sunny' Alıntı:ist_koord' Alıntı:"çoğu arkadaşım ben ilçenin çilesini çekmem, Ftih Projesinin çilesini çekmem, ilçede ben kendimi feda etmem, başka okula görevlendirilsem görev kabul etmem"
Alooooo arkadaşım sana bir görev verilmiş yapıyorsun ancak biraz ileri gitmeye başladın. Ben 17 sene onun bunun çilesini çekmek için okumadım! Ben öğretmen olmak için okudum. Git başka branşta birine de bakalım bunları bunları yapacaksın diye, kimse kabul etmez. Bizi alıştırmışmaya çalışıyorlar "şunu yap, bunu yap" ile emir altına girmeye. Makamlar, müdürlükler, bakanlıklar kimsenin babasının malı değil. Türkiye Cumhuriyeti anayasası madde 18 "Angarya yasaktır, kimse zorla çalıştırılamaz" yeterince açıkken kimse bunu söyleyemiyor mu? Ekdersin hesabını yapıyor diyorlar tabi ki yapacam. Ailemin ve benim rızkım bu. O parayı atıp tutanlar vermiyor bana emeklerimin karşılığı olarak devlet veriyor. Bir kere de deyin ki "Evet, bu sefer görevlendirmelerde sorunlar yaşanmış, düzeltilecektir" ama yok illa suçlu buradaki arkadaşlar. Bravo :alkis:
Aloooooo sayın sunny anayasa okuyana kadar alıntı yaptığın mesajda yazanları tam oku da öyle karar ver;
Neden ileriye gittiğimi çözemedim bana ne görev verilmiş onu tam bir konuşmak lazım,
size bir tercih hakkı verilmiş dilekçe doldurun verin diye;
o mesajı kesmeyip adam gibi koysanız tamamını göreceksiniz;
kimse çile çekmek zorunda değil elbette;
ama kimsede görev istemiyorum diyen adamları tek tek arayıp hocam başka okul istemediniz ama ilçede boşta okul var istermisiniz acaba diye servis yapmak zorunda değil,
Okuma sorununuz yoksa aynı mesajı tekrar okuyun ben kime cevap vermişim bakın bir,
Yetişkin adamlarsınız başka okulda görev almak istemem demişsiniz,
Bakanlıkta Fatih Projesi okulları dolmadan diğer okullara görevlendirme yapılmaz demiş,
Şimdi bu forumda birileri diyor ki "tamam istemedik ama e-posta adreslerimiz var telefonlarımız var tekrar arayıp sorsaydınız Hocam istemediniz ama kendi okulunuza da görevlendiremeyeceğiz sizi isterseniz Fatih Projesi okulu seçin" diye bizlere ulaşsaydınız,
böyle bir görev tanımı nerede var bana böyle bir görev kim tarafından verilmiş bende buna itiraz ediyorum,
hatalı yapılan görevlendirme varsa onlar elbette düzeltilir hatamızı(ben komisyonda olmadığım halde yapılan hata benimde hatam sayılır) kabul eder düzeltiriz.
Ama sen ben başka okul istemem diyorsan sen bilirsin der geçerim.
Ben BTR görevlendirmesinin dönem arasında yapılmamasının doğru olduğunu düşündüğümü pekçok yerde söyledim(burada pekçok arkadşaımız olaya şahittir) ama arkadaşlarımız yapılmasının daha doğru olduğunu söyledi saygı duydum tamam yapın öylesi uygunsa dedim,
şimdi ikinci onay için bana gene görüşüm sorulursa gerek yok dönem böyle bitsin derim.
Bir öğretmen var adam/kadın yetişkin kararını vermiş "Ben sadece kendi okulumda görev yaparım, başka okul olursa görev yapmam" diye, Bakanlıkta kararını vermiş " Ftih Projesi okulları dolmadan diğerlerini kendi okuluna gönderme" diye.
Kimse dememiş ki okullar dolmazsa tekrar onay al, o onaylada dolmazsa tekrar onay al, o onaylada dolmazsa tekrar onay al.
Sanırım ekip arkadşalaırmız bana tezat olarak mağdur olduğunu düşündükleri kişiler için ikinci onay alacaklar gene saygı duyarım ama kimse de bu görevin falan filan diye ukalalık yapmasın böyle bir görev yok.