İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
günaydın...bi yandan btr beklerken bi yandan norm fazlası atamalar yapılacak ve anadolu liseleri atamaları yapılacak bunlar nasıl yapılacak bi açıklama yapılsa iyi olurdu...sonuçta çoğumuz ek ders muhabbetinden dolayı bunu kabul ediyoruz görevlendirmeler yapıldıktan sonra bir daha yapılmayacak sonuçta..

umut dünyası...
bu da çıktı çıkacak derken 1-2 sene geçer.
görevlendirme çıkar fatih okulları dolmaz yine süreç başlar.
O yüzden ben artık bakmıyorum, ilgilenmiyorum
İyice insanı işinden, gücünden soğutuyorlar.

Kaç senedir okumuşuz kendimizi bu bölümde birşeyler üretelim diye geliştirmişiz uğraştığımız şeylere bakın.

Sıkıldım, bunaldım, daraldım...

Zizu_' Alıntı:
umut dünyası...
bu da çıktı çıkacak derken 1-2 sene geçer.
görevlendirme çıkar fatih okulları dolmaz yine süreç başlar.
O yüzden ben artık bakmıyorum, ilgilenmiyorum
İyice insanı işinden, gücünden soğutuyorlar.

Kaç senedir okumuşuz kendimizi bu bölümde birşeyler üretelim diye geliştirmişiz uğraştığımız şeylere bakın.

Sıkıldım, bunaldım, daraldım...
+1

herohamster' Alıntı:
günaydın...bi yandan btr beklerken bi yandan norm fazlası atamalar yapılacak ve anadolu liseleri atamaları yapılacak bunlar nasıl yapılacak bi açıklama yapılsa iyi olurdu...sonuçta çoğumuz ek ders muhabbetinden dolayı bunu kabul ediyoruz görevlendirmeler yapıldıktan sonra bir daha yapılmayacak sonuçta..

Hocan tahminim norm fazla atamaların gerçekleşmesi yeni dönemi bulur, o yüzden görevlendirmelerde sıkıntı çıkmaz...

liste onaydaymış ve yarın ya da cuma okullara ulaştırılacakmış, en son öğrendiğim bilgi bu, umarım herkesin istediği olur.

yavanna' Alıntı:
liste onaydaymış ve yarın ya da cuma okullara ulaştırılacakmış, en son öğrendiğim bilgi bu, umarım herkesin istediği olur.

"btr yi açıklayıcı yazı imzada" gibi olmaz insallah. :mrgreen:

-İki kişi aynı okulu istiyor diyelim. Bu kişilerin tercih sırası önemli mi? İsteklilerden birinin 1.tercihinde olan okul, diğer kişinin 2.tercihinde ise ve 2.sırada tercih yapanın kıdemi yüksek lisansı var ise yine de 1.tercihinde yazana mı o okul geliyor.

-yaptığı 3 tercihe rağmen tercihlerindeki okullara görevlendirilemeyen kişi BT Rehber öğretmen olarak görevlendirlmiyor mu?

-BT sınıfı işler olmayan öğretmenler, Fatih kapsamındaki okulları tercih etmesine ve 5 gün boyunca Fatih okullarında kalmaya gönüllü olmasına rağmen sadece kendi okuluna görevlendirilebiliyor mu? Görevlendriilebiliyorsa bu BT Rehber öğretmen 5 gün boyunca kendi okulunda BT sınıfı işler olmadan nasıl geçirecek.

Geri