stirkof
Aktif Üye
gbahceci' Alıntı:BÖTE mezunu bilişim teknolojileri öğretmenlerinin tercih edebilecekleri kurum listesini dün yayınlamıştım. Ders olması kafi değildir, norm olması şartı vardır. Nrm kadro yönetmeliğinde bu durum açıklanmıştır. Bölge normu uygulaması mevcut. Bazı okularda 12 saat ders varken norm gözükmemesine rağmen bazı okullarda 6 saat için 1 norm verilmiş. BÖTE mezunu bilişim teknolojileri öğretmenleri Mesleki ve teknik kurumları tercih edemezler, hiçbir tercihlerinden +5 almalarıda mümkün değildir.rastamann' Alıntı:Benim yönetmelikte çıkardığım sonuç, dersin seçilmiş ve okutuluyor olması yeterli norm olayına gelince siz oraya öğretmen olarak atanmayacasınız ki müd. yard. olarak atanacaksınız ve en az dört saat dersin olması yeterli bence..
Hocam manipülasyon mu yapıyorsunuz yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? İstanbul il mem'in yayınladığı ek4 formunu iyi okuyun. Hatta yorulmayın ben yazıyım!
Keza ek-4'e göre +5 puan alıp atanan öğretmenler var.Ek-4 / 1-b maddesi;
Teknik ve endüstri meslek liseleri, Anadolu tapu ve kadastro meslek liseleri, Anadolu tarım meslek ve tarım meslek liseleri, denizcilik Anadolu meslek liseleri ve denizcilik Anadolu teknik liseleri ile mesleki ve teknik eğitim merkezi yöneticiliklerine atanmak isteyenlerden, alanı; mobilya ve iç mekan tasarımı, ayakkabı ve saraciye teknolojisi, bilişim teknolojileri, biyomedikal cihaz teknolojileri, denizcilik, elektrik-elektronik teknolojisi, endüstriyel otomasyon teknolojileri, gemi yapımı, gıda teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, harita-tapu-kadastro, hayvan sağlığı, inşaat teknolojisi, itfaiyecilik ve yangın güvenliği, kimya teknolojisi, kuyumculuk teknolojisi, laboratuvar hizmetleri, makine teknolojisi, matbaa, metal teknolojisi, metalurji teknolojisi, meteoroloji, motorlu araçlar teknolojisi, müzik aletleri yapımı, plastik teknolojisi, radyo televizyon, raylı sistemler teknolojisi, sanat ve tasarım, seramik ve cam teknolojisi, tarım teknolojileri, tekstil teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, uçak bakımı olanlara
Müdürlük için 20
Müdür başyardımcılığı için 5
Müdür yardımcılığı için 5