gbahceci
Site Gezgini
apusaoglu' Alıntı:apusaoglu' Alıntı:Arkadaşlar benim onaylandı. Fakat bir gariplik var. 1. ve 2. tercihlerim iptal edilmiş. Tercihlerim şöyleydi.
1) Silivri Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi
2) Silivri Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi
3) Silivri Gümüşyaka Anadolu Lisesi
4) Silivri Necip Sarıbekir Ticaret Meslek Lisesi
5) Silivri Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi
Hepsi aynı tür okul, o zaman diğerleri neden iptal edilmedi. Aslında cevabı şu sanırım. O okullarda bizim ders seçilmemiş. Eeee öğretmen olsaydı seçilecekti. Böyle saçma şey mi olur.
Bazı arkadaşları anlamıyorum, yönetmelik öyle yorumlanmış böyle yorumlanmış, bu arkadaşlar bilgisayar öğretmeni (özellikle bilişim öğretmeni yazmıyorum, çünkü ne geldiyse başımıza bu kelimeden geldi) olamaz. Eğer yönetmelik öyle yorumlanırsa seneye biz idareciliği bırakın öğretmen bile olarak çalışamayız. Çünkü hemen hemen hiçbir okulda normumuz kalmayacak.
Kesinlikle doğru bir öngörüde bulundunuz. Önümüzdeki yıllarda hiçbir ilköğretim okulunda Bilişim Teknolojileri normu olmayacaktır. Bu konu meclise bile taşınmasına rağmen çözüme ulaşmamıştır. Aslında olan mezun durumda olup atanamamış veya hala okuyanlara olmuştur. Norm yok diye devlet bizi atamaz da satamaz da. Elbet uygun bir konum bulup yerleştirecektir.
Muavin olup olmama durumu değişir, çünkü yönetmelikler değişir, kanunlar değişir. Seneye norm şartı kalkar girilebilir ders derler. Rotasyon bugün olur yarın olmaz. Burası Türkiye...