İstanbul BTR sonuçları ne zaman

Kodla Büyü
ygencay' Alıntı:
Aşağıdaki yazıyı bir okuyun.
http://www.kamuajans.com/yazarlar/celal ... 66838.html
Hata 1 olur 2 olur bu kadar hata mı olur. Kimse kimseyi kandırmasın.

hata çok oluyor!
İstanbul'da yüzlerce bilişim teknolojileri öğretmeninin görevlendirmelerinden sorumlu olan İl Koordinatörünün bir sınıf öğretmeni olması düşündürücüdür.
Kim bu sınıf öğretmeni!
Hazır dersler verilmişken, ben öğretmen olmak dışında istemiyorum diye kampanyalarda düzenlenmişken;

Fatih projesi dışındaki okullara kesinlikle görevlendirme yapılmasın.
Fatih projesi okullarında tercih sıraları oluşturulsun, bir dönem görev yapan diğer dönem başka okulda görev alsın. Adaletli dağılım olsun.

arkadaş açıklamış durumu ama kızmaya hakkı yok..sonuçta burda mağdur olan biziz...anlayış lütfen

http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=66
linkinde sisteme takılmış diyor. Dilekçeleri 16 sı diye doldurmuş olmamıza rağmen 23 ünde başlatacaklar. 150 tl miz güme gitti.
Bu iki gün içindede gelmezse bir 150 tl daha güme gidecek. Lakin ek dersler hazırlanmaya başlandı.
Bu ayın ek dersini sonraki ay yapabiliyorlar mı acaba??

Dün il formatörü Hamit hocayı aradım ne yapmalıyız şu aşamada yeni görevlendirildiğimiz okullara gidip göreve başlayalım mı yoksa eski okulumuzda mı kalalım diye. İsterseniz görevlendirildiğiniz okula gidebilirsiniz ama resmi yazınız henüz okullara gönderilmedi dedi. Görevlendirmemizin niçin 23 Eylül tarihinden itibaren yapıldığını sorduğumda da 0212 455 04 27 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabileceğimi söyledi. Bu numarayı aradığımda sorduğum hiçbir sorunun cevabını alamamakla birlikte sadece sinirlerim bozuldu. :verymad: sorduğum her soruda karşı taraf sadece savunma halindeydi. Arkadaşlar ben dünkü telefon konuşmamdan sonra anladım ki ilde BT Rehberliği görev dağılımını düzenleyenler bizleri zerre kadar anlamış değil. Okuldaki görevlerimizden bihaberler ne yazıkki.
Görev formumuzu 16 Eylül olarak imzaladık fakat 23 Eylül de görevlendirmenin başlayacağı bizlere ayın 19 unda söyleniyor. bizler okullarımızda bir hafta üzerimize düşen görevleri yaptık dediğimde size kim okula gidin dedi ki diye bir cevap alıyorum. boş gün verilmesi gerekir normalde sadece maaş alan bir öğretmenin diyorum o müdürünüzle sizin aranızda bir mevzu deniyor. sorarım size bilgisayar öğretmeni okulda iken bilgisayarlardaki arızaların giderilmesi kime düşer? Okulda var isek sabahtan akşama kadar yapmadığımız iş yok. Siz BT rehberi değilsiniz ki diyor, kendi kendinize iş yapmışsınız :verymad: Ben memurum tabiki okula gideceğim mesai saatleri içinde okulda olmamız gerekiyor. dün telefondaki şahıs diyor ki bir öğretmenin maaş karşılığı parayı haketmesi için kaç saat derse girmesi gerekiyor? yani diyor ki sen maaşı bile haketmiyorsun, kaldı ki ek ders istiyorsun! Bu nasıl bir anlayış arkadaşlar. Dün ben ilde görevlendirmeleri yapan kişiye meramımı anlatamadım. beni zerre kadar anlamadı maalesef. Herkes neler düşünüyorsa meb bilgi edinmeye iki satır da olsa bişeyler yazsın lütfen. bizler hakkımızın peşinde koşmuyoruz maalesef. Ben hakkımı helal etmiyorum.

karekedi' Alıntı:
http://istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=66
linkinde sisteme takılmış diyor. Dilekçeleri 16 sı diye doldurmuş olmamıza rağmen 23 ünde başlatacaklar. 150 tl miz güme gitti.
Bu iki gün içindede gelmezse bir 150 tl daha güme gidecek. Lakin ek dersler hazırlanmaya başlandı.
Bu ayın ek dersini sonraki ay yapabiliyorlar mı acaba??
geriye yönelik alınabiliyor ben almıştım.geçen yaz tatilinde 2 aylık görevlendirme vardı o yazı geç geldiği için 2 ayın ekdersini bir arada almıştım.

Görevlendirme dilekçesi alınırken;
A) 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi 16.09.2013 – 24.01.2014 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

şimdi ne oldu da ayın 23 itibariyle görevlendirmeler başlayacak?

Fatih projesi uygulanıyor, okulda kadrolu öğretmen yok !

Neden en azından 1 kadro açılmıyor?

Fatih projesi uygulanmakta olan BT sınıfı olan okul kadro açabilir. Sorunun büyük ölçüde çözülür.

Ben Fatih projesi uygulanan okulda görevli öğretmenim. Görevlendirme 23 eylül'den itibaran deniyor yaa

Yazı gelene kadar parmağını kıpırdatmayacaksınız... Sistemi kilitleyeceksiniz ya da devlet malına zarar gelmesin diye uğraşmayacaksınız... Kimsenin dersi için etkileşimli tahtaya birşey yüklemeyeceksin yada şifreyi vereceksin öğretmene iki gün sonra kullanılmaz hale gelsin diyorlar resmen...

İlgili numarayı aradım. Malum şeyler vali yard., elektronik sistem, dilekçeler geç geldi vs uzunca konuştukdan sonra "benim için sonuç kısmı" ben kendi okulumda görevlendiriliyorum senin için sorun olmaz dedi asıl sorun başka okulda görevlendirileceklerin kadrolarının dışındaki okulda onay yazısı gelmeden görev"lendirmeye"e başlamaları dedi. görevlendirilecekleri okul göreve başlama yazının onay tarihini baz alıcakmış.

arkadaşlar il mebdeki arkadaşların tabi ki umurunda olmayız onlar döşeği sermişler rahat yere bizim halimizden nasıl anlasınlar, geçen yıl görevlendirmemde sorun olduğu için konuşmaya gittim adam karşımda kaykılarak oturuyor seni adam yerine koymuyorum diyor yani daha nasıl halimizden anlayacak ki. onları görünce iyice sinirlerim bozulmuştu Allah a havale ettim, inşallah bizim yaşadıklarımızı yaşarlar da biraz anlarlar halimizden...

:) Bir dövmediği kaldı sağolsun.. Bundan sonra resmi yazıyı görmeden kılımı kıpırdatırsam .. İşler yürüsün okul açılmadan şu akıllı tahtaları etkin hale getirelimde dersler sırasında öğretmenlere sıkıntı vermeyelim diye her zaman olması gereken zamanda okulumuzda olalım.. Aldığımız cevap ee hocam resmi yazıyı görmeden niye okuldasın ki benim kadromun bulunduğu okul .....

bugün 9.sınıfların akıllı tahtalarını elden geçirdim, öğretmenlerin istediği bazı yazılımları yükledim. sol tarafınızdan verilen defter bayağı kalın olacak sayın yetkililer. :D

Ben görevime başladım niçin ek dersimi alamıyorum dediğimde aldığım cevap içler acısı. "hocam senin çalışma planın var mı?" Nasıl yani çalışmak için plan mı olması gerekiyor? Ben kağıt üzerinde neler yazarım neler, ama kılımı bile kıpırdatmam. Adamların ek ders verme anlayışına bakarmısınız arkadaşlar. Diyor ki senin görev yazın tebliğ edilmedi ki sen neden görevlendirildiğin okuldasın? veya kadrolu olduğun okulda neden okulun işlerini yaptın ki? Böyle bir anlayış yok arkadaşlar. Bizim başımıza bu adamları kim getirdi? Bizi kimler yönetiyor allah aşkına!!! Şu numarayı arayıp aklınızdaki soruları sorun da bakın nasıl saçma cevaplar duyacaksınız. 0212 455 0427
Emek hırsızları bu insanlar!!!!

geçmiş olsun... bugün ek dersimi yapmadan gönderdi idare yazı olmadığı için...

shamuran' Alıntı:
Ben görevime başladım niçin ek dersimi alamıyorum dediğimde aldığım cevap içler acısı. "hocam senin çalışma planın var mı?" Nasıl yani çalışmak için plan mı olması gerekiyor? Ben kağıt üzerinde neler yazarım neler, ama kılımı bile kıpırdatmam. Adamların ek ders verme anlayışına bakarmısınız arkadaşlar. Diyor ki senin görev yazın tebliğ edilmedi ki sen neden görevlendirildiğin okuldasın? veya kadrolu olduğun okulda neden okulun işlerini yaptın ki? Böyle bir anlayış yok arkadaşlar. Bizim başımıza bu adamları kim getirdi? Bizi kimler yönetiyor allah aşkına!!! Şu numarayı arayıp aklınızdaki soruları sorun da bakın nasıl saçma cevaplar duyacaksınız. 0212 455 0427
ek dersleri yapacaklar bende formatörlük ayın 23ünden itibaren başladı diyorum okula,resmi yazı salı günü gelecek ona göre yapın diyorum.gelecek ay alırsınız diyorlar.saçma sapan iş,okula gittiğim ilk hafta 14-20 arası ek ders yok.23-27 arası belge yok diye akıllık yapıp gitmedim istanbul bitefoda gördüm.bu seferde gelmedin diye keserler.saçmalık 2 hafta gider ekders

Bizim okulun idaresi de ek dersleri yaptı bugün. İki hafta için toplamda 2 saat ek dersim var ne güzel.

Ayın 25'inde okula yazı geldi kurumnet üzerinden. İstanbul ili BTR başvurusu reddedilenlerin listesi. Benim başvurum reddedilmiş gerekçe ise ilçede fatih projesi kapsamındaki okulların hepsine başvuru olmaması ve benim kendi okulumu seçmem. Şimdi düşünüyorum anlamlandırmaya çalışıyorum fakat anlamlandıramıyorum. 15 saat maaş karşılığı olacak ve geri kalan zamanlarda Fatih projesinin her türlü görevinden okuldaki teknik alt yapıdan bir sürü evrak işinden sorumlu olacağız. Bir tek bilgisayar öğretmenlerimi vatanını seviyor ?

Kendi okulumda 3 ayrı ortaokul birleşti şu an mevcut öğrenci sayısı 4000 civarı. toplam 55 sınıf, 5 ana sınıfı ,10 tane idari bilgisayar,iki laboratuvar, okula dağılmış internet alt yapısı var. Şu an sınıflardaki bilgisayarlar ve projeksiyonların mevcut değerini hesap etmeye lüzüm yok. Müdürün elinde para olmadığı için bunları tek tek tamir ettirecek bir eleman tutma lüksü de yok. Olsa bile fatih projesi uygulanacak ve sınıflardaki bilgisayarlar çöp olacak diye masraf da yapmak istemiyor. Okulumda ek ders sıkıntım yok. Düşünüyorum diyorum ki kendi kendime diğer öğretmenler okul bitse de gitsek diye uğraşırken biz milli servet deyip kendimizi yırtıyoruz. Bütün olumsuz koşullarına rağmen BTR olmak istiyoruz ve reddediliyoruz. Tekrar aynı soruyu sormak istiyorum Bir tek bilgisayar öğretmenlerimi vatanını seviyor ?

Şimd

shamuran' Alıntı:

Hocam ek dersler konusunda idarecilerin yapacağı pek de bir şey yok. Görevlendirme yazısı olmadan yapamazlar. Sadece bazı idarecilerin üslupları gereksiz. Zaten en kötü yazı çıktığı zaman alamadığımız ek dersi diğer ay yapacaklar. Ama yazının bu kadar gecikmesi gerçekten can sıkıcı nasıl bir sistem ki hala düzelemiyor :)

Arkadaslar ek dersleri gelecek ay 23ünden itibaren mi yazacaklar? Ya müdür 23 haftası görev başında degildin yazmam derse? Ben giderdim yazı gelseydi benim ne suçum var ki? Yazı gelmeden de müdür beni kabul etmedi.. Bir yol gösterir misiniz bana?

mehmethocam1' Alıntı:
Ayın 25'inde okula yazı geldi kurumnet üzerinden. İstanbul ili BTR başvurusu reddedilenlerin listesi. Benim başvurum reddedilmiş gerekçe ise ilçede fatih projesi kapsamındaki okulların hepsine başvuru olmaması ve benim kendi okulumu seçmem. Şimdi düşünüyorum anlamlandırmaya çalışıyorum fakat anlamlandıramıyorum. 15 saat maaş karşılığı olacak ve geri kalan zamanlarda Fatih projesinin her türlü görevinden okuldaki teknik alt yapıdan bir sürü evrak işinden sorumlu olacağız. Bir tek bilgisayar öğretmenlerimi vatanını seviyor ?

Kendi okulumda 3 ayrı ortaokul birleşti şu an mevcut öğrenci sayısı 4000 civarı. toplam 55 sınıf, 5 ana sınıfı ,10 tane idari bilgisayar,iki laboratuvar, okula dağılmış internet alt yapısı var. Şu an sınıflardaki bilgisayarlar ve projeksiyonların mevcut değerini hesap etmeye lüzüm yok. Müdürün elinde para olmadığı için bunları tek tek tamir ettirecek bir eleman tutma lüksü de yok. Olsa bile fatih projesi uygulanacak ve sınıflardaki bilgisayarlar çöp olacak diye masraf da yapmak istemiyor. Okulumda ek ders sıkıntım yok. Düşünüyorum diyorum ki kendi kendime diğer öğretmenler okul bitse de gitsek diye uğraşırken biz milli servet deyip kendimizi yırtıyoruz. Bütün olumsuz koşullarına rağmen BTR olmak istiyoruz ve reddediliyoruz. Tekrar aynı soruyu sormak istiyorum Bir tek bilgisayar öğretmenlerimi vatanını seviyor ?

Şimd

Ben de kendi ilimde sadece kendi okulumu istedim. En büyük sebebi Fatih projesinin çok sıkıntılı olması, sürekli tahtalarda sorunlar, şimdi bir de internet/ağ çekildi, daha da bela. Vestel'in ilgisizliği, herşeyden para istemesi, okulun sürekli dökülen tahtalar için de haklı olarak masraf yapmak istememesi.. İldeki okullar dolmadığı için (kimse istemiyor herhalde) BT sınıfı olan okullara görevlendirme olmayacak galiba. Yav madem liselerde böyle bir durum var, zorunlu olarak seçtirin öğrencilere oraya bir öğretmen atansın. Adam hem 5 gün kendi okulunda herşey ile adam akıllı ilgilenir. Şimdi benim 18 saat dersi 3 güne sıkıştırsalar hem kendi okulumda daha çok yorulacağım hem de 2 gün lisede ne yapabilirim ki. O yüzden bu yıl liseye görev istemedim.

ahmetfx' Alıntı:
mehmethocam1' Alıntı:

Şimd

Ben de kendi ilimde sadece kendi okulumu istedim. En büyük sebebi Fatih projesinin çok sıkıntılı olması, sürekli tahtalarda sorunlar, şimdi bir de internet/ağ çekildi, daha da bela. Vestel'in ilgisizliği, herşeyden para istemesi, okulun sürekli dökülen tahtalar için de haklı olarak masraf yapmak istememesi.. İldeki okullar dolmadığı için (kimse istemiyor herhalde) BT sınıfı olan okullara görevlendirme olmayacak galiba. Yav madem liselerde böyle bir durum var, zorunlu olarak seçtirin öğrencilere oraya bir öğretmen atansın. Adam hem 5 gün kendi okulunda herşey ile adam akıllı ilgilenir. Şimdi benim 18 saat dersi 3 güne sıkıştırsalar hem kendi okulumda daha çok yorulacağım hem de 2 gün lisede ne yapabilirim ki. O yüzden bu yıl liseye görev istemedim.

Hocam planlamada sıkıntı var. Eski düzen iyiydi 6 saat karşılığı formatörlük görevi yerine getiriliyordu. Mevcut sistem Bilgisayar Öğretmeninden fazlaca özveri istiyor. Okul müdürü , BTR koşullarını ilk defa görünce bunu kimse kabul etmez demişti.

mehmethocam1' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:
mehmethocam1' Alıntı:

Şimd

Hocam planlamada sıkıntı var. Eski düzen iyiydi 6 saat karşılığı formatörlük görevi yerine getiriliyordu. Mevcut sistem Bilgisayar Öğretmeninden fazlaca özveri istiyor. Okul müdürü , BTR koşullarını ilk defa görünce bunu kimse kabul etmez demişti.

20+ üzeri dersi olan hiçkimsenin tam ek ders için başka bir okula gideceğini zannetmiyorum, hatta belki kendi okulunda dahi istemeyen olur.

BT Rehberliği Görevlendirmesi ile İlgili Açıklama

Doküman Yönetim Sistemindeki teknik sorun sebebiyle sitemizde duyurulan BT Rehberliği onayı halen Valilik Makamında beklemektedir. Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştığında görev başlama tarihi 23 Eylül olacak şekilde İlçelere gönderilecektir.
(26.09.2013)

Geri