gzegen' Alıntı:kadikoy lisesindeki yarinki toplanti ile ilgili bilgisi olan varmi
:?:neferaty' Alıntı:Kadıköy Lisesindeki toplantı da ne? Kim katılacak bana bir yazı ulaşmadı da. Eline ulaşan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
:++:melekhoca' Alıntı:gelsin artık şu yazı çokkkk sıkıldım arkadaşlar
hocam tarih verseler deselerki 2 ay sonra tamam diyip oturacagım 5'e kadar okuldayım bitsin bu memuriyet çilesihayalcisuat' Alıntı:gelir hocam merak etmeyin er yada geç diycem ama "er" lik kısmı geçeli çok oldu. geçde olsa gelir
hocam bu konuyla ilgili yazı falan geldi mi? Benim okulumda ses seda yok bu konuyla ilgiliherohamster' Alıntı:bu ara norm fazlası olanların yer değiştirmesi olacak bu durumda görevlendirmeler nasıl olacak..
http://istanbul.meb.gov.tr/www/kurum-ih ... icerik/182eferide' Alıntı:norm fazlası ile ilgili bir yazı bizim okula geldi. Peki normu açık olan okulları nasıl öğreneceğiz?
hayalcisuat' Alıntı:2 aylık görevlendirme için 1 ay uğraşmak güzelmiş tebrikler İstanbul... :alkis:
Yok hocam neden hata olsun neticede sizlerle paylaştığım bir bilgiydi ama gün vererek insanları umutlandırıp sonrada hayal kırıklığı olsun istemem,_su_' Alıntı:Arkadaşlar haftaya onaylar çıkabilirmiş. Birkaç ilçede fatih okulları boş kaldığından görevlendirme yapılmamış ama bu istanbul genelini bağlamıyor. Sağolsun bugünkü toplantıda il formatörü belirtti. Ve ayrıca anadolu atamaları olsa bile ikinci dönem başı yer değişikliği yapılacağı için btr görevlendirmelerini etkilemiyor. Buraya yazmakla hata etmedim inşallah ist_koord hocam :|