İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Bu lstede yer alan okullara mı görevlendirmelerimiz yapılacak. İsmimin yanında kendi okulum görünüyor. O zaman iyi bir haber bu.

hyrkkc87' Alıntı:
inanmıyorum ya ilçeye zamanında gönderdiğim yazı ilçenin evrak kayıt bölümünde takılmış ile gitmemiş sinir oldum ya :verymad: mail gönderdim kabul olacak mı şimdiden sonra bilmiyorum nasıl insanlarla çalışıyoruz böyle anlamadım...

Merhaba Hocam sanırım esenler ilçesindesiniz,
arkadaşlarla konuştum isminizi taslak listesine eklemişler.

bötecu' Alıntı:
başakşehirde almadılar bizden hiçbişey

Hocam şahıs olarak sizi bilemiyorum duyuru size gelmemiş olabilir ama başakşehirden 8 öğretmen ismi gönderilmiş. Eğer içinde sizin isminiz yoksa ilçenizle görüşün.

ist_koord' Alıntı:
hyrkkc87' Alıntı:
inanmıyorum ya ilçeye zamanında gönderdiğim yazı ilçenin evrak kayıt bölümünde takılmış ile gitmemiş sinir oldum ya :verymad: mail gönderdim kabul olacak mı şimdiden sonra bilmiyorum nasıl insanlarla çalışıyoruz böyle anlamadım...

evet hocam esenler ilçesindeyim, sabahtan beri bununla uğraşıyorum anlatamadım derdimi ilçedekilere. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

tati' Alıntı:
hayalcisuat' Alıntı:
tercih listelerine baktığımda, eğer "fatih okullarına görevlendirme olmadan diğer okullara görevlendirme yapılmaz" ı uygularlarsa birçok ilçede görevlendirmeler maalesef yapılmayacak...

görevlendirmeler olmazsa FATİH çöker

Hocam o listede kişilerin ilk tercihleri yer almış. Mesela benim 2. tercihimde var formatörlükte olduğu gibi 2. okula da büyük olasılık görevlendirileceğim.

hyrkkc87' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
hyrkkc87' Alıntı:

evet hocam esenler ilçesindeyim, sabahtan beri bununla uğraşıyorum anlatamadım derdimi ilçedekilere. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)
Rica ederim hocam;
arkadaşlarımız resmi e-postaya bilgi gönderenlere yapılan işlem hakkında bilgilendirmede yapıyorlar size resmi e-postadan cevap gelecektir.

İyi Çalışmalar.

ist_kood hocam istanbul acaba şu dillendirilen görüş yazısını bekliyor olabilir mi?

*yapılan görevlendirme sonucu yazılacak görev metninde 30 saat karşılığı yada mesai süresi gibi bir açıklamada bulunacak mı??
*ikili öğretim yapan okullarda özel durumlar ile ilgili açıklayıcı ipuclarınız var mı?
*sadece kendi okuluna görevlendirme isteyen vatandaşlar görevlendirme çıkmadığı ve açıkta lise kaldığı taktirde ikinci bi başvuru ile liseli şekilde görevlendirilecekmi??

bizi oyalayacak biraz bilgi verseniz. sıkıldık
tşkr

http://istbilfor.org/ sitesine teşekkürler.. geçen seferki gibi mağdur olmamak adına güzel bir gelişme..

sayın ist_koord hocam; bir önceki görevlendirmelerde görev istediği halde, çeşitli nedenlerden dolayı evrağı ile gitmeyip görev alamayan öğretmenlerin mağduriyeti geriye dönük olarak bu görevlendirmelerle birlikte giderilecek mi?

traxx26' Alıntı:
http://istbilfor.org/ sitesine teşekkürler.. geçen seferki gibi mağdur olmamak adına güzel bir gelişme..

sayın ist_koord hocam; bir önceki görevlendirmelerde görev istediği halde, çeşitli nedenlerden dolayı evrağı ile gitmeyip görev alamayan öğretmenlerin mağduriyeti geriye dönük olarak bu görevlendirmelerle birlikte giderilecek mi?
Malesef hocam giderilemiyecek,
bu arkdaşlarımızdan bize ulaşanların hepsine onay alınana kadar görevli olmadıklarını söylemiştik içleinden sadece bir arkadaşımızı BİTEFO esaslarına göre okulda durmaya devam ettiğini söyledi onunla ilgili geriye dönük onay işlemini sorduğumuzda da olumlu bir cevap alamadık.
Onay geldiği tarihten itibaren geçerli olacak.
Sizlerden ricam çevrenizdekileri bilgilendiriniz,
bundan sonra Eğitici BT Formatör Öğretmenleri görevlendirme işlemlerinde görev almayacaklar bu işlemleri ilçelerimizde ki şef ve memurlarımız yapacaktır, o sebeple evrağınızın durumunu muhakkak takip ediniz.

Not: Bazı İlçelerimizde Eğiticiler kişisel insiyatifleri ile bu sürece destek olabilir, o Eğitici arkadaşlarımıza zümreye karşı duyarlı davrandıkları için teşekkür ederim.

kily' Alıntı:
ist_kood hocam istanbul acaba şu dillendirilen görüş yazısını bekliyor olabilir mi?

*yapılan görevlendirme sonucu yazılacak görev metninde 30 saat karşılığı yada mesai süresi gibi bir açıklamada bulunacak mı??
*ikili öğretim yapan okullarda özel durumlar ile ilgili açıklayıcı ipuclarınız var mı?
*sadece kendi okuluna görevlendirme isteyen vatandaşlar görevlendirme çıkmadığı ve açıkta lise kaldığı taktirde ikinci bi başvuru ile liseli şekilde görevlendirilecekmi??

bizi oyalayacak biraz bilgi verseniz. sıkıldık
tşkr

Görüş yazısını onay için diyorsanız beklemiyoruz,
1 haftadır ilçelerden eksik yazıları toplamaya çalışıyorduk, eksik yazı kalmadı listeyi geçen dönemki gibi taslak haliyle yayınladık hala hatalı olan var mı diye ve bir sürü kişiden bana gelmedi diye e-postalar aldık onların isimlerinide ekleyip onaya göndereceğiz.
İki görelendirmedir Eğitici arkadaşlarımız benimde bilgim dahilinde süreçten yavaş yavaş uzaklaşıyorlar, ilk defa bu görevlendirmede Eğitici rehberliğinde demedik, artık bu işleri memur ve şeflerimiz yapıyor onlarda bu işleri daha önce yapmadığı için böyle hatalar yaşanabiliyor ama önümüzdeki görevlendirmede bunlarda aşılmış olacaktır diye düşünüyorum.
*30 saat ile ilgili bir açıklama bulunmayacak, bakanlıktan bir açıklama geleceğini artık herkes biliyor, bakanlık tarafından biz böyle bir şey söylemedik siz bunu nereden çıkardınız diye fırçalanmamak için herhangi bir yorum olmayacak.
*ikili öğretim yapan kurumlarda kişi ortaokulda ise ilkokul tarafı bağlayıcı değil bunu izah edebiliriz, bir de bazı ilçelerdeki BT öğretmenleri kendi arladında uzlaşarak ikili öğretim yapan fatih okullarında sabahçı-öğlenci görev almak istemiş onu uygulamaya koyacaktı arkadaşlarımız bunun dışında nasıl bir açıklaıcı ipucu daha net söylerseniz sevinirim.
*bu açıkta kalma süreci ilçe bazlı olacak ve açıkta lise varsa o ilçedeki ortaokul isteyen BT öğretmenleride görevlendirilmeyecek şeklinde uygulayacktı arkadaşlar, sanırım sadece o ilçelere ikinci bir başvuru yazısı gidecektir.

hocam teşekkür. bt öretmenin kadrosu tabiki orta okulda, bunu idareye nasıl izah edecez onu bilemiyorum 30 saat ibaresi olazsa.

en azından gelen onayda .........x.... ilköğretim okulu değilde -- ..........x.... ORTAOKULU yazarsa oradan yürürüz. yoksa mesai sabah 7 akşam 18 olacak gibi benim

kily' Alıntı:
hocam teşekkür. bt öretmenin kadrosu tabiki orta okulda, bunu idareye nasıl izah edecez onu bilemiyorum 30 saat ibaresi olazsa.

en azından gelen onayda .........x.... ilköğretim okulu değilde -- ..........x.... ORTAOKULU yazarsa oradan yürürüz. yoksa mesai sabah 7 akşam 18 olacak gibi benim

şu görevlendirmenin çıkmasına en çok sizin için sevinicem

kily' Alıntı:

Hocam zaten kadronuzun bulunduğu kurum ilköğretim değilse onayda ilkğretim yazmaz ki

Benim bir sorum olacak. Bazı ilçelerde görevlendirme çıkmayabilir tekrar görev isteyeceğiz demiştiniz. Peki bu süreçte formatör görevlendirmelerimiz iptal mi olmuş olacak? Yoksa formatör görevlendirmelerine devam mı edeceğiz?

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama "kadro ortaokuldaysa ortaokul öğretmenleri gibi hareket eder" kısmı muallakta olan bir konu değil mi? Benim çalıştığım okul ilkokul oldu ve kadrom haliyle ilkokulda. Çalıştığım okula bt rehberliği çıkarsa bu durumda benim ve benim gibi olan arkadaşların durumu ne olacak. Rahatlıkla "senin kadron ortaokulda değil" denilebilir. Görevlendirmede İlkokul ortaokul diye ifade ayrılığı olduğu zaman bu durum da göz önüne alınmalı.

mslk' Alıntı:
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama "kadro ortaokuldaysa ortaokul öğretmenleri gibi hareket eder" kısmı muallakta olan bir konu değil mi? Benim çalıştığım okul ilkokul oldu ve kadrom haliyle ilkokulda. Çalıştığım okula bt rehberliği çıkarsa bu durumda benim ve benim gibi olan arkadaşların durumu ne olacak. Rahatlıkla "senin kadron ortaokulda değil" denilebilir. Görevlendirmede İlkokul ortaokul diye ifade ayrılığı olduğu zaman bu durum da göz önüne alınmalı.
Bende aynı durumdayım kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu haliyle benim kadroda ilkokulda.Umarım net açıklama gelir yoksa benim idareciler yine akşama kadar okulda tutacaklar beni :x

30 saat ibaresi bakanlık tarafından konulmadığı sürece bizim idareyle tartışmalarımızın sonu gelmez gibi görünüyor. Hemen hemen her okulda aynı problemler yaşanacak gibi görünüyor maalesef :(

Geri