İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
istanbul un ağırdan alacağı belliydi zaten - yazı nın istanbula 1 ayda gidişinden.

gzegen' Alıntı:
kadikoy lisesindeki yarinki toplanti ile ilgili bilgisi olan varmi

Katılıyorum.. Sanırım istekli arkadaşların farklı okullarda kurs vermesiyle ilgili olacak yazıda öyle deniliyordu çünkü.

Formatör olmayıp BT Rehberliğine başvurmuş biri olarak ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ders programı BT Rehberliğine göre dağınık ayarlandı, iki haftadan beri haybeye gelip gidiyorum.

Kadıköy Lisesindeki toplantı da ne? Kim katılacak bana bir yazı ulaşmadı da. Eline ulaşan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

hayalcisuat' Alıntı:
gelir hocam merak etmeyin :) er yada geç diycem ama "er" lik kısmı geçeli çok oldu. geçde olsa gelir :)
hocam tarih verseler deselerki 2 ay sonra tamam diyip oturacagım 5'e kadar okuldayım bitsin bu memuriyet çilesi :)
öğretmen olmak istiyorum diğerleri gibi :)

Hocam açıklamada " listede Anadolu liseleri açıklarına Bakanlığımızca Yeniden Atama yolu ile atama yapılacağından bu okullara atanmak isteyen öğretmenlerin atama talepleri ihtiyaç kalması halinde değerlendirilecektir."
deniyor yani atamalardan sonra açık kalırsa değerlendirilecek geçen yıl anadolu lisesi sınavlarına girmediğime çok pişmanım gerçekten çok rahat şu an fatih projesi için 2. okul görevlendirme olarak çalışıyorum keşke kadromu verseler

Başka soru, ben okulumda norm fazlasıyım, başka bir okula gitsem gelecek olan BTR görevlendirmesi ne olacak merak ediyorum...

Bence yakın zamanda BTR görevlendirmesi için tekrar başvuru isterler. Bu kısır döngü sürer gider :)

Arkadaşlar haftaya onaylar çıkabilirmiş. Birkaç ilçede fatih okulları boş kaldığından görevlendirme yapılmamış ama bu istanbul genelini bağlamıyor. Sağolsun bugünkü toplantıda il formatörü belirtti. Ve ayrıca anadolu atamaları olsa bile ikinci dönem başı yer değişikliği yapılacağı için btr görevlendirmelerini etkilemiyor. Buraya yazmakla hata etmedim inşallah ist_koord hocam :|

ist_koord hocam; aralık 15'inde adaylığım bitiyor. Ben gibi adaylığı kpss kopyacıları yüzünden Aralık'ta bitecek arkadaşların durumu ne olacak? yine 160 saatlik kurs almış matematik veya Türkçe öğretmenleri bu iş için görevlendirilirken ben gibi 4 yıl teknik eğitim fakültesi okumuş, 1 sene endüstri meslek lisesinde ücretli meslek öğretmenliği yapmış, 1 sene halk eğitim merkezinde usta öğreticilik yapmış, sonrasında sözleşmeli öğretmenlik yapmış, yine 1 sene çok programlı lisesinde asker öğretmenlik yapmış meslekte 5. yılında olan ama kadrosu henüz 1 yıl olacak ben gibiler görevlendirilmeyecek mi??

cevabınız için şimdiden teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar.

_su_' Alıntı:
Arkadaşlar haftaya onaylar çıkabilirmiş. Birkaç ilçede fatih okulları boş kaldığından görevlendirme yapılmamış ama bu istanbul genelini bağlamıyor. Sağolsun bugünkü toplantıda il formatörü belirtti. Ve ayrıca anadolu atamaları olsa bile ikinci dönem başı yer değişikliği yapılacağı için btr görevlendirmelerini etkilemiyor. Buraya yazmakla hata etmedim inşallah ist_koord hocam :|
Yok hocam neden hata olsun neticede sizlerle paylaştığım bir bilgiydi ama gün vererek insanları umutlandırıp sonrada hayal kırıklığı olsun istemem,
misal bugün sizlerlede paylaştım haftasonu milli eğitimde olacağız ve bitirmeye çalışacağız diye ama toplantıdan sonra acil milli eğitime çağırdılar ve haftasonu iki gün Fatih ilçesindeki pilot okulumuzda olacakmışım ve tabletlerle ilgili yapılacak uygulamaya eşlik edeceğim,
komisyona destek verecek diğer arkadaşımızda bugün ve yarın TÜYAP'a görevlendirilmiş çalışmayı bitirmek için çalışacak adam sayısı malesef 4'ten 2'ye düştü şimdiden ama umarım hedeflediğimiz şekilde bitirebiliriz.

Anadolu liseleri için ve norm fazlası olduğu için başka okulla gönüllü olarak gitmek isteyen öğretmenler için İl/İlçe MEM ile görüşüp kararname çıksa bile dönem sonuna kadar ayrılma yazılarını yazmazlarsa zaten sorun çıkmayacaktır, eskiden olsa ara atama olduğu için bunun kabul edilmemem ihtimali vardı ama şu anda ara atama olmadığına göre bu kabul edilebilir ve şu 2 aylık sürede tekrardan onay iptali yeni onay için talep vb. ile upraşmaya gerek olmayacaktır.

Geri