İstanbul Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı başladı

Kodla Büyü
alperen38' Alıntı:
anlamadım birşey var ben ilçeye sordum mesleki eğitimi yazabilirsiniz dedi normu yok diye bütün tercihlerim mi iptal oluyor yoksa sadece o tercih mi
Sadece söz konusu tercih geçersiz olur diye düşünüyorum.
Benim de son tercihim dersin olduğu ama normun olmadığı bir ilköğretim okulu.
Bakalım neler olacak.

Sultangazi İlçe Mem mesleki eğitim merkezi tercihlerini iptal ettiriyor. İlden görüş aldılar. İl bana söylediğinin benzerini ilçe memede söylemişler. Bende normu olan ilköğretimleri seçip yolladım. Bundan öte konuşulacak fazla bir şey yok. Herkese tercihleri konusunda hayırlısı olsun diyorum.

stirkof' Alıntı:
Sultangazi İlçe Mem mesleki eğitim merkezi tercihlerini iptal ettiriyor. İlden görüş aldılar. İl bana söylediğinin benzerini ilçe memede söylemişler. Bende normu olan ilköğretimleri seçip yolladım. Bundan öte konuşulacak fazla bir şey yok. Herkese tercihleri konusunda hayırlısı olsun diyorum.
Geçen belirttiğim gibi yönetmelik olarak METEM yazılabilir gözüküyor ancak +5 yok. İstanbul MEM ise tercih dahi yaptırmayacak. Ve yayınladıkları kılavuzda reddedilme tehdidi de var. Bence bile bile yanlış tercih yapmayalım. Tüm tercihleri redderelerse al başına belayı..

alperen38' Alıntı:
gbahceci' Alıntı:
alperen38' Alıntı:
benimde 76 puanım var tercihlerim
1 güngören Mesleki Eğitim Merkezi 3
2 güngören Ticaret Meslek Lisesi 3
3 zeytin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 4
4 bahçelievler Kocasinan Şehit Samet KIRBAş Teknik ve2
5 bayrampaşa Terazidere Prof. ibrahim ve Feti Pirlepeli Teknik1
6 bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
7 esenler Esenler Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
8 bahçelievler Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi 2
9 bakırköy Bakırköy ticaret meslek4
10 bağcılar Bağcılar Ticaret Meslek 2
11 güngören ergün önal anadolu lisesi1
12 bahçelievler Hazım Ersu ilköğretim Okulu 2
13 güngören Mustafa Kemal ilköğretim Okulu 1
14 güngören Dr.Lütfü Kırdar ilköğretim Okulu 1
15 güngören Cumhuriyet ilköğretim Okulu 2
16 bahçelievler mimar sinan ilköğretim 1
17 bahçelievler TOKi Halit Ö. ilköğreim Okulu 1
18 bahçelievler 75.Yıl Cumhuriyet ilköğretim Okulu 1
19 bahçelievler Vali Recep Yazıcıoğlu ilköğretim Okulu 1
20 esenler 125. yıl ilköğretim1
21 güngören 50.yıl Ahmet Merter ilköğretim Okulu 1
22 bağcılar Hoca Ahmet Yesevi ilköğretim Okulu 2
23 bağcılar Akyiğit ilköğretim Okulu 2
24 güngören izzet Ünver Lisesi 2
Eğer TEF veya ESEF mezunuysanız 2. tercihiniz olur. Çok zor bir okuldur ama, hayırlısı.Meslek Liselerinden 1,5 ve 7. tercihlerinizde norm yok. Bu puanla Erkan Avcı, Kocasinan, Zeytinburnu zor. 2. olmazsa Bağcılar Ticaret olur gibi, ama oranın norm durumunu bilmiyorum. Bahçelievler ve Bakırköy Ticaret olursa iyi okullar. Açık Liseleri dahi var. Kocasinan olursa lojmanı var. Sıra gelir mi bilmem ama var sonuçta. Şimdiye kadar hep ilköğretimdeyseniz Zeytinburnu , Erkan Avcı ve Kocasinan sert bir tecrübe olacaktır. Sonuçlar açıklandığında paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılar...
sağol benim tahminime görede güngören ticaret gelir. imkb iyi değil ama güngören ticaret iyidir evime yakın ticaretlere ek puan neden vermiyolar onu anlamadım bizim branş sadece meslek liselerine veriyor sizin tercihler nereler.

Hocam güngören ticaret gelmez mümkün değil o okulda kazanan 3 kişi var üçüde orayı isteyecek puanları 85 85 79 ve üçüdde konaklam seyahat yani + 5 puanları var size kalmaz gibi yinede hayırlısı inş. sizin için

tehabatu' Alıntı:
alperen38' Alıntı:
gbahceci' Alıntı:
alperen38' Alıntı:
Eğer TEF veya ESEF mezunuysanız 2. tercihiniz olur. Çok zor bir okuldur ama, hayırlısı.Meslek Liselerinden 1,5 ve 7. tercihlerinizde norm yok. Bu puanla Erkan Avcı, Kocasinan, Zeytinburnu zor. 2. olmazsa Bağcılar Ticaret olur gibi, ama oranın norm durumunu bilmiyorum. Bahçelievler ve Bakırköy Ticaret olursa iyi okullar. Açık Liseleri dahi var. Kocasinan olursa lojmanı var. Sıra gelir mi bilmem ama var sonuçta. Şimdiye kadar hep ilköğretimdeyseniz Zeytinburnu , Erkan Avcı ve Kocasinan sert bir tecrübe olacaktır. Sonuçlar açıklandığında paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılar...
sağol benim tahminime görede güngören ticaret gelir. imkb iyi değil ama güngören ticaret iyidir evime yakın ticaretlere ek puan neden vermiyolar onu anlamadım bizim branş sadece meslek liselerine veriyor sizin tercihler nereler.

Hocam güngören ticaret gelmez mümkün değil o okulda kazanan 3 kişi var üçüde orayı isteyecek puanları 85 85 79 ve üçüdde konaklam seyahat yani + 5 puanları var size kalmaz gibi yinede hayırlısı inş. sizin için

Ayrıyeten tercihleriniz ezbere olmuş ergün önerdede bilişim normu yok orasıda olmaz eğer bilişimci iseniz. yani o tercih iptal olur..

tehabatu' Alıntı:
tehabatu' Alıntı:
alperen38' Alıntı:
gbahceci' Alıntı:
alperen38' Alıntı:

Ayrıyeten tercihleriniz ezbere olmuş ergün önerdede bilişim normu yok orasıda olmaz eğer bilişimci iseniz. yani o tercih iptal olur..

okulda bt dersi olsun yeterlidediler iptal olursa diğerleri olur inş fark etmez hakkımızda hayırlısı

Kadıköy ilçesi onayladı ili bekliyorum. Tercihlerimi değiştirdim sanırım 1 tane normu olmayan var. Müdürü norm var diyor listede yok gözüküyor :) Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun.

ozkansedef' Alıntı:
Kadıköy ilçesi onayladı ili bekliyorum. Tercihlerimi değiştirdim sanırım 1 tane normu olmayan var. Müdürü norm var diyor listede yok gözüküyor :) Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun.
yeni ilçeden geliyorum norm değil dersin olması diyor. ben kafaya göre yazdım hepsinde lab var seçersen alsana ders norm olmazki müdür yardımcısı 6 saat derse girecek
geçen sene güngören izzet ünver lisesi normu vardı bu sene seçmediler bilişim öğretmeni görükmüyor ne yani oraya bt öğretmeni atanmıyacak mı valla ben mahkameye veririm devletin malını çürüsündiye atıyolar kenara saçma buluyorum.

hocam ben tercihleri yapmadan ile gittim sordum neye bakacaksınız diye ;
örnek : ders saati:14 norm:0 yazılır, ders saati: 12 norm:1 yazılır ders:0 norm:0 yazamayız ayrıca böteciler olarak eml,tml yazamıyoruz

eğer norm mantığından bakarsak
1.yeni açılan bir okulda derslerin çoğunun normu yok ne yapıyorlar oraya yönetici atamıyorlarmı
2.sadece birer şubesi olan okullar var 1a....8a gibi çoğu dersinyine normu yok buralara nasıl idareci atıyorlar
3.ayrıca biz oraya öğretmen olarak değil idareci olrak atanacağımız için ders olması yeterli

dersimizin seçmeli olması durumunda okulda sen gidersen ders var ben bunu anlamıyorum

adamlar bt dersi seçmemiş orda ders 0 ee ne olacak ben gidemiyecek miyim lab var boş yatacak mı ozaman oraya bt cide atanmıyacak saçma birşey
güngören ilçeye sordum ders varsa tercih olur sen gidersen ders olur çünkü ders seçilir
sendikaya sordum aynısını dediler
il milli eğitimede tel açtım açmıyolar ( yoğunluktan )

sırf bu sene ders seçilmemiş diye benden daha düşük puanlı biri benim tercihlerime atanırsa ben dava açarım arkadaşlar,, sonuçta seçmeli ders, dersin öğretmeni olmadığı için seçilmiyor,, tutup matematik çimi girecek derse öğretmeni olmayan ders seçilmez zaten,, bakalım hakkımızda hayırlısı,,,

İl onayı yok hala sanırım. Aradım güvenlik çıktı ben bilmiyom abi kimse yok dedi. :) Pazartesi olur artık...

ozkansedef' Alıntı:
İl onayı yok hala sanırım. Aradım güvenlik çıktı ben bilmiyom abi kimse yok dedi. :) Pazartesi olur artık...
"İl" in onayı olması demek, bilgilerinizi ve tercihlerinizi kontrol ettik, sorun görmedik demek.
Bu inceleme işlemi 3-4 gün sürer.

Arkadaşlar daha ilçeler belgeleri ile göndermediki onay bekliyorsunuz. belgeler pazartesi gider ile. değerlendirmesi ffalan artık ne zaman sizin belgeler kontrol edilirse ozaman onaylanır. zaten herkesin ki onaylanınca iş tuşa basmaya kalıyor. tuşa basıncada sonuçlar açıklanır.

İl MEM onayladığında veya tercihlerinizden biri veya birkaçı iptal edildiğinde haber verir misiniz arkadaşlar? Bu işlemi İl MEM nasıl gerçekleştiriyor?

Arkadaşlar Ek 4 te bilişim teknolojileri öğretmenlerine kız meslek ve ticaret turizmde bilişim alanı olmasına rağmen puan verilmiyor. Bu da ayrı bir saçmalık.

skipper_forum' Alıntı:
Pazartesi oldu hala onay yok bir de telefonlara çıksalar!

şu bölüme neden tercih ettim sevmediğimden kaçıyorum müdür yardımcılığına sanki o daha iyi al birini vur ötekini adam akıllı bir meslek lisesine geçsem tam geçecektim norm fazlası oldumbekle dur . hakkımızdan hayırlısı.

alperen38' Alıntı:
skipper_forum' Alıntı:
Pazartesi oldu hala onay yok bir de telefonlara çıksalar!

şu bölüme neden tercih ettim sevmediğimden kaçıyorum müdür yardımcılığına sanki o daha iyi al birini vur ötekini adam akıllı bir meslek lisesine geçsem tam geçecektim norm fazlası oldumbekle dur . hakkımızdan hayırlısı.
Sevmediginz bir isi yillarca yapmak eziyet olmali. Bence bu isi yaparak kendinize eziyet etmeyin. Yazik ki icimizde zoraki yonlendirmelerle _katsayi sorunu_ ogretmenlik yapan yuzlercesi var. Allah sonumuzu hayreylesin.

Geri