gzegen' Alıntı:bugun pendige elden dilekceyi verirken birsey fark ettim bir kac arkadas tercih bölümüne bos okullari degil kendi okullarini yazmislar hatta kendi okulunun ortaokulunu 1 e ilkokulunu 2 ye yazmis. ilginc bir olay zira basvuru icin gelen yazida listedeki okullarin yani bos okullarin en az 1 inin secilmesi gerektigi yaziyor.
ben 3 okul yazarak verdim,
su andan itibaren sunu merak edecegim bu tip tercih yapan arkadaslarin yazida dendigi gibi dilekceleri isleme alinmayacakmi (zira listeden secmedikleri icin)?
yok boyle olmaz kendi okullarina verilirse gorevlendirmeler pek de adaletli olmamis olur bence.
İlkinde ben herkeze 3 tercihede çevrenizde size yakın liseleri yazın demiştim.
Ne yazıkki bilgisayarcılara atılan kazıklar yanında bilgisayarcılarında birbirlerine attıkları kazıklarda var.
İkinci dönem karar alınsın herkez liseleri yazmak zorunda olsun ki bu liselerde görevlendirme dönüşüm usulu yapılabilsin.
Liselerde görev almayı bir nöbet görevi gibi görelim. Bir dönem biri yapınca zaten 3 dönem sonra tekrar sıra gelir.
Yine ortaokullara fatih projesi gelince de öyle böyle liselere ayrı görevlendirme yapmak zorunda kalırlar yada 180 saatlik bir öğretmeni yine kendi okuluna görevlendirme yoluna giderler.
Sonuç itibariyle yapılan bir yanlış var burada oda her liseye o lisede bilişim tekn. yoksa 180 saatlik olanı görevlendirmek gerektiği ama bu yapılmamış başka okuldaki bil tek ci görevlendirilmiş. Yazı yanlış mı yorumlanmış yoksa yazıda da eksikler mi zaman gösterir. Nihayetinde kendi okulunda 180 saatliklerde yoksa başka okuldaki bil tek ci görevlendirilmeliydi. Hatta başka okuldaki 180 saatlik formasyon alanlarada bu yönde kapı açılmalıydı.