar safına geçince sistem tıkanıveriyor. Şu an ki süreçte, görevlendirmeler onaylanması sonrası boş kalan okullar dolacak, daha sonrasında, YATANlar kendi okullarına görevlendirilecekler...... Adaletin bu mu DÜNYA!

Arkadaşım sen hangi şehirde hangi zamanda yaşıyorsun Allah aşkına...Uyuyan, uyanmayan diye bir şey mi var bu şehirde...Yukarıda bulunduğum ilçeyle ilgili bir mesele anlattım tekrar anlatmıcam ama şunu bil ki ilçedeki adamlar uyuyanı zaten uyandırıyor, uyanık olana da hoops diyor.. Kaç donemdır aynı adamlar aynı okullara gorevlendırılıyor, ki okulları bızımde secmıs olmamıza ragmen.. Neden? Cunku Aynı kafa yapısı aynı dunya gorusu... Herkes herseyın farkında arkadasım merak etmeyın ama gun gelır elbet hesap doner..

sancaktepe' Alıntı:
okadda' Alıntı:
duzgun' Alıntı:

Arkadaşım sen hangi şehirde hangi zamanda yaşıyorsun Allah aşkına...Uyuyan, uyanmayan diye bir şey mi var bu şehirde...Yukarıda bulunduğum ilçeyle ilgili bir mesele anlattım tekrar anlatmıcam ama şunu bil ki ilçedeki adamlar uyuyanı zaten uyandırıyor, uyanık olana da hoops diyor.. Kaç donemdır aynı adamlar aynı okullara gorevlendırılıyor, ki okulları bızımde secmıs olmamıza ragmen.. Neden? Cunku Aynı kafa yapısı aynı dunya gorusu... Herkes herseyın farkında arkadasım merak etmeyın ama gun gelır elbet hesap doner..
Sen gördüğünü yazmışsın, bende gördüğümü sonuçta her ikisi de problem!!!
Elbette hesap dönecek buna kim itiraz edebilir!

Derslerimiz zorunlu olduda şükür bu sene bu sorundan kurtuldum. Ama bakıyorum aynı sorunlar devam ediyor. İstanbul'daki 4. yılım sorunsuz bir görevlendirme ya da atama görmedim. Yok sistem bozulmuşta, yok öğretmen sayısı fazlaymışta! Bırakın bu işleri...
İlçe ilçe dilekçeler inceleniyor, okullar belli, kriterler belli. Tüm görevlendirme dilekçelerini hangi bt öğretmenine verirseniz verin size 1 günde listeyi hazırlar.
Desenize bizi yalayanlar var, onları kıramıyoruz. Desenize çok beceriksiziz,tembeliz. Saçma sapan bahaneler uydurmayın.
Arkadaş durumu izah etmiş.
sancaktepe' Alıntı:
Çünkü İlçe koordinatörü adam kafasına göre okulları millete parsellediği için..Beni arayıp tercih ettiğim A okulu yerine sana B okulunu verelim diyor,beni ikna etmeye çalışıyor ve aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmiyor(Eger B okulunu tercih etmezsem bana BTR çıkmayacagını soyluyor..Ki bu olay daha başvuruların 2. günü oluyor) Sebep ne? A okulunu Kıçından ayrılmayan başka bir adama ayırmış (Netice de rahat bir okul)...

Geçen seneki görevlendirmeler neden böyle olduğu daha iyi anlaşılıyor. Geçen senede sistem bozulmuştu, öğretmen sayısı fazlaydı, bahaneler hep aynı.
Aşağıdaki yazıyı bir okuyun.
http://www.kamuajans.com/yazarlar/celal ... 66838.html
Hata 1 olur 2 olur bu kadar hata mı olur. Kimse kimseyi kandırmasın.

Geri