hyrkkc87' Alıntı:inanmıyorum ya ilçeye zamanında gönderdiğim yazı ilçenin evrak kayıt bölümünde takılmış ile gitmemiş sinir oldum ya :verymad: mail gönderdim kabul olacak mı şimdiden sonra bilmiyorum nasıl insanlarla çalışıyoruz böyle anlamadım...
bötecu' Alıntı:başakşehirde almadılar bizden hiçbişey
evet hocam esenler ilçesindeyim, sabahtan beri bununla uğraşıyorum anlatamadım derdimi ilçedekilere. teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinist_koord' Alıntı:hyrkkc87' Alıntı:inanmıyorum ya ilçeye zamanında gönderdiğim yazı ilçenin evrak kayıt bölümünde takılmış ile gitmemiş sinir oldum ya :verymad: mail gönderdim kabul olacak mı şimdiden sonra bilmiyorum nasıl insanlarla çalışıyoruz böyle anlamadım...
Merhaba Hocam sanırım esenler ilçesindesiniz,
arkadaşlarla konuştum isminizi taslak listesine eklemişler.
tati' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:tercih listelerine baktığımda, eğer "fatih okullarına görevlendirme olmadan diğer okullara görevlendirme yapılmaz" ı uygularlarsa birçok ilçede görevlendirmeler maalesef yapılmayacak...
görevlendirmeler olmazsa FATİH çöker
Rica ederim hocam;hyrkkc87' Alıntı:evet hocam esenler ilçesindeyim, sabahtan beri bununla uğraşıyorum anlatamadım derdimi ilçedekilere. teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinist_koord' Alıntı:hyrkkc87' Alıntı:inanmıyorum ya ilçeye zamanında gönderdiğim yazı ilçenin evrak kayıt bölümünde takılmış ile gitmemiş sinir oldum ya :verymad: mail gönderdim kabul olacak mı şimdiden sonra bilmiyorum nasıl insanlarla çalışıyoruz böyle anlamadım...
Merhaba Hocam sanırım esenler ilçesindesiniz,
arkadaşlarla konuştum isminizi taslak listesine eklemişler.
Malesef hocam giderilemiyecek,traxx26' Alıntı:http://istbilfor.org/ sitesine teşekkürler.. geçen seferki gibi mağdur olmamak adına güzel bir gelişme..
sayın ist_koord hocam; bir önceki görevlendirmelerde görev istediği halde, çeşitli nedenlerden dolayı evrağı ile gitmeyip görev alamayan öğretmenlerin mağduriyeti geriye dönük olarak bu görevlendirmelerle birlikte giderilecek mi?
kily' Alıntı:ist_kood hocam istanbul acaba şu dillendirilen görüş yazısını bekliyor olabilir mi?
*yapılan görevlendirme sonucu yazılacak görev metninde 30 saat karşılığı yada mesai süresi gibi bir açıklamada bulunacak mı??
*ikili öğretim yapan okullarda özel durumlar ile ilgili açıklayıcı ipuclarınız var mı?
*sadece kendi okuluna görevlendirme isteyen vatandaşlar görevlendirme çıkmadığı ve açıkta lise kaldığı taktirde ikinci bi başvuru ile liseli şekilde görevlendirilecekmi??
bizi oyalayacak biraz bilgi verseniz. sıkıldık
tşkr
kily' Alıntı:hocam teşekkür. bt öretmenin kadrosu tabiki orta okulda, bunu idareye nasıl izah edecez onu bilemiyorum 30 saat ibaresi olazsa.
en azından gelen onayda .........x.... ilköğretim okulu değilde -- ..........x.... ORTAOKULU yazarsa oradan yürürüz. yoksa mesai sabah 7 akşam 18 olacak gibi benim
Hocam zaten kadronuzun bulunduğu kurum ilköğretim değilse onayda ilkğretim yazmaz kikily' Alıntı:hocam teşekkür. bt öretmenin kadrosu tabiki orta okulda, bunu idareye nasıl izah edecez onu bilemiyorum 30 saat ibaresi olazsa.
en azından gelen onayda .........x.... ilköğretim okulu değilde -- ..........x.... ORTAOKULU yazarsa oradan yürürüz. yoksa mesai sabah 7 akşam 18 olacak gibi benim
Bende aynı durumdayım kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu haliyle benim kadroda ilkokulda.Umarım net açıklama gelir yoksa benim idareciler yine akşama kadar okulda tutacaklar beni :xmslk' Alıntı:Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama "kadro ortaokuldaysa ortaokul öğretmenleri gibi hareket eder" kısmı muallakta olan bir konu değil mi? Benim çalıştığım okul ilkokul oldu ve kadrom haliyle ilkokulda. Çalıştığım okula bt rehberliği çıkarsa bu durumda benim ve benim gibi olan arkadaşların durumu ne olacak. Rahatlıkla "senin kadron ortaokulda değil" denilebilir. Görevlendirmede İlkokul ortaokul diye ifade ayrılığı olduğu zaman bu durum da göz önüne alınmalı.
:++:hayalcisuat' Alıntı:İstanbul ses ver...!
hayalcisuat' Alıntı:İstanbul ses ver...!